• KranaZoli #3209
    Ami azért érdekes:

Ritkán használok Rapid; Mega; stb... letöltő oldalakat. Én inkább előfizetek vmi letöltő oldalra és onnan szedek lefelé cuccokat. Kb. 1-1,5 órája indítottam el egy letöltést az egész 8GB, abból lejött 1,4GB FTP szerverről mindenféle szakadás és probléma nélkül. Közben a Speedtest rémes ping és download értékeket mutat. Kb. 1,5Mbps.

Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez nem annyira technikai probléma (ha az lenne, már kúrvára el kellett volna hárítaniuk). Én inkább arra gondolok, hogy egész egyszerűen visszavették a DownLoad sebességet, főképp csúcsidőben. Első korlát volt a 20GB/7 nap. Második és legkönnyebben meghozható korlátozás a sávszél csökkentés. Ui. van egy vállalt érték az ÁSZF-ben. A 1,5-2Mbps az ennek kétszerese; háromszorosa de akkor is többszöröse. Ergo a vállalt és garantált értékeken belül van.

Könnyű kiszűrni és leépíteni azt a réteget, akik sokat töltögetnek lefelé. Még ha 20GB/7 napról beszélünk, akkor is.

De ne legyen igazam és legyen technikai hiba. Csak el nem tudok képzelni olyan technikai hibát, amivel több GB-ot mindenféle probléma nélkül letöltök, de a Download érték fele mint előtte.