• KranaZoli #1718
    Hát basszus. Én érzem úgy, hogy ez naggyon nem kerek így??

(válasz levelem)

Kedves Ágnes!

Nagyon szépen köszönöm a kedvességét, segítségét, de most az alábbi szituáció vmi humános megoldásában kérném az Ön segítségét:

"
    4. Szervizeinkben a múlt hét óta elérhető a Web’n’Walk Manager legújabb változata. Ez a verzió 32 és 64 bit-en egyaránt, azonos felülettel működik. Ha a pendrive-val felkeresi a lakóhelyéhez közel eső szervizünket, kollégáink rámásolják, amennyiben beviszi a laptopot is, akkor telepítjük Önnek a programot.

Kérdése esetén a jövőben is készséggel állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Belovári Ágnes
    levelezési képviselő
    T-Mobile
    "

Ezt örömmel olvastam. DE!

Nem tudom, hogy 64 bit-es Vista operációs rendszer alatt milyen verzió most a legfrissebb?!

Egyszerűen képtelen vagyok ezt Önöktől kinyomozni.

- 1430 -> Műszaki csoporton azt a választ kapom, hogy Ők nem foglalkoznak frissítéssel, csak a szervíz;

- Felhívnám a 06-30-900-9030-as számot, amit úgy kaptam meg, hogy a Westend-ben lévő T-pont telefonszáma, de itt egyetlen menüponton keresztül sem tudok elérni automatán kívül senkit; (pontosabban a készülék ajánlatok menüpont alatt...?!)

- Ott egy szintén kedves kolléganője azt mondta, hogy T-pont-okat nem lehet kívülről hívni. (akkor mi lenne a fenti 30-as szám?!)

- Megkérdeztem, hogy Ő tud-e abban segíteni, hogy 64 bit-es Vista operációs rendszer alá, melyik most a legfrissebb web n walk manager?! Sajnos nem és ehhez kb. 5-10 percig kellett tartanom a vonalat. Ajánlotta a 1430 Műszaki csoport-ot. Fentebb írtam, hogy Én a 1430 -> műszaki csoporttól milyen választ kaptam;

- T-Mobile weblapján ellentétben a másik kettő mobil Internet szolgáltatóval nincs kint a letölthető alkalmazások között a különféle firmware ill. alkalmazás verziók (legalábbis USB Stick-hez nincs!);

- Szervízt kívülről szintén nem tudom felhívni.

Hogyan tudhatom Én ezt meg?!

Csak úgy, hogy bemegyek vmelyik T-mobil Márkakereskedésbe, húzok egy számot, várok 30-45 percet mire sorra kerülök és a saját pendrive-omra felmásolnak egy wnw manager alkalmazást, ami talán újabb is lesz, mint a jelenlegi verzióm?!?!

Csak Én érzem úgy, hogy vmi nagyon nem kerek ebben a történetben és nem olyan, amilyennek lennie kellene?!

Mást mondok:

Az miért nem működik(het) (ha úgy is saját pendrive-omra másolják fel az alkalmazást), hogy e-mail-ben csatolt állomány formájában elküldenék Nekem?! Titkos jelszavam meg tudom adni, így biztos, hogy nem illetéktelen kezekbe kerülne az alkalmazás, stb...

Ill. miért nem tud ez úgy működni, ahogyan pl. a másik kettő szolgáltató áll ehhez a kérdéshez, hogy a weblapjukról elérhetőek a firmware ill. alkalmazás frissítések?!

Nekem vhol sántít ez a bevinni az eszközt, számot húzni, kivárni a sorom logika, hogy hozzá tudjak jutni vmihez, amihez szerintem vmi sokkal egyszerűbb úton kellene eljutnia egy ügyfélnek...

Ami azonban "aggasztó", hogy per pillanat csak egy verzió számot szeretnék/szerettem volna kideríteni...

Köszönettel, blabla....