• uniu
    Rexhawk, mi ez a "neonacizas" ? Honnan vetted ezeket a szavakat ? Csak nem valami media sugalja ezeket ? Tudtad, hogy az amcsiknal(nem, nem olvastam ez tapasztalat) teljesen normalis, hogy kb 10 nemzeti szinu zaszlo van csak egy sima benzinkuton ? vagy minden 2. hazon ? Mi van itthon ? Vannak olyan mosott/gyenge akaratu emberek akik teljes meggyozodessel 2.vh-s szavakat hangoztatnak, ha valaki csodalja a Turul szobrot vagy mas nemzeti zaszlot. Romaniaban (pontosabba Hargitan, a romaniai magyarok) most allitanak fel egy ujabb Turul szobrot mely eredetijet meg az oroszok loptak el. Igen, abban a romaniaban ahol a 2. vh-ban a magyar csapatok (is) verengzest csinaltak es meg mindig felik Horty nevet. Csak valahogy nem kombinaljak ossze az osi magyarsagot es valamikor egy haboruban (kolcsonosen)elkovetett tetteket. Erdekes mi ? Es te magyar letedre sajat magad kiherelese mellett kardoskodsz... eh. Ja igen, es kerdesedre visszaterve: a Fabry show-ban lathato volt sok ember szamara amikor egy kisebb bejatszas/bemutatas kereteben, megjelent a foszerkeszto vagy ki a fene, es a fejen egy jol lathato sabesz volt.
    Masik: egy zsido ismerosom meselte, hogy ok nagyon nagy figyelmet forditanak a tanitasra-kepzesre, es sajat maguk gyartjak az utanpotlast sajat reszukre(nem allami iskolakban). Magyarul, zart koru a rendszeruk azert is van sok zsido ilyen korokben mert igy tkeppen kisajatitottak maguknak ezeket a pozociokat. A nem allami iskolak -ujabban mar ciganygyerekekkel is lebutitott- tanuloi pedig nem tudnak versenyezni egy elit kepzesben reszesult vkivel, plane nem hatszel elleneben.
    Annyit meg hozzafuzott, hogy ez szandekosan nincs megszelloztetve, igy meg mar regota.
    Adott meg nekem 2 erdekes infot, ami -szerinte- a zsidok 2 alap filozofiaja:
    "Csak akkor vagyok gazdag, ha En vagyok gazdag!", "Csak akkor vagyok okos, ha csak En vagyok okos!"
    Na, most nezz magadra es nezd meg azokat is amiket irkaltal eddig. Jo munkat vegeztek, ugye ?