• KranaZoli #840

Fuck!

Mi a PCSA folyik itt?!?!?!

Délután még melóban ránéztem erre a topic-ra, semmi.
    Erre hazajövök, éreztem, hogy rá kell pillantanom.

Fuck! Inkább ne tettem volna :(

1.) 500 pénz?! Nekem a Pannon szarakodására olyan 20ezres telcsi számla jött ki! Most meg még kiküldtek egy uccsó csekket is. 500 az nem pénz.

2.) No, most vagy az van, hogy vmi gánya van ebben a korlátozó alkalmazásban, szoftverben, vagy vmi olyan amire még gondolni sem akarok :(

3.) Mondjuk Én gondoltam, hogy ez sem lesz egy Kánaán és fenékig tejfel, de az utóbbi HSZ-ek KÚVA aggasztóak Mindenkinek át tudom érezni a helyzetét, ugyanis dettó ugyanezt szívtam végig Pannon-al is. Hát szépen nézek ki, ha most cirka 1-1,5 hónap után beszívja az ember itt is. Én vmennyire sejtettem, hogy ez naggyon nem fog menni, hogy több száz GB-os korlát, ...

Amire Én gondolok, hogy ebben a "próba" időben monitorozták, hogy kik azok, akik ebben az időszakban kimagaslóan nagy adatforgalmat produkáltak és amikor eljött az ideje, hogy lehet rögtön satu, mert nem biztos, hogy kedves felhasználó fog tudni arról, hogy változás van(lesz) és töltöget tovább... Így meg rögtön satu, legfeljebb később feloldják a korlátot(korlátozásokat)...

Szvsz Én még azt is el tudom képzelni, hogy semmit nem néztek, csak akinek kimagaslóan magas volt az adatforgalma, annál egyszerűen bevezették a sebesség korlátozást, hogy megszűnjön az orrba-szájba töltögetés...

4.) DE! Pannon még akkor is korlátozott, ha nem volt nagy adatforgalom, csak pl. mint Én ha gép bekapcs és NET-ezek, vagy nem a gép előtt ülök, szól egy NET rádió, akkor rányomják a sebesség korlátozást, mert folyamatos a letöltés (mégha kicsi sávszélen, akkor is) Ebbe a túlzott igénybevétel megfogalmazásba azt vesznek bele, amit akarnak.

5.) Hát nem mondom azt sem, hogy nem az lesz, hogy aki állandóan pl. 25-ös jelszintel van fent, annak is rányomják, mert 90%, hogy asztali géphez csatlakoztatott Modem-ről van szó, ami nem "mobil".

Kúrva sok formája van a felhasználói NET-ezési szokások monitorozására. Pl. ez is...

Ha ezeket a korlátokat nem fogják feloldani, akkor ez sem lesz hosszú életű.

De Én már leszarom. Ezzel nem érdemes foglalkozni és bosszankodni sem rajta és telefonnak sincs semmi értelme Üszire, ui. Nekük nem ez a dolguk... Ők vannak az első frontvonalban, az Ő feladatuk más.

Annak sincs semmi értelme, hogy rájuk dönteni az asztalt, stb...

Aminek értelme van az annyi, hogy megírni egy felbontási szerződést azonnali hatállyal, azt személyesen bevinni és kérni a szerződés felbontását, mindenféle "agresszió" nélkül.