• user2009
    szerintem (mondom mégegyszer: SZERINTEM) akik a t-nél (MI) vannak, még mindig a legjobb helyen szerződtek. mármint mobilnet ügyben. panniéknál ugyan újra lett korlátlan net (potom 6250-ért) de az megint minek... voda ugye 5-10 giga/hó, és off, panni meg csak úgy mikor kedve van, aztán hónap végéig. felvetődtek itt hozzászólások, hogy miért még mindig "csak" 20 giga/7 nap. hát azért, mert amég magasan veri a másik kettőét, nem is fognak emelni. azt gondolom nem várja senki, hogy majd 10-20-szor erősebb szolgáltatást fognak t-ék adni uagyanannyiért, mint a másik kettő szara... napi közel 3 giga áll rendelkezésre mindenkinek, már ez sem elég? persze, aki tölt, mint állat, annak nem hát. de, ha megnézzük, ezzel a napi közel 3 gigával vodánál 2 napig van becsület, és lehet töttyögni 1 hónapig, panninál, meg 1 napig. szóval, ez van. de, félreértés ne essék, én is egyetértek ezzel a mobilitás "lejárt duma" résszel. ez tökéletesen igaz.

és, mielőtt bárki megkövezne, vagy t ügyfélszolgának titulálna, vagy akármilyen majomnak, mondom mégegyszer: SZERINTEM