• tnet
    ok szertinted...és rendben váltsunk témát mert tényleg ugy fest hogy sokan szarnak arra mennyit kapnak mennyiért.csak egy kérdésem van:ha te nem tapasztaltad volna meg a másik 2 szar szolgáltatót a Tré előtt akkor is tetszene ez igy ahogy van?ha kapásbol ide szerződsz elöször és halvány fogalmad sincs arról hogy milyen a másik 2?erre mondtam hogy ez a keveésbé szar a 3 közül de attól még szar.én ide jöttem elöször.a másik 2t csak utólag ismertem meg hirböl.dehát törödjünk bele.remélem azért mégis olvassa valami illetékes ezt a topicot mert akkor a beirások után rájöhet hogy nagyon király banda a T-mobile és a következő 36 évben itt nem is kell fejleszteni mert igy fasza mindenkinek.mert itt ezt olvashatja.és mégegyszer bocsi tényleg nem kötekedni akarok én senkivel csak.........csak unom azt a aszöveget hogy "fejlesztünk mint picsafasza hogy minél speedebb legyen a drága ügyfeleink netsebessége.."akkor ne kamuzz és nincs egy szavam se...akkor nem kérem számon a fejlesztések eredményét...