• zib
    Tisztelt ppix!
    Olvastam szubjektív véleményed(2010. ápr. 25. 23:11, #3542). Ok, ez a Te véleményed.
    Nem vagyok szakmabeli csak egyszerű felhasználó/ügyfél, de pár dolog...
    1. Ha vki negatív véleményt mond v. bírál akkor az = fikázás?

2. "Csak azért, mert neked frankó lenne 2000 Ft-ért tölteni 20 GB-ot, még nem biztos, hogy az a reális piaci ár. " - egy mondás szerint mindennek annyi az ára, amennyit adnak/kapni lehet érte.

(Mivel megkértél, Google "barátunk" segítségével(forrás:vikipédia):
    "A kapitalizmus vagy piacgazdaság olyan gazdasági rendszer, amelyben a termelési tényezők többségében magántulajdonban vannak, miket haszon elérésének céljából működtetnek, és ahol a termelt javak és szolgáltatások elosztását a túlnyomórészt a szabad piac határozza meg.")

Mielőtt támadnál ez csak egy fikció: a T is gondolom a legjobb bevételt szeretné a piaci feltételekhez képest. Én pedig - úgy normális - a lehető legjobb szolgáltatást szeretném a pénzemért. Ez talán nem is olyan fura dolog.
    3. A lényeg: eddig kaptam egy -szerintem- jó szolgáltatást, számomra megfizethető áron, ezért is kötöttem meg a szerződést és most hasonló árat fizethetsz olyan szolgáltatásért,amit nem kötöttem volna meg, mert ezt így már soknak tartom. - ez az én szubjektív véleményem.

Megértésed köszönöm, egy T ügyfél!

(de majd meglátjuk mit lehet belőle kihozni)
    AATT teljesítménye nem tűnik rossznak. Gratula érte.