• Mythic
    Az életbol vett példáim elsosorban nem a pénzrol szólnak, hanem a zsidók viselkedésérol minden nem zsidóval szemben. Elismerem, azokban a médiákban, amelyeket nem a zsidók irányítanak, valóban elsosorban ez az anyagi vonzat kerul terítékre. De, azért ott is vannak olyan kényes kérdések, amelyek táptalajt adnak ezeknek a feltételezéseknek. Volt szerencsém egy haláltábort megjárt zsidóval is beszélgetni. Na, a beszélgetés után megértettem miért kerult oda, pedig csupán világi dolgokról beszélgettunk, vagyis inkább csak hallgattam, mert úgy gondolta, hogy majd o megneveli ezt a gyereket. A pénzhez visszatérve, van uzleti érzékuk ezt be kell ismerni, de gazdagságukhoz hozzájárulnak azok a belso torvények is, amelyeket vallásuk szab meg és nem nevezhetoek éppen emberségesnek. Sajnos már nem emlékszem tisztán, hogy pontosan mely torvényekrol van szó, már évekkel ezelott olvastam róluk, de mélységesen felháborított, hogy a mai zsidó nevelést kapó gyerekek is ilyen torvényeket ismernek meg. Ha érdekel, egészen biztosan felvilágosít egy a Talmudot ismero nem zsidó személy. Ok állítólag nem beszélnek idegeneknek ilyenekrol. Mennyire vagy te abban a termofoldben biztos? :))) A világválságról is a zsidók tehetnek??? Errol, eddig nem tudtam. Újabb fekete pont! :D