4171
  • apetir
    Tegnap óta nekem is döglődik megint a T net...
    Az a BIX statisztika azért érdekes.
  • KranaZoli #3205
    Mi a picsa van napközben?!

• Petka
    Arra van magyarázat, hogy miért nincs adatforgalma a T-Mobilenak a BIX statisztikában?
  • KranaZoli #3203
    Az a jó, hogy Én napközben nem vagyok a közelében.
  • pomosapiens
    Éjjel tudtam hotfiléről tölteni,pedig arról se tudtam,most reggel rapid megint nem megy.
  • atila4
    Most mértem

• KranaZoli #3200
  • Fabio Capello
    éjszaka :D
  • Petka
    Na most mivan?
  • KranaZoli #3197

Érdekes...

• Fabio Capello
    no, itt is megindul majd a szerződésbontási hullám a szar szolgáltatás miatt?
  • Petka
    Nagynehezen rávettem magam, hogy beszálljak pókerbe iwiwen, mert már annyian meghívtak. Elkezdem, elsőre fasza leosztás, már bent van majdnem az összes zsetonom, erre szokás szerint leáll az adatátvitel és kifagy a firefox.

Már csak a netrádió az, ami gond nélkül működik. kopp-kopp-kopp...

Nem adok magamnak egy hetet se és úgy felfogom magam ezen idegelni, hogy kettétöröm a sticket, úgyhogy készítsen elő valaki egy tartalékot nekem, ha van!
  • KranaZoli #3194

Úgy látszik ez most egy ideig valóban ennyi lesz.
  • asiagyuri
    Mondjuk érdekes a net. Oldal betöltése közben/letöltés közben stb. megáll, nincs adatforgalom, de játék közbe tökéletesen van adatforgalom, alacsony fix ping-el...
  • alcotb
    Nemtudjátok véletlenül hogy miért van az hogyha utorrentel töltök le akkor nem tudok netezni közben, úgy hogy feltöltés nincsen vagy csak minimális?(a letöltés meg olyan 30-50)
  • andrejfej
    Már két napja nem tudok egy speedtest-et futtatni - ping, down működik, de mikor az up megy, elakad... ott rezeg a mutató, de megszakad...
    [IMG][/IMG]
  • andrejfej
    Értelek. Ha úgy néz ki, hogy nem az az általános netgondod van, amit itt lentebb olvashatsz, akkor ezt a topic-ot ajánlom, de nem biztos, hogy segíthet a bajon: Huawei támogatás Ha nem beszélsz jól angolul (mint én :P ) akkor talán megkérhetünk itt valakit, hogy segítsen az értelmezésben.
  • atidnaB
    Értem..Bocsi..de viszont nálam alapból is szarul működik ez a modem típus..asztali gépen..folyton szétkapcsol..és ez a hálózat minőségétől független..és a sebesség is katasztrófális..ha ráteszem egy netbookra..ott semmi baja..Nem tudom,hogy az asztalin..miért szarakszimk állandó jelleggel..
  • andrejfej
    A 11.002.09.00.55 a WnW Manager verziószáma, a modemé az, amit írtam, de valószínűleg a hálózattal van a hiba, mert itt mindenkinek szarozik a nete, különféle modemekkel.
  • atidnaB
    Az enyém is T-s..Ennek a verzió száma:11.002.09.00.55..És igencsak szarakszik..Folyton ledob..És a le és feltöltési sebességem sem az igazi..
  • asiagyuri
    ASPYRIN holvagy? Nyomhatnál valami infót miért szar a T hálózat, és mikorra javulhat meg. Addig nemtöltök le semmit. Nincs kidobandó mega,gigabájtaim :) . Várok míg megnem javul.

most:
  • andrejfej
    Úgy látom a legfrissebb a 11.126.00.00.00, nekem a T-s E1750-en 11.124.05.00.55 van. A frissítést nemtom hogyan lehet megcsinálni, de a .126-osra panaszkodnak. Meg nem tudom, a szolgáltatónak nem baj-e, hogy frissítesz. Valakinek van tapasztalata?
  • atidnaB
    Sziasztok!
    Frissítést keresek egy wnw Stick V E1750-es modemhez!
    Ha lenne alami ötletetek,annak örülnék..Hiába szeretném online frissíteni..nem lehet..
  • KranaZoli #3183
    Mostanában asszem ez nem oszt, vagy szoroz.

Visszahívtam T-től és megnyugtattak róla, hogy a jövőben több mint vszínű, hogy ez lesz a sebesség. Nálam 2Mbps és környékén. Ma még nem volt alkalmam nézni.

De a közeljövőben fejlesztések várhatók így majd visszaáll a sebesség, gyorsabb is lehet. Hidegen hagy, lassabb ne legyen. :)

Az, hogy 2Mbps, vagy 3Mbps igazándiból nem sokat számít. De ha még stabilnak sem lesz stabil, akkor sajnos el fog indulni egy hasonló folyamat, mint Voda és Pannon idejében.

Mindenesetre majd nézem sűrűbben, ha böngészés közben beszarik felírom az időpontot és küldöm is a mail-t. Kopi-paszta, azt csókolom. Ahogyan a válaszok sem lesznek sokkal többek úgy érzem, de ha mégis el kell, hogy váljanak útjaink, már lesz mire hivatkozni.

Bizakodom, hogy T nem fog a Pannon és Voda szintjére süllyedni, bár minden elképzelhető sajnos. :(
  • alcotb
    Lekorlátozták a netem mert egy hét alatt többet töltöttem mint 20 gb XD

• Gery85
    én is kipróbáltam a wnw stickkel és az e272vel is,mind a kettővel fél megabit
  • KranaZoli #3180
    Az Stick volt ez meg az E220-as. Szal tökmind1 a modem is.

• Gery85
    én fel se hívom őket,megvárom aspryrint hogy mit mond,remélem köztünk van és ír valamit,hogy minek tudható ez be
  • KranaZoli #3178

De közben semmi 1éb NET. Ergo semmi net rádió, böngészés, ... Ja, amikor beszéltem üszissel azt mondta, hogy nézzük meg az index.hu-t. Közben 1,2,3,4,5 mp eltelik. Nagyjából kész. 9 mp alatt csúszott a csík végig a FF-ban. Üszis azt mondja, hogy ez Okés ui. relatíve nagy az oldal. Mondom az lehet, de az érem másik oldalán meg az van, hogy mennyi lenne ha közben menne egy net rádió, azt lehalkítom mert megnézek egy Jútyúb videót és közben elindítok egy Speedtest-et is. Szerintem ne tartsuk fel egymást túl sokáig.
  • KranaZoli #3177
    Ez van mostanában. Nálam is volt ilyen, meg ami lentebb is volt, hogy nem ment végig a Speedtest.

Remélem nem gurul el T-seknél a gyógyszer túlzottan.
  • asiagyuri
    Ez akkor van, mikor betöltés közbe hirtelen leáll az adatforgalom. Ilyen nekem akkor jött elő, mikor a speedtest.net betöltése közbe nyomtam egy Disconnect-et a neten. Akadozik mindenkinek az adatátvitele... neked pont ekkor állt le...
  • Gery85
    ez meg mi?

• KranaZoli #3174
    "...hogy a legfrissebb Firmware a 2.6.0285-ös..."

Most nézem, szerintem ez a wnw verzió száma lesz nem?!
    A banner-ban lévő újabb. (amit persze senki sem használ. :)

Asszem majd inkább pénteken megyek be és addig még1x lecsekkolom, hogy ez most wnw, vagy firmware verzió-e, mert ha fél órát kell azért ücsörögnöm, hogy a végén derüljön ki, hogy ez nem is fw verzió az pöttyet felkúrná az agyam.
  • asiagyuri
    Hehe.
  • KranaZoli #3172
    Akkor miattad lassult be Nálunk.
  • atila4
    Nem értem.. nálam minden fasza :D

• KranaZoli #3170

Most beszéltem a T Üszi-vel és következő:

1.) Jeleztem feléjük, hogy az utóbbi időben visszaesett a letöltési sebességem, melyet úgy érzek, hogy nem elfogadható érték ha széles sávú Internet elérésről beszélünk. Főleg mivel a másik oldalon 14,4Mbps-ról beszélnek.

Válasz:
    A 2Mbps elfogadható érték ezen.... melléklet szerint ha 800Kbps fölötti értékről beszélünk, akkor úgymond elfogadható érték. Ergo ez nem hiba.
    ?!

2.) Jeleztem feléjük azt, hogy böngészés közben sokszor tapasztalom, hogy a Lap nem jeleníthető meg, etc...

Válasz:

Ezen időpontokat fel kell írni és jelezni feléjük.
    OK. Erős idézőjelek között. Ahogyan az egész szitu. De sebaj, már Én is megjártam Pannon-t; Voda-t szal lehett rá számítani, hogy előbb-utóbb T-s Mobile NET is xarakodni fog.

Felvette hibára azt, hogy visszaesett a sebességem. Kivizsgálják, visszahívnak de 90%, hogy a válasz annyi lesz, hogy minden OK. Az érték elfogadható...

Ill. holnap elviszem T-be a Stick-et, ui. legalább annyit megtudtam, hogy a legfrissebb Firmware a 2.6.0285-ös. De ha vki találna net-en, akkor dobjon már be ide egy link-et.

A lényeg, hogy most már nem nyomja fel az agyam a dolog úgy, mint Voda és Pannon idejében. Tudomásul veszel, észrevételekkel és hibabejelentésekkel. Ha kell, akkor minden héten ellököm ugyanazt a mail-t aztán csókol és 1 év múlva amikor lejár a 2 éves hűség idő, akkor meg majd lehet lépni más, másik irányokba is.

Aki (Ami) normális volt, az Maga az ÜSZI-s. Ennyi. A többi már mind-mind a szokásos szagú cuccos.

Ennyit szerintem mindenki meg tud tenni.
    ;)

De sokkal többet pöcsölni a témával szerintem nem érdemes.
  • Petka
    JMP
    Jobb Mobilinternetért Párt
  • KranaZoli #3168
    Azt már azt írod, hogy így választások előtt alapítsunk egy pártot.
  • pomosapiens
    Nekem a tavalyi ilyen estenél volt olyan,hogy 800Mb-os rar fájlt szedtem,ill. akartam leszedni,és 792Mb-nál állt meg.Nem voltam nagyon idegbeteg,hogy "kidobtam" majd egy giga adatforgalmat.