• djsylus
    rájöttem:itt 5 ember tartja a frontot akik segghülyék itt mindenhez.önkényesen korlátoz?nyugi azokat nem fogja lekorlátozni akik nem használják extrémre.és tudod az elmúlt idöszak engem igazol nem téged.megirtam a 20giga/7nap valódi "arcát".fikáztatok.most elmondtam azt hogy lesz ujabb korlátozás de azt nem lehet sajna hogy mi a tervezet.mert az titok.kedves krana zoltán engem a t nem rug ki mert nem ő a közvetlen munkaadóm.hanem alvállalkozó a bolt ami t-s termékeket forgalmaz.és biztosan felismert mindenki aki engem kirughat.tehát remegek valóban hogy ki ne rugjanak.ha bunkó modon értelmezitek a dolgokat sorry.de igenis sokat számit hogyha 1-2 ember nem esik tulzásokba havonta a gigákkal.ezt meg kell érteni mert igy mindig hazugnak tünik egy szolgáltató.jó a t-mobile csak egy kis spórolás kell skacok/flegma nélkül irom/és nem lesz korlát.legalábbis márciusban még tuti...nem sértődésböl hanem a viták elkerüléséböl nem irok ide többet.nem vagyok kötekedös tipus és utálom a vitákat.csáó