• KranaZoli #498
    Köszönöm szépen!

Pannon-ál ilyen volt az USB Stick-m és igen, abba lehetett tenni SD kártyát.

Szerintem lehetséges, hogy pont ezért hozták be ezt az eszközt, mert gondolom nem Én voltam az első és utolsó aki panaszkodott, hogy így ez a mobil NET nem egészen mobil, ha még külön pendrive kell egyéb OS-k esetén. Ez a korrekt megoldás szerintem. Így a lehetőség adott, hogy az eszközzel együtt vidd az általad használt OS-hez tartozó driver-t és Web N Walk Manager alkalmazást. (bár amennyire Én tudom Linux OS alá még nincs Nekik szoftverük...)

Megérdeklődöm ezt a cserét, vagy vásárlást.

Ha cserébe nem is mennek bele (de azért igyekszem majd ;) ha nem kérnek túl borsos árat érte, akkor beruházok egy ilyen eszközbe.

Hát vonaton Bp -> Tapolca elég sok helyen előfodult, hogy bontotta a NET-et és jelszint semmi nem volt. De összességében azért jól produkált az eszköz és T.

Mivel Pannon-al és Voda-val is vannak tapasztalataim, azt kell mondanom, hogy ebben még van mit fejlődnie a T-nek.

Viszont amiben kellemesen csalódtam az az, hogy Tapolcán bent lakásban hozza a 3600/350 Kb/s sebességet úgy, hogy jelszint 15-16 között mozog. Mivel csak a Stick-hez adott rövid USB kábelt tettem el, így egyáltalán nincs optimális helyre helyezve az eszköz. (azért ez mégsem 2-3 USB kábal az ablakban)

Razjol :)

Értem. Aha, ez eléggé hasonló.
    És nem lenne rossz ez az 5 nap / 50GB adatforgalom, sem