4171
  • KranaZoli #2358
    YW!
  • Fabio Capello
    köszi :)
  • KranaZoli #2356
    Jól tudod. Szerintem semmi probléma nem lesz azzal a build-el. Jövő héten Én is tervezem feltenni belőle az X64-est.

Az Option progit válaszd, ahogyan írtam.
  • Fabio Capello
    x86 lesz, 64bitnek nem látom sok értelmét, abban úgy tudom csak annyi az előny, hogy az egyetlen ami tudja kezelni a 4 giga memót, nekem viszont csak 3 van, szal... :D
  • KranaZoli #2354
    Nekem a 16384-es van fent. Ja, ez lesz a befutó. X86-os; vagy X64-es verziót?!
  • Fabio Capello
    6.1.7600.16385

állítólag ez a final, vélemény?
  • KranaZoli #2352
    Abszolútte!

Tedd fel a banner-ban lévő Option progit és előbb fog csatlakozni a NET-re, mint elindulának egyéb startup induló progik.

Melyik build-et akarod feltenni?!
  • Fabio Capello
    win7 alatt megbízhatóan működik a stick?
  • Aspyrin
    Nincs mit, remélem sikerrel jársz.
  • darkhmz
    Holnap délelőtt visszamegyek megint az üzletbe ahol meg lett véve, elmondom hogy mi a helyzet, aztán megpróbálom kicseréltetni, és ha sikerül a csere akkor visszaszólok az aktiválós helyre hogy ki van cserélve + aktiválom az újat, gondolom ez a megoldás is jó.

Köszönöm a segítséget :)
  • Aspyrin
    Ha visszahívást ígértek, akkor ezt meg is fogják tenni. Viszont ha bejelentésre került a dolog, akkor bizony elképzelhető, hogy pár napig még nem tudod majd használni. Én azért eljátszottam volna azt, hogy helyben aktiválom a kártyát, és ha gond van vele, cseréltetem.
  • darkhmz
    Szia, a T-Mobile Internet Manager progi szerint minden rendben, SMS-t küldeni/fogadni tudok, ha rányomok a kapcsolódásra, akkor kis idő után elméletileg csatlakozik is, elkezd számlálni hogy mennyi ideje megy a kapcsolat, fel/le sebességet is ír, internetkapcsolat viszont nincs (Firefox: "A kapcsolódás sikertelen bla bla...") próbáltam más böngészővel, tűzfalat kikapcsoltam, eredmény semmi. Másik gépben ugyan ez a helyzet (xp sp3 a laptopon, sp2 az asztali gépen). Egyébként látszik hogy valamivel próbálkozik, mert nem egyből írja ki hogy kapcsolódás sikertelen. Kapcsolat tulajdonságainál a kiszolgáló IP címe 0.0.0.0

Ami érdekes még, ma voltam bent az üzletben, ahol vette anyám a sticket tegnap és azt mondta a srác, hogy a kártyát még aktiválni kell... (De akkor hogy tudtam tegnap pl SMS-t küldeni/fogadni?) Jó mondom akkor irány haza, aktiváljunk... Felhívtam a megadott számot, követtem az utasításokat, majd mondta a telefonos hölgy hogy ez a kártya tegnap aktiválva lett, majd letilva, ő sem értette hogy miért lehet ez, beszélt kollégákkal, arra jutottak hogy valami rendszerhiba lehet, megadtam a számomat, mondta hogy visszahív ha kiderül valami (a rendszer szerint a kártya most le van tiltva pedig SMS-t most is tudtam küldeni róla a mobilomra néhány perce)

Szóval itt tartok most, nem tudom mi van, mit csináljak vele
  • Aspyrin
    Illetve tegnap este volt egy kis 3G leállás Budapest egyes részein, ha már tudod használni, akkor ez lehetett az oka.
  • Aspyrin
    Érinti. Amíg a kártya aktiválatlan, semmit sem tudsz vele kezdeni.
    Mi a pontos hibaüzenet?
  • Ed82
    Köszi Vohányi! :)
  • vohanyi
    Ez így van!
    De csak az
    Automatikus csatlakozás legyen kipipálva,az aut. indítás NE !--külömben hibaüzenet az XP bootolása után,bár utána csatlakozik!
    Úgyis berakja magát az indítópultba!
  • darkhmz
    Szia, elméletileg a vásárlás helyén szerződéskötés után aktiválva lett, ügyfélszolgálaton nem érdeklődtem még. Aktiválás után gondolom szinte azonnal használhatónak kéne lennie a cuccnak. Mondom, SMS küldés/fogadás működik (vagy azt nem érinti az aktiválás?)
  • KranaZoli #2341
    BIG-BIG Very-very THX!!!

Jobb, ui. ebben van magyar nyelv + egy olyan, hogy Automatikus indulás.
    (A "további" nyomógombra kattintva)
    Nice!

Bár Nekem a régi is automatikusan indult startup után.
  • vohanyi
    Biztos,hogy már aktiválták a netet?Ügyfélszolgálat?
  • vohanyi
    Akit érint : a fejlécből vagy INNEN letölthető a Globe Trotter Connect 3.1.0.1086-os frissítése! Ugyanolyan jó!
  • darkhmz
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Ma vettünk (én nem voltam jelen a vásárlásnál) egy Mobile Broadband Stick IV csomagot és az a problémám, hogy sehogy nem tudom működésre bírni az internet kapcsolatot. A szoftvere fel van telepítve, látszólag minden rendben van vele, elvileg csatlakozik is mikor rányomok a csatlakozás gombra, ennek ellenére nincs internet. (próbáltam több böngészővel, tűzfal nélkül, stb..) Jelerősség 2x környéke megvan átlagban, SMS küldés / fogadás működik a cuccal. Beállításokat is átnéztem, álligattam pár dolgot de nem változott semmi. Amit furcsának találtam, hogy a kiszolgáló IP címe 0.0.0.0 volt, gondolom ez nem normális (vagy az? :) )

Szóval a kérdésem az, hogy hibás-e esetleg a hardver, visszavigyem-e cserére, vagy ha nem akkor hogy kell működésre bírni?

Egy laptoppal és egy asztali géppel is ki lett próbálva, eredmény ugyan az.
  • Gery85
    Na,most azt csináltam,hogy beraktam egy 32kbites kapcsolatot, ezért most állandóan megy az adatátvitel és nem szakad meg a kapcsolat, és van 3mbit ott ahol nincs is lefedettség
  • Gery85
    Most épp Dobogókőn vagyok, itt nincsen 3G elvileg,de ha átállítom,hogy csak az legyen,akkor van 1-2 térerő kb 2mbites sebességgel,csak sajna szakadozik, egy idő után nem jön be semmi :(
  • Fabio Capello
    Aspyrin a T-nél dolgozik :D
  • OssianFan
    Na mostmár egy teljesen korrekt árat ír az egyenlegemnél, 11E ft. Megnyugodtam.
  • OssianFan
    És azt szabad tudni hogy mekkora adatforgalmat bonyolítasz le egy hónapban, és hogy mennyit szokott írni a T-Mobil webes felületén? Mert nekem ~80mb-ra írt ~80 ezer ft-ot. Amúgy felhívtam énis egy ügyintézőt ma délután, ő is aztmondta hogy minden rendben van.
  • fiman28
    Nna, most vettem egy Broadband Stick V modemet, 1ső mérésre 4M/1M volt a sebesség a ping meg 112-es. De, hogy egyes eladók milyen sötétek, te úr isten, meg akart győzni, hogy a 7,2 letöltés csak névleges, hogy itt, most éppen sz.fehérvéron használom itt a 2M-nál több sose lesz. Eléggé furcsán néztem rá.
  • Aspyrin
    Nincs mit, remélem megoldotta a problémát.
  • netdekor
    Erre nem gondoltam!
    Köszönöm!!!!
  • Aspyrin
    A My-Tmobile csak tájékoztató jellegű információt ad ha az egyenleget veszed figyelembe: nem tartalmazza a havidíjat, havidíjas szolgáltatásokat és a jóváírásokat sem.
  • Aspyrin
    APN: internet (csupa kisbetűvel)
    User name: hagyd üresen
    Password: hagyd üresen
  • Gery85
    Gondoltam,hogy ez a helyzet, nekünk is több százezer forint szokott lenni a honlapon.
  • netdekor
    Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni egy T-mobilos E220 modemmel kapcsolatban. A frimware-t frissítettem. mdma -val próbálom. A csatlakozásnál 619 hibára fut. Mi lehet a gond? Egy másik fórumon azt írták, hogy az APN beállítás lehet a rossz! Ez mi is pontosan? Mit kell állítanom? Köszi!!!
  • OssianFan
    Na, ma voltam a T-mobilban, a nő felhívott 3 ügyintézőt is, mindegyik aztmondta hogy minden rendben van, ez teljesen normális. Írtam a T-mobil központjának is emailt, de azt írták vissza, hogy hívjam fel a 1430-at, és majd az ügyintéző segít. Ebben az a röhej, hogy a T-mobil honlapján az van, hogy keresse meg őket bárki bizalommal... Minek, ha nem értenek semmihez? Eddig akárhányszor írtam nekik, mindig azt írták, hogy hívjam fel a 1430-at.
  • Aspyrin
    Ezt most nem igazán értem.
  • Csak77
    Valószinűleg el vagy átkozva, vagy valaki voodoo varázslatott tett rád!
  • Csak77
    Az ilyen hsz-eket amivel vissza akarnak élni töröljéték már basszus!!
  • OssianFan
    Bnőm most megy megkérdezni, mert nekem dolgom van, de max 10 perc és megtudok mindent. De amúgy ez nem tudom hogy lehet, egy ismerős mondta hogy neki 8gb-re jött ki 80ezer, nekem meg kb 80 mb-nyi forgalmam volt.
  • Gery85
    Korlátlan csomagnál is ilyen gigászi összegeket ír a t-mobile oldala. A havi számlán szokták vissza minuszolni,de kérdezz utána.
  • OssianFan
    Hmm, talán csak vmi rendszerhiba az egész, nemtudom. Reggel amikor írtam, 84ezer ft-ot írt, aztán beszéltem kb 20 percet barátnőmmel, most 98ezer ft, és ma a mobilnethez hozzá se nyúltam még.