4171
  • Fabio Capello
    senkit nem osztottam le, te viszont meglehetősen arrogánsan viselkedsz azokkal szemben, akik elfogadják ilyennek ezt a netet...

Amúgy pedig, amit írtam, az teljesen igaz, nem fogják csökkenteni az árakat most, hogy többet nyerhetnek rajtunk. Elhiheted nekem sem tetszik de ez van...
  • tnet
    "na nehogymár havidíj csökkentést akarj, amikor most nyomták fel az áfát"

Most őszintén ezt minek kellett ideírnod?Ha téged nem zavar hogy 6000-7000ért kapsz egy korlátos netet akkor az a te bajod..de ne ossz már le emiatt senkit.jajjj Istenem mindenbe bele kell köti..made in Hungary..
  • Fabio Capello
    na nehogymár havidíj csökkentést akarj, amikor most nyomták fel az áfát
  • tnet
    CSak a pontositásért a Tnek van a legtöbb elöfizetöje de náluk generálják a napi legkevesebb adatforgalmat átlagban.és egy másik oldalon olvastam hogy korlátlan netelöfizetö a T-nek van a legkevesebb..vagyis nem töltögetnek náluk olyan brutálisan.és bizony igy tényleg jojos a kérdés:minek a gyorsabb net ha még a lassabbnál is vannak hibák szép számmal?ez megint csak parasztvakitás...
  • tnet
    http://hsdpa.buzz.hu/categories/T-Mobile/

Na itt van mégegy kis adat hogy a T-mobile hálozata a legmegkiméltebb...akkor mi a faszért korlátoz a mocsok banda?fejlesztés mi?itt is irja hogy nött a lefedettség,mégis basznak a fejünkre..
  • Petka
    Egyébként kicsit off, de jó tudni, hogy az Invitel is indítani fog hamarosan mobilinternet szolgáltatást. A probléma csak annyi lesz vele, hogy a Pannonnal lesz szerződésben. Én mindenesetre kíváncsi leszek az árakra... A Pannont szerintem sokan ismerik közülünk...
  • tnet
    Végre azért egyvalaki megértette mit beszélek.nos nekem nincs olyan szerencsém hogy melóhelyen töltögethetek,ezért van mobilnet korlátlanul.én csak nemértem itt néhány ember gondolkodását.most azért jo ez mert a másik 2 szarabb vagy mi?fogalmazzunk ugy hogy a 3 közül eza legkevésbé szar.és uram bocsáss meg de ha itt lesz a 14,4 akkor ez a 7/20még hamarabb elfogy.vagy én látom rosszul?ok hogy nem kell széttölteni a fejed de azért nehogy már ne tudjanak emelni.vagy csökkentsenek havidijat.na mondjuk ebben az országban olyat még nem láttam.az ember csak fizet de kapni keveset kap.ne értsen félre senki csak eljutottunk oda hogy havi 6000ftért ne legyek már korlátok közé szoritva.és akkor lesz ez még 7000ft is.amikor egyre olcsobb a net akkor szopjuk be a legjobban a T-vel.és ez nektek megfelel?ok nem mindenki használja ki a 20gigát sem de valaki kihasználná.és akkor mivan?ezért nem lehet lefujolni öt.és akkor semmi fejlödés meg semmi árcsökkentés.bocsi kissé felforrt az agyam csak zavar hogy mindig a magyar szopkod.ez a legegyszerübb:6000ft ért kapunk egy korlátos netet.és mindenki ezt el is fogadja.pedig mint sok más esetben lehet itt is beválna ha kinyitná a száját egy összetartó társaság.akkor a T is elgondolkodna hogy:jovan adunk 7nap/40gigát csak kussoljanak be meg ne legyen TV belöle...szerintem
  • Petka
    Oké, tény, hogy nemsokan vagyunk korlátlan csomagban, de szerintem előnyösebb lenne egy havidíjcsökkentés, mint full korlátlan mód.
  • KranaZoli #2270
    Nekem sincs különösebb problémám a 20GB/7nap. Azért is, mert melóhelyen el tudom intézni a nagyobb letöltéseket. Ha nem így lenne, kevés a 20GB/7 nap. R-GO 1etértek azzal, hogy vagy nagyobb adatmennyiség, vagy kevesebb nap kellene. Attól mert ezeken változtatnak nem feltétlen vonná Maga után azt is, hogy mindenki full-ban kihasználná.
  • vohanyi
    Teljes mértékben egyetértek!
  • Petka
    A BIX-ről jut eszembe, nem tudja valaki, hogy miért nincs mostanában adatforgalom a T-Mobile statisztikáján?
  • Petka
    Nekem sincs. Szerintem még 1 hónap alatt se érem el a 20gigát. Nem mellesleg szerintem még mindig aktuális a mondás: nem töltögetésre való a mobilinternet! Most, ha esetleg bevezetik a 14.4mbit/s-et, akkor mi lesz? Mégjobban megindul a töltögetés, főleg mert akkor már kb 5 perc alatt lejön egy divx film. Olyan szinten le lesznek terhelve a T-Mobile szerverei, hogy pillanatok alatt elfogy majd a gigabites bix kapcsolata. Azt akkor majd leshetünk...
  • Fabio Capello
    őszinte leszek, nekem semmi gondom nincs a jelenlegi feltételekkel, főleg hogy a piacon a legjobbat kínálják...
  • tnet
    Azon agyaltam hogy nem lehetne valahogy felébreszteni a T-mobile illetékeseit?ha rájuk várunk soha nem lépnek korlát ügyben...összefogás kéne,bár tudom ez manapság nem oly könnyű de mégis:email,levél és hivásözön a T-nek hogy ugyanmá' emeljétek feljebb azt a nyamvadt 20gigát...vagy lejjebb a 7 napot:)vagy csak én gondolom hogy ok nélkül fosnak a hálóterheléstől és hülyének vagyunk nézve?
  • Police88
    Ti is kaptok folyton ilyen visszahívós sms-eket a simkártyára meg most jött egy olyan h egyenlegem 2500Ft lett azt csak úgy kaptam vagy mi? elkölthetem bármire?
  • Gery85
  • RolandX
    Update:

Jólvan gyerekek, én vagyok a hülye, pszt
    A 24 GByte egész hónapra vonatkozik és nem az utolsó 7 napra, ma meg 9-e van...
  • RolandX
    Kicsit durva:
    Az Ön GPRS adathìvàsainak aktuàlis egyenlege 2009.07.09 idöpontban 24851540 kbyte forgalmazott adat.

Főleg úgy, hogy minden nap írom, nyilvántartom az adott napi forgalmam, 2 hálózati forgalom ellenőrzőt használok (8 bits = 1 B váltószámra állítva), s szerintük még 1,3 GByte lenne 2 20-ig...
    No mindegy, sms-t még nem kaptam, de azért ez egy x-akta számomra.
  • Gery85
    jóvanna, nem azért mondtam

Aspyrin:
    Thx mindenki nevében a banner ügyben.

Amúgy, kiváncsi lennék egy relaxnetesre,hogy tényleg 128kbitre csökkentik e a sebességet. Elvileg nekünk is ha túllépjük a 20/7es korlátot,akkor kbitre zúzzák le a netet, a gyakorlatban ez 384kbit volt.
  • Fabio Capello
    na ne hisztizzé mer megcsaplak :D nálam a max letöltési 3,16
  • Aspyrin
    Rég jártam itt...
    Gratula az új bannerhez, kiváló! :)
  • Aspyrin
    Ez így van.
    Viszont az új RelaxNet csomagok biztosítják azt, hogy ha átlépi a forgalmi keretet a felhasználó, akkor nincs túlforgalmazási díj, ellenben adott hónapra a sávszélességet szűkítik 128Kbit/s-re.
  • vohanyi
    14-es jelszinttel jó ez...
  • Gery85
    Itt is minden rendben,bár most kicsit lassabb mint szokott.

De ezzel is megelégszem
  • Petka
    Helyreállt a sebesség nálam!
  • Gery85
    frankó
  • Petka
    iCON 505
  • Gery85
    Jaja, most már vissza, valaki talált már 14,4es modemet?
    Vagy ez már csak legenda,hogy lesz ilyen?
    Elvileg a Tmobilnak pesten ki van építve a hálózata,de eszköz még mindig nincsen hozzá.
  • KranaZoli #2250
    Yesss sir!
    Igenis!
  • Petka
    Elég az offból emberek!

TV Tuner topikok
    Windows 7 topik
    Windows Vista topik
    Windows XP topik
    Általános segítségkérő topik

Maradjunk a témánál!
  • KranaZoli #2248
    Igen, sajnos ebben nem hozott újdonságot a Seven, már Vista-nál is kispad az ikon.

Biztos, mert elguruló gyógyszeresek találták ki.
  • RolandX
    A tálcán igen, pontosan úgy néz ki, mint nálad, viszont a 'Hálózati és megosztási központban' az ikonja egy 'kispad'

Gery: Létezik egy BTinstaller nevű program, ami kis túlzással az összes bt878-as chipes tunerkártyához jó, 32 és 64 bithez is.
  • KranaZoli #2246
    "Na szóval arra írtam, hogy nem tudom mire vonatkozik a X, hogy igen, nekem is ott figyel az Network - internetelérés ikonon, de minden jó mindemellett."

És ez a Network Internetelérés ikon piros?!?!

Win98-hoz képest az XP is lehet csicsás. Főleg ha még Vista, Seven theme is erőltetve van rajta, csak éppen Aero nélkül...
  • Gery85
    Egy régebbi kworld tv878, a gyártó teljesen megfeledkezett arról,hogy nekik ilyen is van, ha nem lenne hozzá cd-m akkor már xp alá se telepíteném fel...
  • RolandX
    Uppsz, először azt hittem rossz topicban járok, tényleg elmentetek off-ba :)
    Na szóval arra írtam, hogy nem tudom mire vonatkozik a X, hogy igen, nekem is ott figyel az Network - internetelérés ikonon, de minden jó mindemellett.
    Más.
    Gery, milyen tuner kártya? Mivel dScaler 4.1.17-es driver nélkül is gyönyörűen dolgozik, illetve én még a 9 éves Pinnacle PCTV kártyámhoz is leletem 64 bites Vista, illetve Win 7 drivert. Szóval nem reménytelen. :)

Mellesleg az XP vs Vista/Win 7 témáhaz annyit hozzászólnék én is, hogy 4 GByte ram mellett már csak a 64 bites rendszer jöhet szóba, amiből az XP rögtön kiesik, marad a Vista, illetve a már béta állapotában is stabilabb Win 7. Szerettem az Xp-t, sőt még valószínű a céges gépeimen jó darabig meg is marad, de pusztán azért szidni egy új rendszert, mert mások is azt teszik és divat, hát nem egy logikus érv...
  • KranaZoli #2243
    Ezt:
  • Ed82
    Zoli!

Talán Te tudod a legjobban,hogy nem értek az op. rendszerekhez,igy nem is foglalhatok állás,de ma egy érdekes minősitést olvastam a neten...

Szóval azt irta a szerző,hogy a vista egy "Parasztvakítás" !

Hát nem is tudom mit gondoljak az ilyen alakokról.
  • KranaZoli #2241
    "igazából a vista is, meg a win7 is csak a csicsáról szól. persze, szép, meg jó, de a 99% ugyanarra használja, amire anno az xp-t. szvsz tök felesleges váltani. főleg, hogy az újak zabálják a procit/memóriát..."

Legalább hülyeséget ne írj, ha már OFF-olsz!
    Csicsa?! Mi a rák a csicsa?! Az, hogy van Aero felület. XP-nek olyan fos tűzfala van, hogy azt "öröm" nézni. DX9-ével játékok futtatására is felejtős, amikor már DX11-ről beszélünk. SP3-al és egy raklap folttal. Zabálják a procit, RAM-ot?! Nagyságrendekkel jobb mind a Vista, mind a Seven hardver erőforrás menedzsmentje, mint az XP-nek volt. Nem fejlesztenek már rá semmit, support-ot teljesen visszafogták, hamarosan végleg megszűnik.

Vista SP1-ig volt rosszabb. SP1 az összes lényeges foltok megoldotta, Seven már Béta állapotában használható OS volt, az RC-nek már szinte csak egyéni problémái vannak attól függően, hogy mit használ az ember.

4GB RAM-al, vagy több mint csinálsz XP alatt. 64 bites XP?! Szarabb, mint a 32 bites. Szal ennyit a Vista és Seven memória kezeléséről.
  • tnet
    hát igen ismerem...de a jót könnyü megszokni...csak szomoru hogy itt tart az ország...ezt akartam kihozni belöle.pedig simán birná a hálozatuk
  • merida111222333
    Ha ez nem tetszik mit szólnál a 6giga/30 naphoz, havi 6000-ért???