4171
  • KranaZoli #3326
    Hi!

Rég nem jártam erre, költözködési projekt volt. 11. ker-ből (Őrmező) 7. ker. (Belváros).

Közben szinte csak e-mail-ezni volt időm és mivel mobil mindenütt tudtam használni. :D

Első nyugodtabb este az új kégliben, nézem a Speedtest-et, mert korlátozva is voltam de az már 1-2 hete lejárt, siralmas. :(((

Esküszöm az előző 2 mérés 1,2Mbps-os volt. De ez is halovány. Viszont itt már van lehetőségem vezetékes net-re, asszem UPC szolgáltat itt, de ebben nem vagyok bizonyos, ui. erre még zéró időm sem volt. Egyelőre TV sincs. :D Nem is hiányzik mondjuk annyira.

A legjobb vmi jobb vezetékes net és a mobil net együtt lenne. De ha lenne egy normális vezetékes netem, akkor beérném 3GB-os mobilnet-el is simán.

Csak ezen még ebben az évben rajta a hűség idő, így pikk-pakk felmondani nem nagyon lehet.

Egyelőre még marad ez, de hosszú távon biztos vmi vezetékes lesz, mert ez gyötrelem és Nekem most 6ezer pénz a korlátlan. Ennyiből szerintem bekötnek vmi TV+NET kombót is már. (gondolom) Nem kell Nekem akkora sávszél. Akár a 3Mbps is elég volna, még itt is, ha stabilan hozná. Azért azzal már lehet szépen töltögetni is.

Igazándiból azt is leszarnám, ha 7Mbps lenne, de instabil kapcsolattal. :(
  • atila4
    katt
  • apetir
    Szia.

Ugyan én nem USB modemet használok, de mivel senki nem válaszolt, beírok én. Találtam egy ilyet, járj utána:

http://www.vatera.hu/usb_kapcsolat_akar_25_meterre_is_aktiv_usb_kabel_162063565.html
  • barret
    Nektek milyen hosszú a max kábel amivel még működik?
    Nekem 4,5 méter a határ:(
    Pedig 1-2 méter csodát művelne sebesség téren...
  • Legend Killer
    ettől még nem kell pontozni :P. amúgyok. ja, látom én is fent.
  • Fabio Capello
    mársehogy, mert nincs nem kapható..
  • Legend Killer
    azthogyankell? :D a korlátlan opciót. amúgy oké.
  • Fabio Capello
    én is meg akarok válni a saját nyolcgigásomtól... De az enyémen korlátlan opció is van :D
  • Legend Killer
    ja értem. nekem remélem hamarosan megoldódik a rendes net probléma és jövök vissza.
    amúgy neked megfelel a mobil net, milyened van, nem kérsz egy hét gigásat? :P már régóta elakarjuk adni :D.
  • Fabio Capello
    már elég régóta t-s nettel operálok, csak nem használtam amíg kinn voltam a ködös Albionba :)
  • Legend Killer
    de nem fogom törölni, mikor pl csomó szerepjátékos haverom van fent és egyéb oldalról lévő emberek.

azért kösz és jó látni téged, de, hogyhogy má itt is megfordulsz?

csak nem te is mobil nettel tolod?

én csak azért, mert van1szolgáltató, aki baszakszik és többen jelezték felé, h szopás van komám, aztán most elkezdtek szórakozni, immár1hónapja és kisebbnagyobb kihagyások vannak a rendes netünk terén, rohadt idegesítő. ma is megjöttem és no net, oszt mobil netet beüzemeltük nekem.
    régen vettük a mobil netet, míg győrben voltam két hetet, mosmá nem kell, csak mivel no net, elővettem.
  • Fabio Capello
    mert csoportjaid vannak. Töröld a csoportokat és akkor menni fog, én is szoptam vele sokat...
  • Legend Killer
    kell egy hét gigás mobil net? :D nekünk van, családnak, csak nem kell és most ideiglenesen van. ha akarod, oda adjuk neked, persze nem ingyen :P.
  • Legend Killer
    msn nem megy mobil nettel, simával igen. miért nem megy a mobil nettel?
  • bcrics
    CSőő..nem csinálna vki 1 tmobil hisztizo topikot,,mert legszívesebbn hisztiznék mikor kilobytra pontosan elérem azt a kis pici 3gigát és megkapom a stoptáblát:D
    legszívesebben porognék a seggemen és uvoltenék.
    szoval hisztitopikot vki,,kosz

XD
  • Petka
    Mi lenne, ha megbeszélnénk előre egy időpontot, amikor mindenki elkezdene letölteni egy linux disztrót valahonnan? Vagyunk itt a fórumon egy páran, akik csak olvasnak minket. Elindítaná mindenki egyszerre, vajon mennyire bírna a T-Systems? :D
  • Dynamic
    Ne legyen igazad:)
  • Petka
    Kár volt beírnod, mert mostmár veheted úgyis, hogy eddig tartott! Nálam is így volt. :)
  • Dynamic
    Nem akarom elkiabálni, de tegnap óta nem volt "lap nem jeleníthető meg", vagyis szakadás. Ez azért elég nagy szó mert szeptember óta folyamatosan, naponta átlagosan fél óránként ledobált és görcsölt a net.
  • kraffel
    Akit érdekel ingyenes huawei unlock pü-ben kereshet
  • andrejfej
    És itt vannak a technikai paraméterei
  • andrejfej
    Ööö, nekem úgy tűnik, az is egy stick...
  • Petka
    A régebbi csomagban még volt túlforgalmazási díj!
  • KranaZoli #3303
    Hi!

És ez mit tud, vagy miben jobb(más), mint a Stick?!
  • KranaZoli #3302
    Én már írtam Nekik...
  • bcrics
    Mégis miért lenne?...nincs tulforgalmazási díj semmi iesmi,most azért mert nem voltam lekorlátozva 3giga után?,,jó vicc,
    És ha eléred a limited és korlátoznak utána is ugyanugy forgalmat generálsz mégsem fizeted ki a tobbletet-
  • Petka
    Nem a wnw küldi, hanem központilag mérik. Kijátszani semmivel se lehet. Ha neked egy 3GB-os csomagban sikerült letölteni 30GB-ot, akkor lehet, hogy kicsit magas lesz majd a számla!
  • alcotb
    de a probléma nem fog így megoldódni hogy itt egy sik sz fórumon írkálunk hogy ez hű de nemjó........lépni kell mert így parttalan a szartenger amiben úszkálunk...........
  • bcrics
    Hello..Tudja vki hogy is mukodik pontosan a korlátozás?
    Szóval van ez a Web'n'Walk manager és ugye ez nyilván tartja a le és feltöltött adatmennyiséget,és akkor ez kuldi tovább a szerverre az adatokat, és ha észleli benn a rendszer hogy tullépés van akkor korlátoz.?

Vagy hogy?

Tehát elvileg akkor vmi hide programmal nem lehet rejteni a letoltott mennyiséget,vagy szabályozni hoyg 2 giga után reseteljen vagy ez nem így megy?:D
    Mert legutobb nálam maradt haver 3gbos stickje és fura modon 30 Gb sikerult vele letoltenem korlátozásig holott eddig mindig 3gbnál már a féket behuzták,erre most a 10xét engedte.fura.ez akkor hogy van?

Nembánnám vmi einsitein hackelne vmi okkosságot erre hoyg legalább a heti 20gb biztosítva legyen,az már boven jo lenne.
  • Fabio Capello
    ha valakit érdekelne esetleg...
  • asiagyuri
    Vegyél vissza barátom! :)
  • Csak77
    Te egy barom vagy, barátom. Majd ha te keresed meg azt a 7e forintot, akkor legyen nagy a pofád!
  • asiagyuri
    Szerintem meg ez a nevetséges. Mindíg találni kell valamit ami nemjó nektek igaz...?! Nem kell egyből perelni ha valami "probléma" áll fent!!! Nyugi :) !
  • alcotb
    Szerintem kezdjünk el gondolkodni hogy hogyan/miként lehetne őket feljelenteni/perelni.....lassan már nevetséges
  • Petka
    Pont ezt akartam mondani én is!
  • merida111222333
    El van ott baszva az összes nem csak a Pannon.
  • KranaZoli #3290
    Szomorú hír. De nem elbocsájtani kellene az embereket, ha minőségi és jő szolgáltatást nyújtani. Elbaszott egy cég ez a Pannon.
  • merida111222333
    Tudom hogy OFF a téma, de azért ez érdekes:

http://www.technet.hu/telefon/20100214/nagy_leepites_a_pannonnal/

Ez lenne az ára az LTE-nek?
  • barret
    Probald elhelyezessel megtalalni a legjobb helyet.
    Nekem ha felviszem a tetoterbe a modemet,dupla sebesseggel jon.
    max 210 eddig....
    Lent a fele sincs :P Edge modban megy csak.
  • asiagyuri
    Ja, E220-am van Ezen a LED máshogy jelzi a kapcsolatot mint a T-s modemeken.

Nekem korlát alatt 125 kbit/s pontosan. Nekem 3 gigás csomagom van.

Már rendbe jött a kapcsolat. Valószínű a nagy szél tett be a toronynak itt.