• tnet
    Az a baj hogy nincs scannerem.igy nemtudok...de azt állithatom hogy meglepődtem na amikor kézhez kaptam..de begépelem ide

Tisztelt.................
    Ezúton szeretnénk előzetesen is tájékoztatni arról,hogy 2010.május 1-től a korlátlan adat opció megszűnik,a jelezett időponttól az opció nem vehető igénybe.Természetesen az opció megszűnése után meglévő mobilinternet dijcsomagját a mindenkor hatályos Dijszabásban található feltételek szerint továbbra is zavartalanul veheti igénybe.

Felhivjuk figyelmét,hogy a korlátlan opció megszünését követően a meglévő mobilinternet dijcsomagjában foglalt adatmennyiség áll rendelkezésére.

a kövi pontban felsorolja mik vannak relaxban milyen netek,ezt nem irom ide kit érdekel...

Felhivjuk szives figyelmét,hogy választásánál vegye figyelembe,hogy érvényes adatdijcsomagra vonatkozó hűségszerződés esetén csak azonos vagy magasabb havi dijú csomagba válthat kötbérfizetési kötelezettség nélkül./ANYÁD...MÉG ÉN RUGTAM FEL A SZERZŐDÉST MI??????/

Amennyiben levelünk kézhezvételét megelőzően Ön a korlátlan adat opcoót már lemondta,vagy valamelyik RelaxNet csomagra váltott levelünket kérjük,tekintse tárgytalannak.

Elérhetőségek bla bla bla...

Na akkor hogy avn ez?