• tnet
    Végre azért egyvalaki megértette mit beszélek.nos nekem nincs olyan szerencsém hogy melóhelyen töltögethetek,ezért van mobilnet korlátlanul.én csak nemértem itt néhány ember gondolkodását.most azért jo ez mert a másik 2 szarabb vagy mi?fogalmazzunk ugy hogy a 3 közül eza legkevésbé szar.és uram bocsáss meg de ha itt lesz a 14,4 akkor ez a 7/20még hamarabb elfogy.vagy én látom rosszul?ok hogy nem kell széttölteni a fejed de azért nehogy már ne tudjanak emelni.vagy csökkentsenek havidijat.na mondjuk ebben az országban olyat még nem láttam.az ember csak fizet de kapni keveset kap.ne értsen félre senki csak eljutottunk oda hogy havi 6000ftért ne legyek már korlátok közé szoritva.és akkor lesz ez még 7000ft is.amikor egyre olcsobb a net akkor szopjuk be a legjobban a T-vel.és ez nektek megfelel?ok nem mindenki használja ki a 20gigát sem de valaki kihasználná.és akkor mivan?ezért nem lehet lefujolni öt.és akkor semmi fejlödés meg semmi árcsökkentés.bocsi kissé felforrt az agyam csak zavar hogy mindig a magyar szopkod.ez a legegyszerübb:6000ft ért kapunk egy korlátos netet.és mindenki ezt el is fogadja.pedig mint sok más esetben lehet itt is beválna ha kinyitná a száját egy összetartó társaság.akkor a T is elgondolkodna hogy:jovan adunk 7nap/40gigát csak kussoljanak be meg ne legyen TV belöle...szerintem