4171
  • Gery85
    T-mobilnál nem a jelerő a lényeg, indíts el egy torrentet vagy flashgettel egy jó szerverről 5 szálon egy letöltést, és kezdd el jobbra balra rakni és figyeld hol jó a sebesség.
    Flashget jobb mint a torrentes megoldás.
  • merida111222333
    Tényleg nem hülyeség a pakolászás, nekem vodafone-os netem van, a modem le van téve a monitor elé USB kábellel, de ha 40-50 cm-rel arrébb teszem, már eggyel nő a jelerősség egyből. Úgyhogy próbálgatni kell.
  • Gery85
    centimétereken múlik az egész:)
  • RajZoL
    Tényleg érdemes pakolászni

Nekem a max 5,5Mb volt eddig
    De stabilan megvan a 4Mb
    S ha azt nézükk hogy nálam még 3g sincs hivatalosan
  • KranaZoli #1750
    Pakolásztam már eleget. :)
    Most azon a helyen van, ahol max. ennyi a jelszint. Bárhova máshova tettem, csak kevesebb lett, több nem.

Akkora jelentősége nincs, mert a 20GB/7nap-ot 3Mb/sec-al is pillanatok alatt ki lehetne használni. ;) Böngészésnél, ill. kisebb letöltésnél pedig ez is jó.

Csak érdekes, hogy Nektek 6Mb. :)

De talán még ráveszem Magam majd egy modem ide-oda pakolászásra...
  • Gery85
    És ha jobbra balra pakolászod a szobában?
    Mert nekem is van olyan pont ahol csak 1-2 mbit máshol 3-4 pár helyen van csak 6mbit, oda van befixálva.
  • KranaZoli #1748
    Nem, mert mindig ennyi, ha újra pakolom az OS-t, akkor is. Nem arról van szó, hogy a kezdeti 6Mb esett vissza. Felhúzom az OS-t és Nekem akkor sem megy 3.x fölé...

(néha-néha hajnalban volt 4.x)
  • Gery85
    TCP optimalizálást csináltál?
  • KranaZoli #1746
    Hát baszki, hogy ezt hogyan csináljátok?!
    Nekem 22-23-as jelszint mellett is csak max. 3.X Mb/sec.
    :(
  • vohanyi
    Azért 14-es jel erősség mellett is hozza a "kötelezőt".
  • Petka
    Úgy értettem, hogy egy 0 egyenleges kártyáról felhívtam a netes számomat és kértem egy visszahívást smsben.
  • vohanyi
    Csak óvatosan,netes kártyán a percdíj 130 vagy 160Ft-másodperc alapon!
  • Petka
    Én most kipróbáltam, lehet kérni visszahívást smsben...
  • KranaZoli #1741
    Hát mér nem vetted föl?!
  • Fabio Capello
    Volt egy nem fogadott hívásom a netes kártyán
  • KranaZoli #1739
    Akkor használd az SP2-őt. Szignómban láthatod, hogy milyen OS-t használok. Én meg azt mondom, ha vkinek SP3-al problémái vannak, az user hiba.

Legújabb?! SP3?! Pöttyet régi, de mind1.

Nekem Vista 32 bit alatt és 64 bit alatt is a Net Meter 3.6-os teljesen jól működik.
  • asiagyuri
    Egybként melyik adatforgalom mérő működik rendesen win vista 32bit alatt? mert a net meter 1.1.3, az a letöltött adatot nemméri, egyfolytába 0-án áll, de feltöltést méri. a másik netmetert is kipróbltam (3.6 aszem), de avval isvalami gond van, csak nemtom már mi.
  • asiagyuri
    SP3-al kapcsolatban, keress 1-2 fórumot hogy ott mi a tapasztalat. Hibás javítócsomag, sok XP rendszert tönkre tesz, valószinű ez konfiguráció függő, hogy melyiket. Ha neked tökéletesen működik, akkor szerencsés a gép konfigod. Nekem is kicsinálta a rendszert. SP3-al sok hiba van. SP2 lehet régebbi, de hibáltan, semmi gondom nemvolt még vele, SP3-al ellentétbe...

...Nembiztos hogy mindíg a legújabb a legjobb...
  • KranaZoli #1736
    Mijjjaza My T-Mobile?!
  • KranaZoli #1735
    Az SP3 eleve benchmarking javító csomag is.
    WinXP + SP2?!
  • Petka
    Csak én nem tudok mostanában belépni a My T-mobileba vagy másnak se megy?
  • asiagyuri
    Windows XP Professional SP2 még mindíg a legnagyobb, és legjobb!!!
  • KranaZoli #1732
    Köszönjük. :)
    Egyelőre semmivel sem több mint a Pista. ;)
  • Petka
    Nos jó pár napos win7 használat után megosztanám a tapasztalataimat:

Pozitív:
    - szerintem az már eleve pozitív, hogy nem problémázik a wnw-vel, nem fagyogat, nem indul újra a gép, stb... :D
    - az oprendszer, ugyanúgy mint a vista, már alapból támogatja az IPv6-ot, úgyhogy, ha a T-Mobile is átáll, akkor nem hiszem, hogy ebből probléma lesz.
    - pár napja írtam, hogy rekord sebességet mértem win7-el, nos az csak valami kilengés lehetett, mert azóta se sikerült újra. De legalább lassabb nem lett... :D

Negatív:
    - nem mindig ismeri fel a modemet. Ha kihúzom és visszadugom, akkor egyszerűen nem látja a wnw, újra kell indítani a gépet. XP-n nem volt ilyen problémám.
    - valamiért, ha nincs adatforgalom, akkor látom a modemen, hogy bizonyos időközönként egy pillantra zöldre vált a led. A kapcsolat egyébként stabil.
    - lehet hálózati probléma, de az tény, hogy amióta felrakta a win7-et, azóta nagyon minimálisan, de nagyobb lett a pingem.

A hétvége folyamán kipróbálok fájlcserélő programokat is és majd arról is nyilatkozok. Egyelőre ennyi...
  • KranaZoli #1730
    Ja, igaz, ott a pont. Valóban volt ilyen, amikor Voda-s voltam.
  • Gery85
    Talán mégis jobb az e220.
    Legalábbis egy pozitívuma van: be lehet állítani az automatikus csatlakozást a nethez.
  • Gery85
    Én most is XP-t használok és 6.2mbit szokott lenni.
    Feltöltés szintén 1.2
    Szerintem semmivel sem lesz jobb vagy gyorsabb az e220 mint a stick,de ez már a te döntésed.
    ha kifüggetleníted akkor annyival jobban jársz, ha netán el akarod adni,akkor több esélyed lesz.
  • KranaZoli #1727
    Az Engem hidegen hagy.
  • Petka
    Azért az 1.2mbps up miatt megéri!
  • KranaZoli #1725
    Faszányos!
    Cja, így kell a ráknak...
  • Petka
    Hát igen... Beleraktam az 1GB-os microSD-t, azt semmire se használom, üresen áll benne.
  • KranaZoli #1723
    Én nem tudok ilyenről. De jogos a kérdés.
  • atila4
    én már az első betánál azt használtam és semmi gond (Y)
  • KranaZoli #1721
    Ezt írom Én is. Mihez képest... Vista alatt nincs ilyen probléma.

SD kártyát csak wnw telepítés után?!
    Nahh, ez sem a legegészségesebb megoldás...
  • atila4
    mármint a nethez
  • atila4
    Nincs vmi program ami automatikusan csatlakoztatja a gép bekapcsoláskor a modemet?
  • KranaZoli #1718
    Hát basszus. Én érzem úgy, hogy ez naggyon nem kerek így??

(válasz levelem)

Kedves Ágnes!

Nagyon szépen köszönöm a kedvességét, segítségét, de most az alábbi szituáció vmi humános megoldásában kérném az Ön segítségét:

"
    4. Szervizeinkben a múlt hét óta elérhető a Web’n’Walk Manager legújabb változata. Ez a verzió 32 és 64 bit-en egyaránt, azonos felülettel működik. Ha a pendrive-val felkeresi a lakóhelyéhez közel eső szervizünket, kollégáink rámásolják, amennyiben beviszi a laptopot is, akkor telepítjük Önnek a programot.

Kérdése esetén a jövőben is készséggel állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Belovári Ágnes
    levelezési képviselő
    T-Mobile
    "

Ezt örömmel olvastam. DE!

Nem tudom, hogy 64 bit-es Vista operációs rendszer alatt milyen verzió most a legfrissebb?!

Egyszerűen képtelen vagyok ezt Önöktől kinyomozni.

- 1430 -> Műszaki csoporton azt a választ kapom, hogy Ők nem foglalkoznak frissítéssel, csak a szervíz;

- Felhívnám a 06-30-900-9030-as számot, amit úgy kaptam meg, hogy a Westend-ben lévő T-pont telefonszáma, de itt egyetlen menüponton keresztül sem tudok elérni automatán kívül senkit; (pontosabban a készülék ajánlatok menüpont alatt...?!)

- Ott egy szintén kedves kolléganője azt mondta, hogy T-pont-okat nem lehet kívülről hívni. (akkor mi lenne a fenti 30-as szám?!)

- Megkérdeztem, hogy Ő tud-e abban segíteni, hogy 64 bit-es Vista operációs rendszer alá, melyik most a legfrissebb web n walk manager?! Sajnos nem és ehhez kb. 5-10 percig kellett tartanom a vonalat. Ajánlotta a 1430 Műszaki csoport-ot. Fentebb írtam, hogy Én a 1430 -> műszaki csoporttól milyen választ kaptam;

- T-Mobile weblapján ellentétben a másik kettő mobil Internet szolgáltatóval nincs kint a letölthető alkalmazások között a különféle firmware ill. alkalmazás verziók (legalábbis USB Stick-hez nincs!);

- Szervízt kívülről szintén nem tudom felhívni.

Hogyan tudhatom Én ezt meg?!

Csak úgy, hogy bemegyek vmelyik T-mobil Márkakereskedésbe, húzok egy számot, várok 30-45 percet mire sorra kerülök és a saját pendrive-omra felmásolnak egy wnw manager alkalmazást, ami talán újabb is lesz, mint a jelenlegi verzióm?!?!

Csak Én érzem úgy, hogy vmi nagyon nem kerek ebben a történetben és nem olyan, amilyennek lennie kellene?!

Mást mondok:

Az miért nem működik(het) (ha úgy is saját pendrive-omra másolják fel az alkalmazást), hogy e-mail-ben csatolt állomány formájában elküldenék Nekem?! Titkos jelszavam meg tudom adni, így biztos, hogy nem illetéktelen kezekbe kerülne az alkalmazás, stb...

Ill. miért nem tud ez úgy működni, ahogyan pl. a másik kettő szolgáltató áll ehhez a kérdéshez, hogy a weblapjukról elérhetőek a firmware ill. alkalmazás frissítések?!

Nekem vhol sántít ez a bevinni az eszközt, számot húzni, kivárni a sorom logika, hogy hozzá tudjak jutni vmihez, amihez szerintem vmi sokkal egyszerűbb úton kellene eljutnia egy ügyfélnek...

Ami azonban "aggasztó", hogy per pillanat csak egy verzió számot szeretnék/szerettem volna kideríteni...

Köszönettel, blabla....

• Petka
    Soha nem értem el xp alatt 6mbit/s-et. Majd megnézem délután mit produkál.

Stickről meg annyit, hogy SD kártyát csak azután olvassa a gép, hogy fel van telepítve a wnw...
  • KranaZoli #1716
    Petka

Mihez képest?!
    A NET Vista alatt is stabilabb, gyorsabb mint XP alatt. Én még a legelső Seven Béta alatt próbáltam ki a Stick-et és akkor is jó volt...

Gery

A SIM kártya annyiban más, hogy a Stick-m a szobában most olyan helyen van, ahol max. a jelszint, ezt a notival kerestem meg. :)

Így ha csak a SIM-t veszem ki, akkor a Stick marad a helyén. Ellenkező esetben minden alkalommal kereshetem a legideálisabb helyet...

Hirdetésben azt írja aki hirdeti, hogy nem kell vinni, házhoz jön és úgy 3ezer pénz.

Engem az is érdekelne, hogy jobb-e az E220-as, mint a Stick?!

Ami mondjuk a legjobb lenne, az SD kártya helyes Stick, használtan, olcsón.
  • Fabio Capello
    egy érdekes kérdés: akinek a stick a gépébe van közvetlen dugva, annak is elkezdett elgörbülni az egész cumó?