• Adótorony
    Hát nem tudom mi van az én netemmel, de ha ezt csinálja még egy napig ez a k. Tré Mobil, én visszaviszem az egészet és addig nem megyek el az üzletükből, amíg szerződést nem bontok!!!!!!!!

A tényállás: egészen március 2-ig kitűnő sebeséggel, megbízhatóan tudtam használni a netet, mind a Huawei 272 modemmel, mind pedig a kis fekete trés kütyüvel. Átlagos letöltési sebességem 5-6000 kbps volt, a feltöltés pedig kütyütől függően 342-1015 kbps. Nagyon jó helyen élek lefedettségi szempontból, tetőtérben, a jelerősséggel most sincs gond, végig a HSDPA-HSUPA hálózaton vagyok, "kiváló jelerősséggel". ÁMDE:

Hétfő reggeltől egész mostanáig a letöltési sebességem átlagban 120-160 kbps-ra zuhant, a feltöltésivel nincs gond, az változatlan. Mondanom sem kell, ez a sebesség egy szégyen, és nem értem miért van ez. Beszóltam telefonon a Tré műszakisaihoz, azok távgyógyítással próbáltak valamit csinálni, de nekik sincs fogalmuk arról, mi lehet a gond. A kiscsaj halványan tett fel ilyen kérdést az elején: "ugye p2p-re nem használta" hát nem, viszont igaz ami igaz, március 1-ig igencsak kihasználtam a valódi korlátlansáégot és ftp-ről az utolsó héten lehet hogy húsz gigánál többet töltöttem le, de ez sem biztos. Abban maradtunk, hogy kivizsgálásra tovább küldik a problémát, hát azóta is vizsgálják, semmi visszajelzés és mondanom se kell, semmi javulás!!!!
    Ami érdekes volt: tegnap éjjel elég szarul aludtam és olyan hajnaltájt unalmamban tettem egy próbát és megnéztem a sebességet: minden a maximumon volt, mint egy álom!!!! 6400-1015 kbps!!!! Már majdnem megnyugodtam, de reggelre ugyanígy visszaállt a csiganet "sebesség".
    Ma tovább kísérletezgettem, más helyről, más gépeken próbáltam, de semmi változás, tehát a hiba a kártyához köthető.
    Nem tudom mi ez, lehet hogy lekorlátoztak???? Bár megkérdeztem, és azt mondta a műszakis, ez nem valószínű, mert március 1-től számítják a korlátozási periódust, tehát akármennyit töltöttem le addig, márc 1-től tiszta lap!!!! De akkor mi van? Néma csend, a netem csiga, a Tré b..szik foglalkozni a problémámmal.
    Mit gondoltok mi lehet a hiba? Amúgy Nyíregyháza belvároasában használom a netet...

tessék, ez a pár perccel ezelőtti eredmény: