T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
T-Mobilnál március óta,Vodánál tavaly óta!
Pannont meg hagyjuk...
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Most szeretnék venni mobil netet és meg szeretném kérdezni, h mennyi lenne (korlátlan) és mennyi után korlátozzák le_?(és h érdemes-e egyáltalán...😛)
Speedtested nyomassál már légyszi....
Én már 4 napja le vagyok korlátozva.
420 kb/s re. <#csodalk>#csodalk>

Állítása szerint túllépte. Viszont, aki már túllépte, az arról számolt be itt, hogy nem lassították. Tekintettel arra, hogy ez a lassítás valószínûleg manuálisan történik és csak a hosszabb ideig tartó extrém forgalmú efiket lassítják, nála valószínûleg ez az elsõ alkalom, ezért nem lett lassítva.
A figyelmeztetést már jóideje nem küldik senkinek, mert felesleges. Nekem csak 5GB-nál küldték asszem.
Az összeg pedig azért annyi, mert a kedvezményt utólag írják jóvá.
A forgalomkorlátos netnél is az elõfizetési díjat elõre, a forgalmi díjat utólag fizeted.
Akkor nem arról kérdezne miért annyi az összeg amennyi, hanem hogy miért lassult be a net 😄
Viszont nem értelek, ha korlátlan opcióban vagy, hogy léphetted túl a forgalmi keretet? 😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Gödöllõ nyugati határában a 3-as út mellet a körforgalomnál új bázisállomás épül!
Gy.K.: Google Maps link
link
én wowozok és tökéletesen bírja adatforgalmat szinte alig generál kb 500 mega(egész napos wowozás után)
Az öcsém call of dutyt 5-öt tolja és csak néha laggol be
hogy legyen autóverseny is ahhoz meg a gridet hozom fel: amióta játszok vele egyszer volt olyan hogy ugráltam a pályán össze vissza...
Szal ha játszani akarsz multiba arra azt mondom hogy elmegy.. (igaz nem egy ADSL) ugye ahol nincs kábel...:S
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
- Fibernet: ez volt elõtte, lemondtam az instabilitása miatt.
- Invitel: nagyon régen, amikor bejött az ADSL korszak, akkor volt. Csak annyi a problémám vele, hogy még mindig drága.
Egyébként meg még az az oka, hogy utálom a helyhez kötöttséget.
Ha torrentezésre, töltögetésre, multiplayer játékokhoz kell net, akkor a mobilnetet felejtsd el! Egyik mobilhálózat se extrém adatforgalomra lett méretezve. Ja és persze nem szeretnénk, hogy egy letöltõhuszár terhelje a cellánkat!<#ejnye1>#ejnye1> A multiplayerrel kapcsolatban meg annyit, hogy a legoptimálisabb körülményekkel is minimum 60ms-es ping van.
Új lennék itt, és igazából érdeklõdnék h mit mondanátok a 'mobil net'rõl?
Megéri?Nincs ele baj? Torrentett bírja? és ehhez hasonló dolgok érdekelnének!
Elõre is köszönöm
\"...ha van valami, amire a történelem megtanított, az az, hogy bárkit meg lehet ölni.... \"_-LvL-_-up_-.-_-\"
Frissitettem a wm -softot illetve újraraktam nem segit semmit se
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mától ezt irkálja kapcsolodáskor 0x84000011 hibakóddal sajnos mindegyik gépemen, azt hiszem ez modem hiba.
Szerintem csak akkor tudod 2 évre lekötni magad,ha veszel hozzá valamilyen net elõfizetést, csak a modemre biztos nincsen ilyen lehetõség.