• KranaZoli #348
    Nem, más településen még nem.
    Ahol legközelebb próbálni fogom, az vonaton hazafelé 1 hét múlva Bp és Tapolca között :) Ill. majd Tapolcán. De ott 1430 szerint még nem teljes a beltéri lefedettség...

A Vista azt írja ki, hogy 7,2Mbp/s a kapcsolat.

Bár! Ugyanezt írta a Pannon is még akkor is, amikor sebességkorlátozásban részesültem :)

Vmi szoftverrel meg lehet ezt tudni?! Most 3180/359-t mért a Speedtest.

Mindenesetre ezzel és a 20GB/7nap-os korlátjával is teljesen korrekt Mobil NET-et nyújt a T.

Mivel megjártam Voda-t, Pannon-t pár hete T-Mobile, magasan veri a másik 2 szolgáltatót.

ÉS! Nem is rossz ez így, hogy utoljára kezdték el a Korlátlan NET szolgáltatást.

Persze itt is lesznek sokan, akik most futnak majd bele első körben abba, hogy letöltenek pár DVD-t 1-1 este alatt és korlátozni fogják Őket és tudom, hogy mennyire szar dolog, főleg ha visszaveszik a minimális értékre a sávszélesség korlátot. Szóval fognak itt anyázni páran rendesen, de akkor is jóval kevesebb lesz az aki lelép, mint az aki marad (szerintem).

Mert úgy nézem, azért elég sokan vagyunk, akik megjárunk már egyéb szolgáltatót is és az ember félve kattintott egy rákos Windows Update-re, hogy ha ezt letöltöm, akkor extrém leszek-e, vagy sem.

Ettől az extrém szótól már gyomor idegem van :)