• KranaZoli #487
    Teljes mértékben egyetértek!
    Én nem azt mondom, hogy azt a jó édes anyámat, ... kezdetű beszélgetésre gondolok ;)

Ill. lehetséges, hogy T üszije teljesen más, mint pl. Voda, Pannon üszije volt, de felhívtam Őket és ua. a kérdésre más és más választ kaptam :(

Ebben a fórumban is volt olyan, aki azt írta, hogy szerződés megkötésekor azt mondták Neki, hogy nem korlátozzák, hanem elzárják a csapot. Csak picit kell szerintem visszaolvasni. Már nem emléxem, hogy ki írta, de gondolom Én(!) Ő sem úgy kérdezte T-ben, hogy azt a jó édes anyámat ;)

No, talán ráveszem majd Magam és fel is hívom Őket ;)

Azonban, ha vmit megírsz és úgy kérdezel rá dolgokra, természetesen a megfelelő választékos hangnemben :) és pl. tértivevényes levelet írsz, személyes viszed be T-be, hogy választ kérsz rá, akkor nem telefonon hívnak fel, hogy ez a válasz, hanem írásban.

Azt meg az ember elteszi és később még jól jöhet.

Engem, mivel már másik 2őt megjártam (mert extrém felhasználó voltam) és ott sem az a cél vezérelt, hogy meghágjam az ÁSZF-t, de alig bosszantó, ha pl. hó közepétől nincs NET pl. 14 napig...

Én csak a félre értelmezésektől és félre értésektől szeretném Magam(!) megkímélni. Ehhez pedig a legautentikusabb forrás úgy érzem Ők és ez Nekem a 1430-t jelenti.

De attól még Ők is adhatnak korrekt választ!