4171
  • tnet
    Hát most szerinted szivatok mindenkit vagy mivan?lehet 3 nappal később te is megkapod...
  • atila4
    De akkor mindenkinek kellet volna levelet kapnia... én sem kaptam
  • tnet
    Hát nem hinném hogy a T viccel ezekkel..én nem a félelemkeltés miatt irtam be...csak nem értem mivan...ha tudom bontani akkor jó és örülök is neki mert lenne kábelesem végre amit eddig emiatt nem tudtam...de azért érdekes a T álláspontja...rámkényszeritene egy másik szarabb tarifacsomagot és naná hogy abbol is a drágábbat...érdekes lenne ha ez nem lenne szerződésszegés...
  • atila4
    Remélem csak vmi "vicc"... Mert itt nincs másra lehetőség és szűkségem van a netre..
    Ki is szoktam használni a heti 20gb-ot
  • Fabio Capello
    hmmm...

• Fabio Capello
    szerződési feltételek megszegése, kézhezvételtől számítva 15 napon belül bonthatod ingyen asszem, de geryék majd megmondják a frankót, nekik van ebben tapasztalatuk.
  • tnet
    Az a baj hogy nincs scannerem.igy nemtudok...de azt állithatom hogy meglepődtem na amikor kézhez kaptam..de begépelem ide

Tisztelt.................
    Ezúton szeretnénk előzetesen is tájékoztatni arról,hogy 2010.május 1-től a korlátlan adat opció megszűnik,a jelezett időponttól az opció nem vehető igénybe.Természetesen az opció megszűnése után meglévő mobilinternet dijcsomagját a mindenkor hatályos Dijszabásban található feltételek szerint továbbra is zavartalanul veheti igénybe.

Felhivjuk figyelmét,hogy a korlátlan opció megszünését követően a meglévő mobilinternet dijcsomagjában foglalt adatmennyiség áll rendelkezésére.

a kövi pontban felsorolja mik vannak relaxban milyen netek,ezt nem irom ide kit érdekel...

Felhivjuk szives figyelmét,hogy választásánál vegye figyelembe,hogy érvényes adatdijcsomagra vonatkozó hűségszerződés esetén csak azonos vagy magasabb havi dijú csomagba válthat kötbérfizetési kötelezettség nélkül./ANYÁD...MÉG ÉN RUGTAM FEL A SZERZŐDÉST MI??????/

Amennyiben levelünk kézhezvételét megelőzően Ön a korlátlan adat opcoót már lemondta,vagy valamelyik RelaxNet csomagra váltott levelünket kérjük,tekintse tárgytalannak.

Elérhetőségek bla bla bla...

Na akkor hogy avn ez?
  • Fabio Capello
    egy scant tudnál nyomni erről a levélről? Persze adatkitakarás minden, de érdekelne, én nem kaptam ilyesmit, pedig nekem is van még egy év a korlátlanomból.
  • tnet
    Ja és mégegy adalék.Amennyiben valakinek pl.5gigás csomagja volt eddig korlátlan opcióval,az most vagy 6000ért kap 5 gigát,vagy átvált egy relaxnetes csomagba...de csak 6000ft vagy annál drágábban teheti ezt meg.mert olcsobba nem válthat...na akkor ezt most üljünk le tegyük össze mert ez szerintem kurvára törvénytelen...1.aláirtunk egy nyamvadt szerződést..én is és a T is melyben vállalta mindkét fél hogy korlátlan net bla bla..nem csak nekik vannak jogaik ha nem fizetek,hanem nekem is vannak ha felbasszák a szerződést.2.nem kötelezhetnek rá hogy váltsak tarifacsomagot pláne drágábbra,csakmert ők felrugták a régit.mert ugye most ez megy éppen akárhonnan is nézzük.3.na ha ezekután nem engednek el az kurvaisten hogy egy büdös kanyi vasat sem kap tölem többet a t-mobile számlabefizetés címén...inkább leülöm és ez nem vicc.hogy baszódjon meg az összes mobilszolgáltató ebben az országban.nekem bezzeg semmihez nincs jogom.ők meg azt tesznek amit akarnak...na ezt leshetik!!!!!!!!!!!!!!
  • tnet
    És néztem a T honlapját,még a május 1-i változások kint sincsenek...de akárhogy is nézem ez szerződésszegés tehát fel lehet mondani....legalább ez egy jó hír...hallelujja
  • tnet
    Helo
    Azt hiszem megőrülök..most kaptam postai uton egy levelet a t-mobiletól.Melyben tájékoztat hogy 2010.május 1-től a korlátlan adatopció megszünik.most mi van?asszem aláritunk egy szerződést melyben 2 évre garantálták a korlátlan opciot.ki tud erről valamit?neám hogy itt okoskodjanak
  • bcrics
    Pont Ebben vagyok most benne,,a jovohéttől Boldog DiginetElőfizető leszek,És van 1 Fölöslegessé vált Januárban vásárolt 2Éves hüséggel rendelkező 3gb-os Stick,,Ha vkit Érdekel:D

• Gery85
    Be kell menni a t-hez és át kell íratni az új tulajdonosnak a nevére.
    Ha jól emlékszem,akkor 6000ft a menete.

Előfeltétele hogy ne legyen tartozás a kártyán és az új tulaj ne legyen tiltólistán a t-nél.

Személyi kell hozzá meg lakcím kártya.
  • Csak77
    Azt meg tudjátok mondani, hogy milyen lehetőségem van eladni a még egy évig hűséges korlátlan előfizetésem? Ennek mi a menete? Mert a szerződésben az van, hogy harmadik félnek nem lehet átadni.
  • atila4
    14 nap szal 2 hét :D
  • Police88
    Meddig tart a korlátozás? egy hétig vagy 14 napig? Hogy sorvadna le a fa*za az összes T-s k*csögnek...
  • merida111222333
    Nincs mit, nagyon szívesen.
  • Sonnye
    Köszi az infót!
    Akkor jól értelmeztem a dolgokat! :)
    Na igen, sebsségnek ezt nem nevezném, de nincs mit tenni!
  • merida111222333
    Nekem ugyan nem ilyen netem van, de nyugodt lehetsz, nem nézik azt hogy te mire használod fel a 3 gigát, tehát teljesen mindegy hogy töltesz vele vagy csak böngészel. A 3 giga átlépése után is annyit tölthetsz amennyit akarsz, persze sok türelem kell hozzá. :)
  • Sonnye
    Sziasztok!
    RelaxNet M mobilinternetem van, tavaly (2009) novemberében lett intézve, azóta működik teljesen jól.
    Az lenne a kérdésem, hogy miután felhasználtam a 3Gb-ot, amit magába foglal, esélyes-e, hogy ráfizetek.
    Tudom, hogy nincs túlforgalmazási díj, "csak" csökkentik a sebességet.
    Igaz ez arra is, aki esetleg töltöget vele?!
    Írhatnátok tapasztalatokat, akinek ugyanilyen mobilnet van, hogy használjátok, letöltéseket mennyire szoktatok, stb.
    Előre is köszi a válaszokat!
  • mámászítá
    az már nem lenne semmi
  • monkeymajom
    szerintem te az új T-Home-os ajánlatra gondoltál.
    Azért mobilnettel 80mbitet elérni nem lenne semmi :)
  • Gery85
    próbáljunk a témánál maradni
  • mámászítá
    Ja bocsi, elnéztem...
    akkor tényleg nem rossz :)
  • Petka
    Oké, hogy a letöltés jó, de a NAT miatt a feltöltést el lehet felejteni torrenten.
  • atila4
    mivel ez a mobil net topic:D szerinted?
  • mámászítá
    Hát... az nem 80 Megabit.
    Milyen neted van ?
  • atila4
    Nekem jó a sebesség :)

• monkeymajom
    a 80mbitesből csak befolyik valamennyi :)
  • Petka
    Csak akkor és tényleg csak is akkor válaszd, ha nincs más lehetőséged!
  • monkeymajom
    ez szerintem eléggé tág...akár kérdezhetnéd azt is,hogy jó ez az internet?!
  • mámászítá
    Most akarok új internet, mert a régi nagyon lassú volt.
    Jó ez a t-mobile net ?
  • barret
    Beletörődtünk...
  • Petka
    Mostanában minden rendben van vagy csak mindenki beletörődött a szolgáltatás gyenge minőségébe?
  • barret
    Csak közel raktam az ablakhoz a modemet.
    Néha megszakad,mert marhára hosszú a kábel.
    De így már egész jól megyeget.
  • barret

:P
  • Gery85
    Mostanában nálam is ritkaság számba mennek az ilyen sebességek.
    Most is kb fél órát szórakoztam a modem ide oda rakosgatásával,hogy elérjem ezt a sebességet:

Ha töltenék itthon,akkor tuti,hogy idegesítene,de szerencsére csak böngészgetünk meg e-mailezgetünk,erre meg elég a 1-2mbit is.
    De azért bosszantó,hogy régebben stabilan 6,2mbit volt...remélem hamar lesz LTE és hogy jobb lesz mint ez...vagy hogy kiépül valami adsl felénk.
    Vagy hogy elköltözünk...
  • KranaZoli #3329

De ez csak gondolom este, mi?!
    Mondjuk ilyen előző kerületben messze nem volt!
  • KranaZoli #3328

• Legend Killer
    részvét.