• Mythic
    Eddig a legbutább megnyilvánulásaid neked vannak, de ezt már igazán megszoktam. Ha egy liberális 2 mondatban nem éri el a világbékét, akkor már mindenki anyját osszeszedi. Egyébként ki tette mindenért felelossé a világon a zsidókat? Gondolkozz és olvass vissza, én elég nehezen. Egyetlen dolog, hogy nekem abszolút nincs jó véleményem és tapasztalataim veluk kapcsolatban (elsosorban a mélyen hívo és a régi torvényeket kovetokkel kapcsolatban). De a zsidó nemzet is ugyanúgy felhigult, mint bármelyik másik. Na mindegy, majd az ido és valószínu a háború eldonti kinek van igaza. Most jelenleg abszolút nem a zsidó nemzetnek szurkolok, de remélem holnap még nem akasztanak fel ezért Izraelben. Én sem megyek ki az utcára és lovom agyon a zsidó embereket. Elnézést, nem zsidóztalak le, csak kérdeztem, mert eléggé az o felfogásukban beszélsz, és akkor eszembe sem jutna vitatkozni veled. Mielott megkérded, én keresztény vagyok, és akkor mi van? Honnan tudod, hogy még sosem jártak a Kárpát-medencében 4000évvel ezelott a magyarok osei? Mi arról beszélunk, hogy olyan dolgokat állítasz, amit nem lehet bizonyítani, és ezért nagyon is bele lehet kotni. Elméletileg mindenki egyetlen egy csoportból fejlodott ki, ez alapján mindenkinek minden terulete joga van. Egyetlen dolog donti el, hogy mikor mekkorák a határai. Az általános politikai helyzet, saját országának ereje és ellenségeinek gyengesége. Szerinted Erdély, Felvidék és Délvidék magyar lakta teruletei orokre elvesztek? Nyugodtan nézd meg, hogy az elmúlt néhány száz évben hányszor írták át Európa határait. Ez vajon most már teljesen megváltozott? Kétlem, az emberiség tobb ezer éve nem változott semmit, csak a technológiánk.