T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint a T elfogadja-e az utalványt? Erre nem tudok válaszolni, mi készpénzben intézzük. Vagyis a cég a céges sim-kártyán.

Gery85
Megjött amire vártunk!
Az elsõ 14,4mbps-es modem a t-mobilnál és egybõl tudja a 21mbps-ot is!

Link

Megint álnéven van, de az egyik képen látszik a modell szám és kis google után meg is találtam,hogy ez a ZTE MF662-es modem.

Angol leírása:
ZTE MF662

ZTE recently unveiled MF662, a compact HSDPA+ data card, offering consumers enhanced data speeds. Dimensions of the MF662 HSPA+ data card are 69 x 27 x 12mm. The MF662 has been specifically designed for HSPA+ networks — the evolution of the current HSPA-based 3G network technology — meaning users will get access to a much faster mobile broadband connection. The adaptor offers download and upload rates of up to 21.6Mbps (up from 14.4Mbps on HSPA) and 5.76Mbps respectively.

The emergence of high-bandwidth services such as mobile TV, downloading of music TV and film clips, 3D interactive games
with multiple players, and large volume mail services is placing significant strain on network speed and capacity. HSPA+ will address this challenge by providing high download and upload links and greater capacity.

internet utalvánnyal lehet fizetni mobilinetnetet?

Faszányos, pont egy másik fórumon is ezt a tippet kaptam. Csak az a gáz, hogy pont az a feature kellene belõle, azt nem tudja egyetlen alternatív program sem az msn-protokollon. Mert a munkahelyemen ez a megszokott kapcsolattartási forma, de én nem tudok kapcsolódni a csoportokba... Miattam meg nem áll át a cég másra...
Azért köszi, remélem másoknak legalább megoldja a gondját.

Fabio Capello
Forradalmi felfedezés:

Akit kidob az msn: jelentkezz be, és kurvagyorsan blokkold (tiltsd le) a csoportbeszélgetéseket, az a hiba oka. Most letiltottam a csoportomat, és azóta egyszer sem dobott ki!

asiagyuri
Azt hogyan kell beállítani? Az APN-hez az "internet" helyett, "opendns"-t kell írni, azt annyi? Vagy hogy?

Petka
Egyéni DNS kiszolgálókkal próbálkozott már valaki? Én tegnap este beállítottam az opendns-t. Valamennyit javult, legalábbis nem adott üres lapokat a böngészõ, de a várakozások még ígyis néha több másodpercesek. Ezt mondjuk betudom a bázisállomás terheltségének.

asiagyuri
Na most jólmért:

Fabio Capello
függetlenített e220-al:

asiagyuri
Ittis piszoknagy szélvihar van, de engem ma 1x se dobott le, hibátlan. És egész nap használom a netet, töltök le stb.

Fabio Capello
Másnak is ritkaszar ma a net? Engem ötpercenként ledobál, lehet köze van a szélviharhoz...

asiagyuri
Ismét:

asiagyuri
Nekem:

Híjjnye Gery, nekem ez jött az index.hu-ra:
- 102 ms
- 1139 ms
- 337 ms
- 264 ms
Veszteség 0%, de az idõ... kicsit fura.

asiagyuri
A pingtest.net-nek nehigyjetek. Semmi értelme. Mindíg magasat mér. Talán a mobil internet zavarja (pl. takarékra teszi magát a modem, ha nincs adatforgalom). ADSL-en biztos jól mér. De nekem is 300-400 körülit mér, játékba meg 80-120 közötti fixen! Szóval 100% hogy rossz a pingtest.net mobil neten!

Gery85
nálam ez valamiért nem akar lefutni,de itt van egy parancssoros index.hu pingelés.

Nézd itt egy

Petka
Csinálnál te is egy pingtestet?

Gery85
csúcsidõ fél 5

Ping elég jó, ebben legalább én vezetek<#idiota>

Petka
Pingtest szerint is egy fos a kapcsolat

Nyíregyet próbáltam belõni Krana kedvéért, de Bp jött be megint, valahogy ma jól hasít. Vagy esetleg a tegnapi win7 driver-frissítés?

A ma délután nem olyan rossz:

Fabio Capello
No, nem is rossz ez így déltájban 😊

KranaZoli
Hi!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

asiagyuri
Jó ez a T-mobile. Korrekt, megbízható...

asiagyuri
Neveznék a versenyre:

Nekem hajnali 1:30-kor se akar nagyon 2 mega fölé menni. De nemis baj.

Gery85
Nálam ennyi most,nem is fog ennél feljebb menni.

atila4
e220
Kaposvár

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Petka
Ilyenkor este nagyon szalad nekem is, de napközben a 2mbitet is alig éri el.

Csináljunk versenyt 😄

Upsz, az elõzõ link már egy topicba mutat, itt a Mobile Broadband Threads List

Szétnéztem a Huawei-nél, van itt pár infó, már töltöttem is le magamnak új drivert a win7-hez. Huawei fórum
Ellenõrzõ mérés:

Nahát, ha mérésben vagyunk - E1750:

Gery85
Nekem a T-stickkel is ment régebben 6,2-t csak annak szarabb volt a feltöltési sebessége,ezért cseréltem ki.
Hát itt a semmi közepén nem hinném,hogy külön vonal van.
Vodafone torony van az utca végében,a t-mobile valamivel messzebb van.ráadásul a modemem nem is a torony irányába néz

asiagyuri
Nekem max 2 mbit. Meg másnak is innen. Külön vonalad van a T-hez?<#beka2> Vagy enyire jó az E272?

Gery85
hát nálam régebben mindig megvolt a 6,2mbit, tehát ahhoz képest ez már szar

asiagyuri
Nahát. Neked miért ilyen jó a letöltésed?

Gery85
Egész stabilan két mérés alapján:

Gery85
sebességbe most ezt hozza:

asiagyuri
Jaj ez a sok E jelzés. Egyik stick, másik nem, vegyesen...

Hát akkor ezis egy E220 méretû.

De van Huawei stick (Voda) is, nemtudom pontosan mi a jelzése. Azis biztosan ugyan ilyen jóóó. Vodafone-nál adták a netekhez. De az sem drágább mint ezek...

Gery85
Kicsit helyesbítenék ezen, az E272 sem stick,
Nyomok egy képet róla, viszont nekem sose volt bajom vele.
Dobog egy szerver shotot is

Modem:

Kapcsolat:

asiagyuri
tudják hogy szar a modemük... megse nézte hogy valóban szar-e. Azonal kicserélte volna (csak nemvolt ott doboza, így nem)

asiagyuri
Ja... Énis voltam a T-nél. Mondom nekik: fos a modem. Kérdik: mibaja? Mondom: sokszor nincs adatforgalom, feltöltése szar, de nemszakad meg a kapcsolat. Kérdik: hollakom? Mondom: Tárnok-Érd határába. Monja a csávó: hááát ott nemis lessz jobb. Mondom: azt kétlem, mert egy másik modemmel használom jelenleg, amivel tökéletes minden. Mondják: aha... akkor kicserélik a modemet

Fabio Capello
hjap, anno amikor vettem, laptoppal együtt vettem, 8 gigás csomagban

KranaZoli
11ezer?!?!
Én csak arról kaptam levelet, hogy +1ezres. Így lesz 7ezer asszem. Vagy nyóóóc?! Már nem is tudom.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Dynamic
"biztos olyan helyen laksz stb"

Na, ja. Fõleg, hogy február óta ugyanott lakom, és szeptember óta szarakodik. Próbáltam itt Budapesten, Debrecenben, Nyíregyházán. Tudom, hogy ezt nem te mondod, csak azért írom, mert én tényleg mindent megpróbáltam, és igen, egyértelmû, hogy a modem szar.
asiagyuri
10-11 ezret fizetsz a netre havonta???<#beka2>

asiagyuri
Na akkor neked ezért jó... 😊

Dynamic
Érdekes, hogy nálam többekkel ellentétben az msn nem dob ki, vagyis látszólag folyamatos a kapcsolat, de böngészésnél elég rapszódikus. Vagy betölti az oldalt vagy nem. Amikor nem tölti be, attól még az msn többnyire online marad...
asiagyuri
Hát igen... bemehetsz a T-hez, megpróbálhatod. De biztos nemfogsz elérni semmit (csak modem csere ugyan arra a típusra, meg a szokásos szövegek, hogy "biztos olyan helyen laksz stb.". Csak annyit hogy felhúzod magad...

Dynamic
(most meg nem megy el az üzenetem...)