• KranaZoli #192
    1.)

Mind1, köszi aranyosak vagytok.
    Tegnap este már nem volt időm vele többet foglalkozni.

Így ma elhoztam Magammal a stick-t, beviszem ahol vettem és frissíttetem a firmware-t, szoftver-t, mindent.

1430-n tegnap este annyit mondott műszaki kolléga, hogy ezeknek az eszközöknek a frissítéseit nem teszik ki a weblapra. Be kell vinni és ott ráteszik, hogy menjen 64 bites OS alatt is és legyen benne forgalom számláló is, vagyis full upgrade.

Amit persze szerintem bárki meg tudna csinálni (akinek van némi affinitása a dolgok iránt) ill. nem utolsó sorban érdekes módon mind a Voda, mind a Pannon kiteszi a weblapra a firmware, szoftver frissítéseket.

Nem teljesen értem, hogy T-Mobile miért nem?!
    :O

(Én hüleségnek, butaságnak tartom, hogy tfh.: 32 bites OS-t használsz, hétvégén úgy döntesz kipróbálod pl. vmelyik 64 bites-t és amikor ráteszed a stick-et baszhatod, mert nem tudod feltenni a NET-et. ÉS! Magadtól nem is tudod frissíteni, viheted T-pont-ba, hogy frissítsék....)

2.)

Csatlakozást csinál a modem, ahogyan láttam, mert a Vezérlőpultban -> Hálózati kapcsolatok között létrehoz egy csatlakozási ikon-t, csak Nekem manuálisan nem sikerült ezzel csatlakoznom.

Pannon cuccosa létrehozta a Pannon-Internet csatlakozást, 1x felcsatlakoztam és utána elég volt az értesítései területen kattintani a hálózat ikonra, az felhozta melyik volt az utolsó csatlakozás és modem-n beállítva, hogy ne kérjen semmi manuális autentikációt szépen fellépett a NET-re.

Sajnálom, hogy itt máshogy van, de ez sem az eget rengető problémák kategóriája.