• KranaZoli #186
    Sziasztok!

Először is köszönöm szépen a választ, hogyan tudnám Pannon Mobil NET-nél "fenntartani" a HSDPA-t, de mivel 2 hónapja van Pannon és a 2. hónapban is így hó közepe körül sávszélesség korlátozást kaptam, bementem tegnap az Astoria-n lévő Bemutató terembe, elmondtam sérelmeim, emberi hangon, de azt hangoztatva, hogy HAD NE NEKEM KELLJEN LOJÁLISNAK LENNEM(!) a Pannon Gsm felé, hogy ki tudja szolgálni az Ügyfeleket, köztem Magam(!) is, Én úgy ahogyan van ezt szeretném Önöknek visszaadni, mert ez Nekem nem hiányzik az életembe.

Érdekes módon az üszis, hátrament a vezetőhöz, visszajött és azt mondta, ha minden Nálam van, akkor most vissza tudom adni kötbér megfizetése nélkül.

Naccerű, hogy a jó édes anyámért nem tudtam Én hozni Magammal, tegnap.

Így visszamentem ma és a tegnapra hivatkozva, ugyanúgy emberi hangon visszaadtam a "jószágot" Nekik. Kötbér megfizetése nélkül.
    Persze ez még 72 óra, de szó nélkül belementek.

Azonban, amit írtam 2 fajta felmondási indokot, azt mindkettőt odaadtam Nekik. Sajnos közben volt egy számlázás, amit nem fizettem ki.

Én ezt is sérelmeztem, azonban ez meg szükséges a felmondáshoz, így ott helyben kifizettem.

Megvárom, míg végleg törölnek és utána írok egy levelet, amit szintén majd személyesen viszek be és Ők FAX-olják a számlázási osztályra, hogy nem a 6000 pénzt sajnálom, de ennyi pénzt kimutathatóan el telefonáltam a 1220 miatt és nem beszélve az egyéb erkölcsi sérelmekről, amiket pénzben nem lehet kifejezni...

Elnézést a hosszú Pannon-os Intro miatt!!!!

Utána mentem a T-Mobile-ba és megkötöttem az 5GB-os korlátlan NET-t.
    (de mindjárt hívom a 1430-t, olvasván a HSZ-eket, hogy valóban korlátlan-e az előfizetés ;) - aktiválták-e, amit aktiválni kell.

Azonban amiért egy pöttyet szomorú vagyok, hogy direkt megkérdeztem, hogy 64 bites OS alatt is menni fog a cuccos?!?!?!?!

- Igen, mert az összes USB Stick-t visszahívták és lecserélték rajta a szoftvert, ill. rákérdeztem amiket olvastam, hogy frissítés kellene az adatmennyiség "kijelzéséhez".

1.) 64 bites Vista alatt nem indul a telepítő, így a 32 bites laptop-omra tudtam csak feltenni :(
    Hívtam a 1430-t, hogy mit lehet tenni?!
    Be kell vinni T-pont-ba és ott ráteszik.
    FUCK! Mehetek vissza holnap...

Mondom, nem lehet ezt vhonnan letölteni és Én nem tudom frissíteni az eszközt?!
    NEM!

Naccerű :(

2.) Nem találom, hogy hol jelzi ki az adatforgalmat?!?!?!?!
    Nekem csak 1 szem Web N Walk Manager települt fel :o
    Ebben Én ilyet nem lelek :O

Pannon-ál volt szép grafikon, korrekt adatok, stb...

Így néz ki most:

3.) Amiket furcsállok:

- Saját gépben nem látom az eszköt, mint meghajtót (most is aktív a NET-m....)

- Nem találok hálózati kapcsolatot, amit létrehozott volna :O
    :o

Itt ilyenek nincsenek?!