• darkhmz
    Szia, a T-Mobile Internet Manager progi szerint minden rendben, SMS-t küldeni/fogadni tudok, ha rányomok a kapcsolódásra, akkor kis idő után elméletileg csatlakozik is, elkezd számlálni hogy mennyi ideje megy a kapcsolat, fel/le sebességet is ír, internetkapcsolat viszont nincs (Firefox: "A kapcsolódás sikertelen bla bla...") próbáltam más böngészővel, tűzfalat kikapcsoltam, eredmény semmi. Másik gépben ugyan ez a helyzet (xp sp3 a laptopon, sp2 az asztali gépen). Egyébként látszik hogy valamivel próbálkozik, mert nem egyből írja ki hogy kapcsolódás sikertelen. Kapcsolat tulajdonságainál a kiszolgáló IP címe 0.0.0.0

Ami érdekes még, ma voltam bent az üzletben, ahol vette anyám a sticket tegnap és azt mondta a srác, hogy a kártyát még aktiválni kell... (De akkor hogy tudtam tegnap pl SMS-t küldeni/fogadni?) Jó mondom akkor irány haza, aktiváljunk... Felhívtam a megadott számot, követtem az utasításokat, majd mondta a telefonos hölgy hogy ez a kártya tegnap aktiválva lett, majd letilva, ő sem értette hogy miért lehet ez, beszélt kollégákkal, arra jutottak hogy valami rendszerhiba lehet, megadtam a számomat, mondta hogy visszahív ha kiderül valami (a rendszer szerint a kártya most le van tiltva pedig SMS-t most is tudtam küldeni róla a mobilomra néhány perce)

Szóval itt tartok most, nem tudom mi van, mit csináljak vele