• KranaZoli #393
    Hát bazdmeg nem mondom, jól körbeérdeklődtél, mielőtt megkötötted a szerződést?!

Mit tudsz?!?!?!?!

1.) Olyan nincs, hogy kifizettetik! Olvasd el azt a kibaszott ÁSZF-t!!!
    2.) Szerintem a 20GB-os "rendelet", ahogyan fogalmazol éppen a korlátlan opció miatt lett! Gondolkozz, mielőtt kérdezel. Szerinted a 10GB-os csomagot korlátozták havi 20Gb-ban?! :o
    3.) Én nem használok torrent-et. Erről nem tudok mit mondani.

+1.) Azért vannak 10, 15GB-os csomagok, mert azok már eleve voltak, mielőtt lett volna a korlátlan! Érted?!
    Ill. nem mindenki kér korlátlant. Akinek elég a 10-15GB az tudja jól, hogy 15GB-ig nem korlátozzák a sebességét. Sajnos amennyire Én tudom Ők lettek megetetve, mert lefelé nem lehet csomagot váltani, csak fölfelé. bár lehetséges, hogy egyedileg majd lehet, vag kitalálnak rá vmit... A korlátlan opció azért lett, mert a piac ráerőltette a T-re is, hogy már mind2 szolgáltató kínál korlátlan csomagot...
    +2.) Ki nem kapcsolhatják a sávszélességet. 0-ra nem vehetik le. Ez is, mind sok minden más (még mindig) bőven ellent mond az EHT-nek. Max. legrosszabb esetben T is az előírt minimumot fogja adni (de szerintem úgy, ahogyan majd az új ÁSZF szerint lesz...), pl. 2 hétig. Legrosszabb esetben EDGE átviteli sebesség.