T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vohanyi
Na még egyszer..
Pl.:

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

vohanyi
Pl.:

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Gery85
Ha ilyen közel vagy a toronyhoz,akkor alapból is ilyen kicsi a jelszint,nem?

Petka
Ezt láttátok már? Érdemes befektetni egy ilyenbe?

vohanyi
Ezzel is meg kell keresni az ideális pontot!Célszerû szerintem,ha FlashGettel pl. 900Mb-os letöltést indítasz,figyeled a sebességet....6Mbit/s fölé kell,hogy menjen!Jelszint nem mindig mérvadó,de figyeld azt is,elvben a legnagyobb jelszintnél a legjobb/Diagnosztika!/Bármilyen fájlcserélõt használhatsz!

Szevasztok.

Torrentet lehet használni evvel a nettel vagy dc++-t ?
Nekem a letöltési sebességem olyan 3 mbit/s. (500 kbit/s)
Ha megpróbálom ide oda vinni a modemet akkor elképzelhetõ a javulás ? Mondjuk így sem rosz. Vodafone meg sem közelitette ezt a netet.
Rapidról töltök akkor mindig megáll a letöltés ezt nem értem.
user2009
tiszta x-akták <#idiota>

Petka
Mi komolyabb technikával kísérleteztünk<#idiota>
Összestáholtunk egy parabola antennát, aminek a közepébe raktuk a modemet. Sebességben túlságosan említésre méltó változás nemigazán történt, max annyi, hogy stabilan jött a cuccos 700kb/s-el. Ellenben a térerõ kiugróan magas lett! MDMA szerint >=-50dBi szóval az szinte kiakadt! <#idiota>

KranaZoli
Fasza! <#eljen>
(ezt csinálja meg az ember DIGI-vel 😊

<#banplz>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fabio Capello
Tesztelgetem egy ideje vonaton a netet, meg vagyok vele elégedve, Bp-Szeged vonalon bizonyos területeken az msn+net kombót nem bírja és leszakad, viszont csak msn/csak net esetében szakadás nélkül ment végig két és fél órán át, jópár gyengébb területen

vohanyi
Rapidnál használd a 'Level(3)'-ast,az végig hozza!

Fabio Capello
Egyébként:

ha nem flashgetben töltök le, akkor rendszerint megakad a letöltés, és újra kell kezdeni (pl. rapidsharenél)... Ez rendkívül idegesítõ, valakinek van ötlete miért van ez?

Fabio Capello
na akkor ezt meglesem, hátha, köszönöm 😊

vohanyi
Amúgy szerintem gyorsabb,ezzel hoztam a 6.9Mbit/s-ot FlashGettel.Vissza is rakom...

KranaZoli
Ja, Nekem sem mûködik a Superfire. Azt írja, hogy nem megfelelõ az eszköz. <#szomoru2>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

vohanyi
32 alatt használom,nézd meg az oldalt,nem írja külön szerintem 64 alá is jó!
Más:firmwaret miért nem engedi frissíteni?Szintén ott van novemberi dátummal!

KranaZoli
Leszedtem, látom van benne 64 bit is.
No, lekapta, feltettem. Szupi! <#eljen>

Már a telepítés végén auto kapcsolódott is.

KranaZoli
Nem írtam, nem volt idõm. Saját feltöltés. <#vigyor>
T-ben kaptam. <#kacsint>

Nem a Firmware-t írod felül. Ez a legfrissebb wnw Manager 32 és 64 bit alá. Ennyi az egész.

Vohányi

Amit link-eltél az is csak alkalmazás, vagy a stick-hez is nyúl?!
<#worship>

Ja, és 64 bites OS alatt használod, vagy 32 bites alatt?!
Nemmind1. 😉

vohanyi
Nem tudod el***ni!Símán felraktam,bár szerintem a linkeltem jobb..!

Fabio Capello
hogyha én ezt most így felpakolom, mennyi az esélye annak hogy elkúrom a modemet, nem lenne jó T-be rohangálni buherált stickkel 😄

vohanyi
Amit én linkeltem nagy elõnye,hogy bekapcs. után,vagy újracsatlakoztatáskor aut. indul!-na meg nem 'fagy!'

KranaZoli
wnw manager (2.6.0.385) 32, 64 bit

T meg tehet egy szívességet. <#mf2>
<#vigyor>

vohanyi
OPTION honlapjáról levettem a "GlobeTrotter® Connect 3.0 ( iCON® 225)"-lecserélte a web'n'walkot,kinézetre ua.,de restertnál autómatikusan csatlakozik a netre,sebesség viszont FlashGettel ua. a két tesztfájllal-2*900megás,2*5 szálon 6.5-7!Mbit/s.-al jön!!
Megéri lecserélni!
Ha mégse tetszik,uninstallal után visszatelepül a wnw!
Viszont "iCON® 225: SuperFireSecured"-"FW2.5.23Hd"-ezt nem tudtam felrakni,pedig frisseb firmware!

KranaZoli
De ez keresné Magát az eszközt is. Szvsz akkor valóban felülírja annak a tartalmát. (gondolom) És 64 bites verziót is tesz fel?!

Mert látod, itt csak ezek szerepelnek:

* Microsoft Windows Vista 32-bit (Preferred Service Pack 1)
* Microsoft Windows XP 32-bit Service Pack 2
* Microsoft Windows XP 32-bit Service Pack 3
* Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005 Service Pack 2
* Microsoft Windows XP Media Center Edition
* Microsoft Windows 2000 Service Pack 4

Plusz még annyi, hogy T-s hölgyike: 2.6d0.385 verzióról ír, ez meg 2.6d0-285.23279 verziószámú.

vohanyi
Jó ez,ezzel adták ki,amit használok!!!

KranaZoli
Most néztem... Ezen csak 32 bites OS-ek szerepelnek. 64 bites nem.
😞

Te ezt próbáltad is?!
Háááát, szerintem ez Nekünk nem lesz jó. 😞

Ebben vmi "Superfire.exe" nevû alkalmazás van.
<#nemtudom>

KranaZoli
Ezt gecibe nem értem Én se. Azt még elfogadom, hogy firmware frissítés talán rizikósabb, de csak ha pl. elmegy az áram közben, stb... De egy fos alkalmazás?! Ezt Nekem logkiusan kúrvára nem tudnék megmagyarázni.

Vagy csak szervíz nem akarja kiadni a kezei közül...

Asszem Pannon-ál, Voda-nál még képek is voltak kint a telepítés menetére, stb...

Vohányi

Köszi a link-et, majd otthon ki is prószálom. Csak ma jutott eszembe, hogy ha már megvan a teljes verzió név, akkor talán Google is találna vmit...

Majd ha lesz egy kis idõm...<#worship>

Petka
KranaZoli emailjére reagáltam:

Ti értitek, hogy T-sek mi a rákért nem teszik elérhetõvé se a FW, se a wnw verziókat?!

Ez a levél egy mondat: Nem adhatjuk ki. (sok sorban megírva)

Esetleg vissza lehetne írni nekik, hogy ha máshol kint van a frissítés, akkor nálunk miért nem lehet kiadni?... Arról nem is beszélve, hogy ha a Huawei vagy Globetrotter kiadja, akkor valszeg nem illegális, szóval nem értem a logikájukat...

vohanyi
Természetesen telepítve magyar!

Petka
Még jó, hogy az összes külföldi t-mobile oldalon van frissítés, csak a magyaron nincs...<#falbav>

vohanyi
Innen szedd le a frissebbet!

KranaZoli
Ti hogyan használjátok a wnw-t:

Preferált 3G, vagy Csak 3G beállítással?!

(Én a "csak 3G-t" szoktam használni)

Érdekelne. <#worship>

No! <#wow2>
Ilyen se nagyon volt még:

Jézus Mária! <#ijedt>
Mi van, mindenki másnál szar még a NET?!

Soha nem mért még ennyit...<#hehe>

atila4
nálam is helyre állt 😊

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

KranaZoli
Ja, vmi szarság lehetett. Nálam teljesen behalt. Egyik pillanatban még jó volt, aztán semmi. Kapcsolódtam, de zéró NET.

Aztán pár perc után helyreállt a rend.
Újraindították vmelyik szervert?! <#zavart1>

Kaptam egy újabb letter-t:

"
>Õszintén sajnáljuk, hogy kellemetlen tapasztalatokat szerzett!

Hát még Én! 😊
Kopipaszta. Semmilyen kellemetlen tapasztalatot(!) nem szereztem.
:o

>A Vista 64 alatt a web’n’walk Stick-hez elérhetõ legfrissebb web’n’walk
>Manager verziója: 2.6d0.385.

Naccerû! <#taps>
Nekem most 2.3.0.630-as van.
😞

>A kezelõ szoftver mérete 37MB.

?!?!
Megint egy "hozzáértõ" hölgyike.
Nekem max. pár MB a 64 bites. Nem hinném, hogy az új tízszerese lenne.

>Az elsõdleges ok, amiért e-mailen nem küldjük ki az alkalmazást, hogy
>ekkora csatolmány továbbítását nem engedélyezi levelezõ rendszerünk.

Ezt még el is fogadom.

>Emellett ügyfelünktõl sem várhatjuk el, hogy ilyen méretû levelet >fogadjon tõlünk, tekintettel az ehhez szükséges adatforgalomra.

Fõleg, ha kérem. 😞

>Levelében érdeklõdött azzal kapcsolatban is, hogy miért nem tesszük >elérhetõvé a frissítéseket a honlapunkon. Ennek az a magyarázata,
>hogy a web’n’walk Stick jelenleg csak speciálisan elõkészített
>számítógép konfiguráción szoftverelhetõ.

A válasz tudjuk, hogy kamu és Nekem nem Firmware frissítés kell bassza+(!), hanem csak a wnw Manager, amihez a Stick sem kellene, mert szerintem saját pendrive-omra fogják ezt is felmásolni!!!

Bár úgy lenne, hogy a Stick tartalmát írják fölül!!!

>Ha általános konfiguráción frissítik, az eszköz tönkremegy. Ezért
>csakis szervizeinkben végezzük el az ilyen típusú mûveleteket, annak
>érdekében, hogy ügyfeleinket ne érhesse kár. Emellett ebben az esetben
> is indok a letöltéshez szükséges magas adatforgalom."

Fuck!
Ti értitek, hogy T-sek mi a rákért nem teszik elérhetõvé se a FW, se a wnw verziókat?!

Ez a levél egy mondat: Nem adhatjuk ki. (sok sorban megírva)

asiagyuri
<#duhos2>

Erre nem is gondoltam, de elképzelhetõ! Nem korlátozással van a baj, hanem minden lassu. Fellép rendesen, de vagy nem csinál semmit, vagy nagyon lassú.

Gery85
én most nem vagyok otthon, de gondolom nálam is szar lehet a helyzet

vohanyi
'ASIAGYURI'!--ez nem voda!!! Különben is SMS-t küldenek korlátozáskor!

Tényleg v.mi gond van,FlashGettel is 3-5Mbit/s-közt ugrál..,speedtest is begalydul...

atila4
Nekem is belassult :/

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

asiagyuri
akkoris 14 nap<#duhos2>

Nehezen, mert az elmúlt 7 napban nem értem el a limitet. Az elmúlt 2 hétben volt v 6G forgalmam.<#falbav><#falbav><#falbav>
Fabio Capello
Én nem léptem túl a limitet, mégis tetûlassú. Lehet hogy az itt jelentkezõ kisebb szélvihar zilálja szét a jelet

asiagyuri
neked is 14 nap... <#duhos2>

asiagyuri
14 nap múlva ismét a régi lesz...<#duhos2>

Nálam is tetü lasú lett 0.83/0.03 a speedtesten
Piszkosul belassult nekem.

KranaZoli
Viszont olyan kúrva sokat meg nem töltögetek, hogy ennek hátrányát érezném. 😊
Ja és igaz, valóban Voda-nál sincs ilyen jelszint dolog... <#zavart1>

Szvsz nem nagyon töltök le olyat (per pillanat) ami így is annyi idõbe telne, hogy pakolászom a Stick-et.

(ÉS pirulva mondom! Van noti is, amivel simán sétálhatnék a lakásban 😉

asiagyuri
ja nembefolyásolja szerintem se (tapasztaltam -voda-) a sebességet, hogy mekkora a jelerõsség/térerõ. max a pingedet. ismerek olyan valakit akinek alig van térereje, és kicsit gyorsabb a nete mint nekem, pedig nekem a max határt súrolja a térerõ.<#kocsog>

Gery85
A kettõ nem függ össze<#vigyor1>
nálam jelszint nincs,mert más a modem, de pl 3-4es térerõnél ilyen a sebsség, van olyan ahol kicsattan a modem térereje és rosszabb a sebesség.
Nem tudom,hogy mitõl függ....

KranaZoli
Ja, Én mindig a jelszintet néztem. <#zavart1>
Pedig ma du-n pakolásztam ide-oda, de csak ezt néztem. <#boxer>