• KranaZoli #368
    Ez milyen OS alatt van?!

(Nekem semmi ilyet nem csinált és Vista 64bit alatt és WinSeven 64bit alatt használom.... Laptop-on meg 32bit-es Vista-n)

Csak egy NEM függetlenített Voda-s Modem-em van.
    Mind1, egyenlőre ez így teljesen tökkéletes!!!

ÉS:

Pannon-tól pl. Én jöttem el :)

------------------------------

Tisztelt Pannon Gsm Egyedi Igénykezelési Csoport!

Azonosító adataim:

1.) Telefon számom:
    2.) Jelszavam:

Megkérem Önöket az Önökkel kötött Korlátlan Mobil Internet előfizetésem kötbér megfizetése nélkül(!) történő felbontására.

1.) 2008.01.18-n második alkalommal került sávszélesség korlátozás a hívószámomra és ez lenne a 2. hónap, hogy használnám az Önök szolgáltatását. A szerződés megkötése óta eltelt 2 hónap mindegyikében sávszélesség korlátozás került bevezetésre a hívószámomra.

2.) A problémát december hónapban több ízben is jeleztem Önök felé mind a 1220-s telefonszámra, mind erre az E-mail címre küldött E-mail levelek formájában.
    (ez utóbbi levelek mindenféle érdemi válasz nélkül túl a 30 napos válaszadási határidőn, válasz nélkül maradtak, sőt mi több, eltűntek az Önök rendszeréből...) Erősen kifogásolható és hihetetlen.

Ezen levelekről és a küldött válaszokról is rendelkezem másolattal.

3.) Újabb sávszélesség korlátozás problémámat ismételten jeleztem Önök felé a 1220-s telefonszámra, 01.18-n.

4.) Szerződéskötéskor semmiféle tájékoztatásban ezzel kapcsolatban nem részesültem (pedig rákérdeztem) ill. az ÁSZF sem írja le konkrétan, hogy mikor, mi miatt, meddig korlátozhatnak.
    (kivétel ez alól a fájlcserélő alkalmazások használata, amelyek használatától azonban Én tartózkodtam)

Ezen okok miatt kérem Önöket előfizetésem kötbér megfizetése nélkül(!) történő megszüntetésére.

Köszönettel:

Elérhetőségeim:

Mobil telefon:
    E-mail:

---------------------------------

Ezt személyesen érdemes bevinni vmelyik Pannon Bemutató terembe és megkérni Őket, hogy fax-olják az Egyedi Igénykezelési Csoport-nak.

Ill. ott helyben kérd a kötbér nélküli felmondást.

Add le a Modem-et, fizesd ki, ha van ki nem egyenlített számlád.

Ez a biztos, személyesen!

És nem kell rájuk dönteni az asztalt. Visszafogottan kell csinálni, hogy Neked ez nem hiányzik az életedbe, ...