• KranaZoli #217
    Ezt most Nekem írtad?!
    Nem értelek, komolyan.
    :(

Írtam, szigorúan Magán vélemény. De Én úgy gondolom, hogy 2009-ben nem az a módja, hogy XYZ OS-n tudd használni a Mobile NET-t, hogy cipelsz Magaddal egy flash drive-t, amin a driver-ek vannak.

A T-Mobile a Maga több milliós ügyfélszámával igazán megtehetné, hogy SD kártya a Stick-be, rajta a driver-ek, alkalmazások, stb...

Ne legyen fent mind, talán nem lehet, de akkor tegyék ki a weblapra.

Na, ha ezek közül mindegyik butaság, akkor szerintem Te vmit nagyon rossz oldalról közelítesz meg. Ill. mit gondolsz, miért írtam be a HSZ-eim?! Azért, hogy akinek Vista 64 bit-s problémája van, az tudja, hogy mi a megoldás. Ez a valós megoldás, probléma, nevezzük, ahogyan akarod. Nem 1 emberrel osztottam már meg azt amit a T-Mobile-ban kaptam és vhogyan egyik sem írta, hogy szerinte is az a legfrappánsabb út, hogy FW frissítésért, MAC OS X alkalmazásért a T-Mobile-ba kell menniük, sorszámot húzni, stb...

Tudod, itt Te fizetsz, Te vagy az ügyfél.
    Legalábbis így kell(ene) lennie.

Más: 64 bit és 4GB

Az, ha vki 4GB-nál és pl. egy 512MB-os VGA-nál 32 bit-es OS-t használ, arra meg keresztet tudok vetni. Ha ezt is rosszul látom, akkor egy világ fog bennem összedőlni.

DE! Én mindent elhiszek és igazat adok, ha megismerem az érem másik oldalát, hogy logikusan, egzakt módon elmagyarázza Nekem vki, hogy az Én álláspontomban hol van a hiba és miért megalapozottabb az Övé!

Ez ennyire egyszerű!

OS váltás?! Mi ezzel a probléma?! Váltok Én bármire, ahogyan eddig is megtettem és meg is fogom tenni a jövőben. Ez hogyan jött ide?!?!?!

Ha HSZ-d elejét nem Nekem szántad, de Én mégis így éreztem, akkor:

MEA CULPA!!!!!