• opeca
    "Na, ilyenkor lesznek az igazan gyenge jatekok"

A fenéket, ott a Fable, 9-99 éves korig, és mégis jó. A játékötleten és a koncepción múlik a siker, nem azon, hogy csak egy szűk hardcore-rétegnek kedveznek.

"Mi az hogy jogod van ahhoz hogy a te elvarasaid kielegitse egy jatek?"
    Nem ezt írtam, azt írtam, hogy ugyanannyi jogom van, mint neked. Magyarán, ezek szerint te gondolod úgy, hogy jogod van.

Amúgy csupán arra utaltam, hogy ugyannyira elvárhatom, hogy egy ilyen epikus játék hozzá, az általam elképzelt formáját, ahogyan te. Te elképzelted, a végeredmény, amit kaptál hasonlított, vagy nem, de akkor is bejött. Az elvárásaidnak megfelelt.
    De te mennyivel fizettél többet érte?
    Semennyivel.

"Ha nem tetszett, a te bajod"

Nemcsak az enyém, mert én véleményt is alkotok a nemtetszésemről, így esetleg eltántorítok embereket a játék megvételétől. Ha van 100.000 hozzám hasonló emberke, és etántorít még 200.000 embert, akkor bizony azt megérzi a kiadó, és talán nem ugrik neki egy komoly költségvetéssel a legközelebbi résznek, amit már te is meg fogsz érezni.

Ne haragudj, de annyira primitív ez a nem tetszett, a te bajod gondolkodás. Ha nekem nem tetszik, az bizony a te bajod lehet.

Amúgy jó, hogy szóba hoztad a szellemi termékeket, lásd, érdekes módon mindig a szellemi termékeken van a legnagyobb warez, mert egy lutri az egész.