4171
  • Aspyrin
    Ha előfizetéses vagy, privátban küldd át a telefonszámod, megnézem.
  • OssianFan
    Na most marha ideges vagyok. Tegnap a sim kártyámhoz hozzárendeltem a mobilnetet, 3gb-os csomagot kértem, aztmondta a nő hogy hazamegyek, már tudok netezni, csak a telefonom kapcsoljam ki- aztán be. Hazajöttem, ki-bekapcsolás megvolt, a gépre feltelepítettem a telefon modemjének a szoftverét, kábellel összekötöttem a gépet és a telefont, ment a mobilnet, örültem mint majom a farkának. Mobilnetezés előtt beléptem a t-mobile oldalára, 7ezer ft volt a számlám. Kb 2 órányi mobilnetezés után: 84ezer Ft !!! Nemtudom hogy ez hogy jött össze, mert nem ment letöltés, se semmi olyan dolog, ami ennyire leterhelte volna. Remélem csak valami elírás van vagy valami, de ekkora összeget én ki nem fizetek nekik, az tuti! A nő nem adott semmi tájékoztatót meg semmit hogy mit hogy kell beállítani, aztmondta nem kell semmi beállítás, csak a kábel.
  • vohanyi
    Másfél órája léptem fel-minden rendben.Előtte 1-ig rendben volt szintén.
    FlashGettel most is 6.5Mbit/s-al jön le a cucc.
  • Gery85
    Volt ma valakinek olyan problémája,hogy nem tudott fellépni az internetre? Nekem kb egy órája volt ez, azt írta,hogy a távoli számítógép nem válaszolt, és hogy zárolta a portot.
  • OssianFan
    Köszi az infót. Igazából csak napi néhány órás böngészésre kéne, úgyhogy megfelel nekem, valószínűleg úgyis csak kb fél évig kell. Ma délután sztem megyek is, aztán veszek egy ilyen domino net sim kártyát ;) Köszi mégegyszer!
  • Petka
    Sajnos ez a telefon nem HSDPA képes, csak EDGE, ami elég lassúnak számít. Ha csak laza böngészésre, msnezésre meg hasonlókra szeretnéd használni, akkor oké, de letölteni, youtube videokat nézegetni nem lehet vele. Előnye viszont, hogy az szinte bárhol elérhető.
  • OssianFan
    Sony Ericcson K550 -el. Van benne beépített modem, úgyhogy sztem működnie kell.
  • Petka
    Milyen telefonnal szeretnéd használni?
  • OssianFan
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Gondolkozom azon, hogy átállok a mobilinternetre, a Domino Net csomagra gondoltam, határozatlan időre kéne, és ha jól tudom, ennél nem kell hűségnyilatkozat, a többinél viszont igen, de mivel bizonytalan hogy meddig lenne rá szükségem, ezért nem akarok 2 éves hűségnyilatkozatot aláírni. Tehát a Domino Netnél (Domino net) ha jól gondolom, annyi a teendő hogy bemegyek a T-Mobilba, elmondom hogy mit akarok, veszek egy ilyen Domino Net simkártyát + kifizetem a belépési díjat, szal pengetek 4990 Ft-ot, és itthon csak aktiválnom kell, a domino net simkártyát beteszem a telefonba, összekötöm adatkábellel a számítógépemmel, és netezek a gépen? Bocs a hülye kérdésekért, csak a T-Mobile emailos ügyfélszolgálatról még nem jött válasz. Köszi!
  • Gery85
    szerintem jobban jársz, ha külföldön bemész egy internet kávézóba és ott netezel.
  • Aspyrin
    Külföldön a helyi szolgáltató GPRS díjait kell figyelembe venned.
    Bővebb infó: itt.
  • Willi Betz
    Üdv!
    Két hét múlva utazok külföldre és szeretnék a mobilommal internetezni. Láttam a T-mobile honlapján,hogy vannak különböző csomagok. Az a kérdésem lenne,hogy ha az egyikre előfizetek akkor külföldön azzal a csomaggal bármikor feltudok menni a netre és nem kell többet fizetni érte? Mint a hívásnál.
  • Aspyrin
    Hívásfogadás tiltása, letiltó csomaggal. Ebben az esetben viszont a "hívott fél nem kíván hívásokat fogadni" bemondást hallani. :)
  • Japep

Most láttam, hogy a T-Mobileos kártyákat Raiffeisennel csak ATM-en keresztül lehet ... :S
  • Gery85
    nincsen e-bankod? azon keresztül biztos lehet tölteni
  • Japep

Ahogy látom, interneten keresztül nem lehet Raiffeisenes kártyával, csak ATM-en keresztül... :S
  • Japep

Hello!

Banki átutalással szeretném feltölteni a kártyámat. Ezt az oldalt találtam csak, de itt viszont csak OTP bankkártyával lehet feltölteni?
    Mert nekem Raiffeisen-kártyám van ... azzal is megoldható valahogy?

Köszi előre is!
  • user2009
    igazad van, rosszul fogalmaztam. ha bemegy az ember, nem a kivétet kell prezentálni, hanem a "láthatatlanságot". nem tudom mi a jó szó rá, én bementem, mondtam az illetékes hölgynek, hogy mi a helyzet, meg, hogy ne kereshessenek... azóta, ha próbálom hívni a netes számom, a lentebb írt szöveget hallgatom.
  • Aspyrin
    Ez nem igaz. :)
    Ha "kiveszünk a tudakozóból" egy számot, mindössze annyi történik, hogy felkerül rá a titkosítás. Ettől még ugyanúgy hívható, sms-t is fogad, stb. Az említett bemondás felfüggesztett kártya, illetve nem létező szám esetén hallható.
  • Aspyrin
    A híváskérő tiltható - legalább is előfizetéseknél, gondolom dominonál is. A feltöltött összeget tulajdonképpen bármire felhasználhatod, ha csak nem tiltottad a módot valamelyik önkiszolgáló felületen.
  • user2009
    alapban beteszik a netes számokat is a tudakozóba, aki névre keres, kiadja, ezzel már mi is szívtunk. be kell menni szólni, hogy vegyék ki, és akkor "a hívott számon előfizető nem kapcsolható" szöveget hallják, sms meg nuku.
  • Police88
    nos hát ezen gondolkodom én is de az is vicces h visszahívós smseket kb naponta kapok...
    Van lehetőség sms küldésére szóval akk ezt a 2500-at eltom vajon költeni pl emeltdíjas smsekre? mert nem akarom h rámverjenek a számlán többszáz forintot.
    wtf :D
  • Gery85
    A T-is teszteli az LTE-t de majd csak 2012tól lehet talán elérni...Reméljük akkor már nem ilyen körülmények között,mert elég hamar elfogyna a 20GB
  • KranaZoli #2295
    Ez mekkora LOL!
    Ide kell feltölteni a megtakarítást, mert itt nem lehet felhasználni és mire nyugdíjba megy az ember milliók lesznek rajta.
  • Aspyrin
    Aki véletlenül feltöltött számodra 2500 pénzt? :))))
  • Police88
    erre tud vki választ adni?
    idézem:
    "Havidìjas ügyfél Univerzàlis egyenlegére 2009/07/06 14:48-kor 2500 Ft összegü feltöltés érkezett. Uj egyenlege: 2500 Ft. Üdvözlettel: T-Mobile"

"Önnek 1 nem fogadott hivasa volt az SMS feladojatol '09.07.08-n 09:21-kor.

T-Mobile"
    ki a rák hívna engem egy webes eszközön? :D
  • tnet
    ok szertinted...és rendben váltsunk témát mert tényleg ugy fest hogy sokan szarnak arra mennyit kapnak mennyiért.csak egy kérdésem van:ha te nem tapasztaltad volna meg a másik 2 szar szolgáltatót a Tré előtt akkor is tetszene ez igy ahogy van?ha kapásbol ide szerződsz elöször és halvány fogalmad sincs arról hogy milyen a másik 2?erre mondtam hogy ez a keveésbé szar a 3 közül de attól még szar.én ide jöttem elöször.a másik 2t csak utólag ismertem meg hirböl.dehát törödjünk bele.remélem azért mégis olvassa valami illetékes ezt a topicot mert akkor a beirások után rájöhet hogy nagyon király banda a T-mobile és a következő 36 évben itt nem is kell fejleszteni mert igy fasza mindenkinek.mert itt ezt olvashatja.és mégegyszer bocsi tényleg nem kötekedni akarok én senkivel csak.........csak unom azt a aszöveget hogy "fejlesztünk mint picsafasza hogy minél speedebb legyen a drága ügyfeleink netsebessége.."akkor ne kamuzz és nincs egy szavam se...akkor nem kérem számon a fejlesztések eredményét...
  • KranaZoli #2291
    Ha annyira váltani akartok. Voda-s, de nem azt kell nézni benne.
    Vodafone: Leválthatja a kábeleket a 4G
  • Petka
    Szerintem váltsunk témát, mert felesleges fröcsögés az egész.

Mit gondoltok arról, hogy esetleg a HSPA hálózat leváltaná a mostani GSM technológiát? Van esély arra, hogy belátható időn belül előtérbe kerül a VOIP? Ezt már mindenki ismeri (Skype, gTalk...) Mindnek van már okostelefonon is használható változata és már régen elértek arra a szintre, hogy használható legyen 3G hálózatokon is. Persze ehhez jóval nagyobb lefedettség kellene a mostaninál. Sokkal több lehetőség lenne ezekben. Jelenleg a világ szinte összes szolgáltatója a végsőkig kihasználja a GSM technológiát. Gondolok itt arra, hogy az SMS-t még mindig aranyárban mérik, holott nem igényel semmilyen komolyabb adatátviteli képességeket. A Skype hívások ingyesek, szemben a mostani GSM hívások árával, amit szintén aranyárban mérnek. Persze logikus, hogy amíg nem nevezhető bármilyen helyzetben megbízhatónak a 3G, addig még csak meg se fordul a szolgáltató fejében az átállás, de nem mondanám, hogy nem életképes ötlet. Aki akarja, már most kihasználhatja ezeket a lehetőségeket. Egy 3GB-os korlátos csomag és egy Skype képes telefon már igencsak olcsóbb megoldás egy mostani előfizetésnél. Igaz ez csak úgy éri meg, ha az ismerősök is ugyanezt használják...
  • vohanyi

Szép hosszú összetett mondatok,de nálam is ül !
  • user2009
    szerintem (mondom mégegyszer: SZERINTEM) akik a t-nél (MI) vannak, még mindig a legjobb helyen szerződtek. mármint mobilnet ügyben. panniéknál ugyan újra lett korlátlan net (potom 6250-ért) de az megint minek... voda ugye 5-10 giga/hó, és off, panni meg csak úgy mikor kedve van, aztán hónap végéig. felvetődtek itt hozzászólások, hogy miért még mindig "csak" 20 giga/7 nap. hát azért, mert amég magasan veri a másik kettőét, nem is fognak emelni. azt gondolom nem várja senki, hogy majd 10-20-szor erősebb szolgáltatást fognak t-ék adni uagyanannyiért, mint a másik kettő szara... napi közel 3 giga áll rendelkezésre mindenkinek, már ez sem elég? persze, aki tölt, mint állat, annak nem hát. de, ha megnézzük, ezzel a napi közel 3 gigával vodánál 2 napig van becsület, és lehet töttyögni 1 hónapig, panninál, meg 1 napig. szóval, ez van. de, félreértés ne essék, én is egyetértek ezzel a mobilitás "lejárt duma" résszel. ez tökéletesen igaz.

és, mielőtt bárki megkövezne, vagy t ügyfélszolgának titulálna, vagy akármilyen majomnak, mondom mégegyszer: SZERINTEM
  • tnet
    kösz Petka...te legalább megérted...szerintem is a mobilitás már lerágott csont...a mai technikai világban ez már nem nagy kunszt...csakhá'magyarba vagyunk...a lehuzások országában...
  • Petka
    Egyébként Németországban a korlátlan netre még lehet szerződést kötni. Igaz ott még úgyse olcsó, de ott megfizethető...

http://www.t-mobile.de/tarife/0,10821,17773-_1225,00.html
    11000 HUF/hó
  • Petka
    Figyelj nézőpont kérdése. A T-Mobile nem bukik semmit a korlátlan internettel, sőt inkább pont, hogy ez hozza nekik a pénzt, na meg persze a korlátos is. De egyébként meg a T-Mobile is és minden nagyobb szolgáltató az üzleti/kiemelt ügyfelekből él, akik havi szinten többszázezres számlákat fizetnek ki. Az meg, hogy most felnyomták az ÁFA-t, nem jelenti azt, hogy egyúttal havidíjnövekedésnek is kéne lennie. Ez a "mobilitásért fizetsz" dolog meg már kezd unalmas lenni. 21. században élünk és ami itt van technológia, az máshol már elavult. Majd akkor nem fogom sajnálni ezt a 6000akármennyit, ha lesz fejlesztés, vagy legalább a látszata. Így csak lehúzás.
  • tnet
    hát ezzel viszont megint egyetértek..ehhez már nem is tudnék mást hozzáfüzni..igazad van..csak lehetne picit több az a 20giga v.kevesebb a havidij...
  • tnet
    Abszolut egyetértek..és nyilván nem lehet szelektálni hogy ki hol használja.de sokan pl.otthon.aki vonaton akarja az nyilván nem tölt sokat.ergo elég neki a kisebb csomag is..az pedig már joval olcsobb.igazad van egyébként,de had jegyezzem meg hogy sajnos csak mi kis hazánkban ilyen drága eme szolgáltatás.hittétek volna?
  • Fabio Capello
    sajnos ezt meg tényleg embere válogatja, van aki az ügyfélre hárítja az emelt áfát, van aki pedig bevállalja azért, hogy megtartson ügyfeleket...

Másrészt, ha belegondolsz, szinte minden netszolgáltató kijátssza az ügyfelet (UPC, Chello - torrentkorlátozások, Voda, Pannon - sebességkorlátozás), ez nincsen másképp a témobilnál sem... Nyilván rájöttek, hogy korlátlan kínálni havi hatezerért kurvanagy bukás nekik, ezzel akarják rákényszeríteni az ügyfelet a nagyobb csomagra, ahol ugyan korlátozott a havidíjas adatmennyiség, de ha átléped se csökkentik a sebességet - de perkálhatsz. Színtiszta pénzügy ez, ami itt folyik...
  • KranaZoli #2281
    Sokan elfeledik, hogy ez mobil net. És most nem arra gondolok, hogy mennyit tud, milyen sávszél stb... hanem azt, hogy hiába a DIGI olcsósága és gyorsasága, ha vonaton nem tudom használni a notimmal, utazni nem tudok vele, strandra nem lehet vinni, stb...

Ez ezért is kerül ennyibe. A kábel net olcsó, de csak adott XY koordinátán tudod használni. ;)

Olcsóbb csak akkor lesz, vagy változni a benne foglalt adatmennyiség, stb... ha a másik 2 szolgáltató lépne ezen irányba.

• tnet
    Ja és nyilván igazad van persze hogy nem csökkentik..csak az bosszantó hogy áfát emeltem mondjuk a diginek is..csak ök benyelik mert nem szarnak az elöfizetökre.érdekes nem?egyik benyeli másik nem..csak azon kell izgulni most hogy csödbe ne kerüljön a Trémobil
  • tnet
    Én senkire egy szot sem szoltam..ha valakinek beszoltam vagy mondtam rá bármit is kérem jelleze már.én csak azt nem értem miért kell elfogadni azt ami rossz.de ugyfest csak nekem kerül sokba és én érzem ugy hogy keveset kapok ennyi pénzért.sorry mindenkinek akkor a téma felhozásáért.