• csuszi
    leakadhatnál már rólam ha rég kiszálltam a vitából. természetesen még mindig mellé beszéltek, de te megtehetted volna hogy privátban írogatsz nekiem, de neeem. te itt rántasz bele vissza.
    gyengébb kedvéért. azért ragadtam ki a magyarokat, MIVEL MI IS MAGYAROK VAGYUNK. érted??? természetes hogy bármelyik európai országot mondhattam volna, a lényeg, hogy a magyarok is honfoglaltak. tudod, ezt nevezik honfoglalásnak. szép nagy fejezetet kapott a történelemkönyvben. de ha már a történelemnél tartunk. mert a magyarok olyan kurva békések és soha nem túrtak ki senkit. azért volt több magyar királyunk több más ország királya egyszerre, Mátyás azért terjesztette mindenfelé a királyságunkat (amit nagyon jól tett), úgyhogy nem értem ezt a kurva nagy kettős mércét. minden nép addig terjeszked ameddig tud. ha nekünk lenne olyan seregünk mint az izraelieknek, megnézném meddig lenne felvidék Szlovákia része vagy Erdély a románoké.

de akadj le rólam, már a sokadik hozzászólás jön nekem címezve, úgy hogy elég régóta be se írok, aki akar keressen privátba, és nem kell úgy kóstolgatni, hogy csuszika nem bírja felfogni, amikor folyamatosan elugattok mellettem...