T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vohanyi
Tehát NEM KORLÁTLAN!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

asiagyuri
vodánál korlátlan. az adott giga határ túllépése esetén, 64 kbit/s le (8 kb/s), és 16 kbit/s fel, (2 kb/s)lesz a sebesség. De ezek valószínû többek lesznek, mivel én se 150 kbit-el töltök le (én régi vodás vagyok, és akkoriban ezt vezették be), hanem 250 körül. ezt dönsd el hogy megfelel-e ez a sebesség neked ch13. de nemkell semmi pluszt fizetni ha túlléped a giga határt, csak eléggé lelassítanak. és hogy hány gigától?? nézd meg hány gigás csomag kell, a voda oldalán. a t-nél fizetni kell ha túlléped a giga határt. pannonál is.

vohanyi
M.o.-on nincs korlátlan mobilinternet már rég óta...
T-Mobilnál március óta,Vodánál tavaly óta!
Pannont meg hagyjuk...

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Petka
Nincs már korlátlan...

cs all/
Most szeretnék venni mobil netet és meg szeretném kérdezni, h mennyi lenne (korlátlan) és mennyi után korlátozzák le_?(és h érdemes-e egyáltalán...😛)

Gery85
itthon mértem

vohanyi
Mit tettél érte számokban kifejezve?
Speedtested nyomassál már légyszi....

Tényleg nem küldenek értesítést sem korlátozáskor, sem pedig adatmenyiségnél!
Én már 4 napja le vagyok korlátozva.
420 kb/s re. <#csodalk>
vohanyi
Jelszint : 14

KranaZoli
Régen mértem....

Ilyen jó download-om sem volt még... <#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Petka
Lassan eléred az elméleti maximumot 😄

vohanyi
Húuúuú-megint bementél laptoppal a torony alá..?..<#hehe>

Gery85
muhahahhahaha

user2009
van a vinyón teljes xp rejtve, onnan indítsd a telepítést...

Petka
"Mostanába ti szoktatok kapni arról üzenetet ha túllépitek aza dott mennyiséget? mert nekem most az a hiba áll fent hogy le lett zárva az elõzõ hónap és úgynézki túlléptem nemis kevéssel de nemértem hogy sikerült semmi figyelmezetésem nemvolt."

Állítása szerint túllépte. Viszont, aki már túllépte, az arról számolt be itt, hogy nem lassították. Tekintettel arra, hogy ez a lassítás valószínûleg manuálisan történik és csak a hosszabb ideig tartó extrém forgalmú efiket lassítják, nála valószínûleg ez az elsõ alkalom, ezért nem lett lassítva.

A figyelmeztetést már jóideje nem küldik senkinek, mert felesleges. Nekem csak 5GB-nál küldték asszem.

Az összeg pedig azért annyi, mert a kedvezményt utólag írják jóvá.
A forgalomkorlátos netnél is az elõfizetési díjat elõre, a forgalmi díjat utólag fizeted.

Fabio Capello
"Én abban vagyok bár ezzel a részével a témának kicsit gondba vagyok, de elmondanám a problémám... bemenve a my t-mobile oldalra ottvan egy nettós összeg ami jóval anygobb mint ami eleve a havi díj lenne most igaz mai napon lezárt egyenlegként ottvan a szokásos 2000ftos akciós összeg de felett emég mindig ott amásik ez mit jelent? :/"

Akkor nem arról kérdezne miért annyi az összeg amennyi, hanem hogy miért lassult be a net 😄

Petka
A 20GB/7napról beszél.

Fabio Capello
a nettós összegben a tényleges havi forgalmad szerepel, majd amikor számlaváltás lesz, akkor megjelenik bruttóban, levonva a kedvezményeket.

Viszont nem értelek, ha korlátlan opcióban vagy, hogy léphetted túl a forgalmi keretet? 😄

Én abban vagyok bár ezzel a részével a témának kicsit gondba vagyok, de elmondanám a problémám... bemenve a my t-mobile oldalra ottvan egy nettós összeg ami jóval anygobb mint ami eleve a havi díj lenne most igaz mai napon lezárt egyenlegként ottvan a szokásos 2000ftos akciós összeg de felett emég mindig ott amásik ez mit jelent? :/
KranaZoli
Már nem küldenek SMS-t annak aki a korlátlan opcióban van.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Mostanába ti szoktatok kapni arról üzenetet ha túllépitek aza dott mennyiséget? mert nekem most az a hiba áll fent hogy le lett zárva az elõzõ hónap és úgynézki túlléptem nemis kevéssel de nemértem hogy sikerült semmi figyelmezetésem nemvolt.
Petka
Kezdjük el bejelölgetni akkor! 😊

Barpi
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni amilo mini ui 3520 notival kapcsolatban? Olvastam,hogy itt több felhasználónak is ez van. Az egyik ismerõsöm áthozott ma egyet,hogy telepítsek rá egy friss xp-t. A gond az,hogy sem hálózatról, sem pendrive,sem usb-s cd-rõl ne tudom megtenni. Nem ismeri fel õket. Az usb-t, és a hálózatot felajánlja, de nem talál semmit. (pedig ott figyel az xp cd teljes tartalma) Sürgõs lenne valami tanács,mert szegény itt toporog, hogy most, mi lesz?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Gery85
Aha értem.
Jó lenne látni egy térképet amin be vannak jelölve ezek,kíváncsi lennék rá

Petka
Nemigazán járok arrafele. A gödöllõit is csak azért tudom, mert a munkahelyem ott van a közelben és a T-Mobile elküldte levélben a tervrajzot, illetve 2 napja állították fel a tornyot.

Gery85
Petka, Gyál M5ös mellett nemtudod,hol van bázis állomás?

Petka
Egy kis infó gödöllõieknek!

Gödöllõ nyugati határában a 3-as út mellet a körforgalomnál új bázisállomás épül!

Gy.K.: Google Maps link

Gery85
JA,csak még nem tudjuk,hogy mit kapunk a pénzünkért<#zavart2>

De ez legalább óccssóbééé van, nem mintha mindenki holnap rohanna érte<#lama><#nyes>
Csak megerõsíteni tudlak<#kacsint> Néha bevillan a connection interrupted ilyenkor 999a pingen 5mp-re, de ritka.
Gery85
Oks, ennyit én is megtaláltam<#mf2>

Ide kattintva elérhetõ az info ... ami jelen pillanatban két fotó a szín és az ár <#falbav>

Gery85
Megint van új modem a t-mobilnál Mobile Broadband Stick IV-n néven, egyenlõre nem lehet rákattintani
link

Én cod4-et nyomom, s olyan 120-150 szokott lenni a pingem, s így még játszható.
asiagyuri
Én nyomtam FPS játékot (swat4), és 200ms ping-ig még laggolás mentesen tuttam játszani vele.

Petka
Persze egy stratégiai játéknál még jó ez a ping is, de FPS vagy olyan játékoknál, ahol precízebb és gyors mozgások vannak, abszolut elõnytelen 40-50-tõl felfele. Ja és akkor nem beszéltünk arról, hogy ez a 60-as ping egy magyar szerver esetében van. Külföldre akár 300-400 is lehet és persze ahogy a sebesség, úgy a ping sem állandó.

atila4
A multiplayerhez hozzászólnék
én wowozok és tökéletesen bírja adatforgalmat szinte alig generál kb 500 mega(egész napos wowozás után)
Az öcsém call of dutyt 5-öt tolja és csak néha laggol be
hogy legyen autóverseny is ahhoz meg a gridet hozom fel: amióta játszok vele egyszer volt olyan hogy ugráltam a pályán össze vissza...
Szal ha játszani akarsz multiba arra azt mondom hogy elmegy.. (igaz nem egy ADSL) ugye ahol nincs kábel...:S

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Petka
Ha torrentezni akarsz, akkor nyilván korlátlan netre lenne szükséged. Ez már megszûnt, tehát az elsõ kérdésre nagy valószínûséggel az a válasz, hogy NEM. A mostanában idõnként elõforduló szakadásoktól és szoftverhibáktól eltekintve NINCS VELE BAJ. Torrentet bírja, de még mindig aktuális a mármár szállóigévé vált mondat: NEM ERRE TALÁLTÁK KI! Nem akarlak lebeszélni, se rábeszélni. Ezen a fórumon valószínûleg mindenkinek megvan az oka, hogy miért választott mobilinternetet. Én személy szerint azért, mert 2 lehetõségem lenne:

- Fibernet: ez volt elõtte, lemondtam az instabilitása miatt.
- Invitel: nagyon régen, amikor bejött az ADSL korszak, akkor volt. Csak annyi a problémám vele, hogy még mindig drága.

Egyébként meg még az az oka, hogy utálom a helyhez kötöttséget.

Ha torrentezésre, töltögetésre, multiplayer játékokhoz kell net, akkor a mobilnetet felejtsd el! Egyik mobilhálózat se extrém adatforgalomra lett méretezve. Ja és persze nem szeretnénk, hogy egy letöltõhuszár terhelje a cellánkat!<#ejnye1> A multiplayerrel kapcsolatban meg annyit, hogy a legoptimálisabb körülményekkel is minimum 60ms-es ping van.

streetyo
Estét az urakanak!
Új lennék itt, és igazából érdeklõdnék h mit mondanátok a 'mobil net'rõl?
Megéri?Nincs ele baj? Torrentett bírja? és ehhez hasonló dolgok érdekelnének!
Elõre is köszönöm

\"...ha van valami, amire a történelem megtanított, az az, hogy bárkit meg lehet ölni.... \"_-LvL-_-up_-.-_-\"

Petka
Nálam mostanában napi szinten kétszer szakad...

Igen s az egyiket mentesbol ujraraktam s ugynaz

Nekem hónaponta jön a nyavajájával,asszem ugyanez a hibakód,nem szoktam figyelni,de hasonló,ilyenkor semmi sem segít (lekapcs,újra cs.,usb ki-be) csak az újratelepítés. Illetve amit linkeltetek Option driverrel is ezt csinálta napközbe jó volt estére elkezdte a hibakódozást ,de látom te több gépen is próbáltad :S
Gery85
Az elmúlt 1 órában 2x szakadt meg a netem, nálatok volt vmi?

Hát jó kérdés
Frissitettem a wm -softot illetve újraraktam nem segit semmit se

KranaZoli
wnw manager hiba nem lehet?!

Ajaj van egy kis gondom

Mától ezt irkálja kapcsolodáskor 0x84000011 hibakóddal sajnos mindegyik gépemen, azt hiszem ez modem hiba.

Gery85
Annyit biztos hogy bír, mert nekem az e272es modemmel 1,2mbit feltöltésem van.
Szerintem csak akkor tudod 2 évre lekötni magad,ha veszel hozzá valamilyen net elõfizetést, csak a modemre biztos nincsen ilyen lehetõség.

Kérdés az mennyibe tudod elpasszolni a Sitck-et,belepótolod a stick V.-be és 35kb/s helyett 5MBit UP. Amúgy asszem 1MBbit+1picit többet bír felfele a háló,én kérdeztem korábban.
20k, de ha 2évre lekötöd magad akkor 0ft lenne?? Vagy tévedek valaki javítson ki ha nem.<#vigyor>
KranaZoli
Ahogyan Gery is írtam.
Ha kiperkálod érte azt a nem kevés pénzt, hozzá is juthatsz...