• KranaZoli #3326
    Hi!

Rég nem jártam erre, költözködési projekt volt. 11. ker-ből (Őrmező) 7. ker. (Belváros).

Közben szinte csak e-mail-ezni volt időm és mivel mobil mindenütt tudtam használni. :D

Első nyugodtabb este az új kégliben, nézem a Speedtest-et, mert korlátozva is voltam de az már 1-2 hete lejárt, siralmas. :(((

Esküszöm az előző 2 mérés 1,2Mbps-os volt. De ez is halovány. Viszont itt már van lehetőségem vezetékes net-re, asszem UPC szolgáltat itt, de ebben nem vagyok bizonyos, ui. erre még zéró időm sem volt. Egyelőre TV sincs. :D Nem is hiányzik mondjuk annyira.

A legjobb vmi jobb vezetékes net és a mobil net együtt lenne. De ha lenne egy normális vezetékes netem, akkor beérném 3GB-os mobilnet-el is simán.

Csak ezen még ebben az évben rajta a hűség idő, így pikk-pakk felmondani nem nagyon lehet.

Egyelőre még marad ez, de hosszú távon biztos vmi vezetékes lesz, mert ez gyötrelem és Nekem most 6ezer pénz a korlátlan. Ennyiből szerintem bekötnek vmi TV+NET kombót is már. (gondolom) Nem kell Nekem akkora sávszél. Akár a 3Mbps is elég volna, még itt is, ha stabilan hozná. Azért azzal már lehet szépen töltögetni is.

Igazándiból azt is leszarnám, ha 7Mbps lenne, de instabil kapcsolattal. :(