nem válaszoltál: felfogtam én mindent, arra utaltál, hogy nincs arról fogalmunk mi történ 1100 éve. ém eg erre azt mondom, nonszensz azt hinni, hogy a magyarok csak úgy idetelepültek egy üres területre. ergo valakit innen kibasztunk, tök mindegy kit, és kik vagyunk és szovjet propaganda hogy kitől származunk hót mindegy. tehát ugyanazt csináltuk mint Izrael 60 éve. csak régebben. és ráadásul nekünk nem volt előtte pár ezer éve itt "házunk...ahogy te írtad" vagy ami vonatkozik a cigányok és zsidók ellen, az nem vonatkozik a magyarok ellen? amíg a cigány asszony az én házamban szül logika érvényesül, addig a palesztínok Izraelben már nem?
és végül akkor megint (hátha most észreveszed:)):
ost elüldöznének innen az országból teszem azt 2020 környékén, pár ezer évig tekeregnénk a világban, visszatérnénk, honfoglalnánk (nevezzük el második nagy honfoglalásnak:)) akkor joggal terrorizálhatnának minekt a szomszédaink?"
és
"és mi haragudhatunk még az iszlámra a több száz év elnyomás miatt? vag yinkább állunk az arab-francia (óóó trianon)- orosz (óóóó 50év) oldalra? nem téma...tomika megmondja a frankót, mindegy az csak szeressék az övéi:)"