• KranaZoli #3170

Most beszéltem a T Üszi-vel és következő:

1.) Jeleztem feléjük, hogy az utóbbi időben visszaesett a letöltési sebességem, melyet úgy érzek, hogy nem elfogadható érték ha széles sávú Internet elérésről beszélünk. Főleg mivel a másik oldalon 14,4Mbps-ról beszélnek.

Válasz:
    A 2Mbps elfogadható érték ezen.... melléklet szerint ha 800Kbps fölötti értékről beszélünk, akkor úgymond elfogadható érték. Ergo ez nem hiba.
    ?!

2.) Jeleztem feléjük azt, hogy böngészés közben sokszor tapasztalom, hogy a Lap nem jeleníthető meg, etc...

Válasz:

Ezen időpontokat fel kell írni és jelezni feléjük.
    OK. Erős idézőjelek között. Ahogyan az egész szitu. De sebaj, már Én is megjártam Pannon-t; Voda-t szal lehett rá számítani, hogy előbb-utóbb T-s Mobile NET is xarakodni fog.

Felvette hibára azt, hogy visszaesett a sebességem. Kivizsgálják, visszahívnak de 90%, hogy a válasz annyi lesz, hogy minden OK. Az érték elfogadható...

Ill. holnap elviszem T-be a Stick-et, ui. legalább annyit megtudtam, hogy a legfrissebb Firmware a 2.6.0285-ös. De ha vki találna net-en, akkor dobjon már be ide egy link-et.

A lényeg, hogy most már nem nyomja fel az agyam a dolog úgy, mint Voda és Pannon idejében. Tudomásul veszel, észrevételekkel és hibabejelentésekkel. Ha kell, akkor minden héten ellököm ugyanazt a mail-t aztán csókol és 1 év múlva amikor lejár a 2 éves hűség idő, akkor meg majd lehet lépni más, másik irányokba is.

Aki (Ami) normális volt, az Maga az ÜSZI-s. Ennyi. A többi már mind-mind a szokásos szagú cuccos.

Ennyit szerintem mindenki meg tud tenni.
    ;)

De sokkal többet pöcsölni a témával szerintem nem érdemes.