T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vohanyi
Én képlopásra az Irfanview-et használom,képfeltöltésre Ezt az oldalt!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Köszi azért<#smile>
De 3Mb a kép és nem engedi feltölteni sehova itt 20kb a plafon képfeltöltés,képfeltöltõ.A kép túl nagy<#wow3>
KranaZoli
Nem kell semmilyen képlopó alkalmazás.

1.) PrintScreen billentyû full képernyõ
2.) ALT + PrintScreen aktuális képernyõ (pl. egy beállítás ablak, stb...)
3.) Aztán pl. Paint szerkesztés ha kell, mentés, és feltöltés 😊

Nem kell ezt túlspirázni 😉

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Nem értem a T forgalomszámlálóját most 10.17kor kiírta a DU Meter Total Incoming,Outgoing elérte a 19Gb-ot amit még elsején beállítottam.Erre meg ahogy mindenki tudja már pénteken 23Gb-nál jártam T szerint.Tennék be képet csak nem tudom milyen képlopó progival kell,hogy Desktop-omól képet készítsen.De valaki megírhatja.
Petka
Kistarcsa város széle 😄

T-Mobile Pécs Belvárosából !
KranaZoli
Ha 100MB-onként kellene letöltenem egy 350MB-os epizódot, megõrülnék <#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fabio Capello
a mega mindig ilyen sebességet ad, számomra a legmegbízhatóbb, de nagyon kevés helyen adnak csak megás linket

KranaZoli
Most csak úgy próbaképp nekiálltam egy MegaUpload link-nek és majdnem 400KB/mp-el jön <#wow2>

KranaZoli
Nekem is "teljesen" jó volt a rapid ill. hasonló oldalak, de ma du-n egyszerûen letöltött 300MB-ból 40MB-ot aztán tovább semmi 😞

Ill. az összes link amit találtam max. 100 körül jött és beleuntam az állandó kód irogatásba, stb...

Ilyen szarságok miatt nem használok már Torrent-t ill. Rapid-ot sem nagyon szeretem, de sajnos az az FTP szerver, amirõl régebben töltöttem, jó ideje nem mûködik, de úgy néz ki, hogy jövõ héttõl beindul. Ezért nem is pöcsöltem a letöltésekkel sokat...

Inkább fizetek 300-400 pénzeket, de ne kelljen kódokat irogatni, Torrent-ben jó esetben azt lelem, amit kerestem, stb...

Nekem ftp idönként sajnos rosz
Azért zavar mert seed-szervert használok s onnan töltögettek torrent helyett
Igy valamivel jobb az arányom is

vohanyi
Nekem is ok. a rapid-pedig én nem vagyok...
Ftp meg mindig is jól jött,most is jön-rendeben!-Total C. Ultra Prime!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Nékem ok a rapid
Mondjuk en elöfizetö vagyok rajta 😊

KranaZoli
<#wink>

No, sikerült feltornáznom Magam 5,3GB-ra... <#zavart1>
Még jó lenne letölteni pár sorozat részt, de ezek a "rapidshare-es" link-ek iszonyat lassúak 😞

És még mindig pöcsölnek az FTP szerverrel... <#falbav>

Majd melóhelyrõl leszedem Én is amik kimaradtak, pöppet gyorsabb 😊

Nah így már átlátom a helyzetet.THX.És szüneteltetem péntek óta mikor lekértem a forg. adatmennyiséget.. És ahogy Krana Zoli szavaival élnék "Üssél már rá vmelyik kezedre 😉 ez akkor megtörtént.<#hehe>
Fabio Capello
elméletben, de mivel 23 GB-nál tartasz, én most szüneteltetném két napig a helyedben, hogy 20 alá kerülj, nehogy rosszul gyere ki a dologból

Köszi a válaszod.Akkor ez azt jelentené,hogy MINDEN NAP mehet a 2,8Gb????
Fabio Capello
a nyolcadik napon törlõdik az elsõ nap, kilencediken a második.... ergó görgeted a forgalmazott adatmennyiséget a hó végéig.

Bocs,hogy értetlenkedek,de tényleg nem értem,kellene 1 táblázat....
Ha azt vesszük alapul amit írtál 1-7 akkor annak tegnap lett vége,szal most 8.án mi van????<#nemtudom>
vohanyi
Aspyrin szerint szúrópróba szerûen ellenõriznek,nem aut.,mint voda...!

Gery85
Ha abból indulok ki,hogy Jamby19 23 gigánál tart és nincs korlátozva,akkor lehet mégis nullázódott?

vohanyi
Nem nullázódik!1-7,2-8,3-9......

1 gyors kérdés.Mikortól él újra a 20Gb???? Hétfõ, kedd.
Elõre is köszi.
KranaZoli
Egyébként ua. a 2 alkalmazás?!

Szerintem nem, mert a NetMeter az Free a Net Meter-t pedig regisztrálni kell...

<#nemtudom>

És most, hogy újra megnéztem egy régebbi NetMeter-t az CVS-be exportál 😞

vohanyi
Kösz,idáig én is elmentem,hagyjuk...

KranaZoli
Azt szeretnéd csinálni, hogy a Netmeter 1.1.3 backup állományt restore-al beolvasni a 3.6-ba?!

Egyáltalán ez ua. az alkalmazás?!
A NetMeter egybeírva, az nem egy másik alkalmazás, mint a Net Meter külön írva?!??! Biztos, hogy ez csak verzió eltérés?!

Ha ua. szerintem csak akkor fog ez menni, ha ugyanolyan formátumba csinálja a backup állományt az 1.1.3, hogy az jó a 3.6-nak is.

A 3.6 *.LOG-ba teszi a backup fájlt. Az 1.1.3 az mibe "exportál?!

Én nem pöcsölnék ennyire vele, ha nem jön össze akkor is áttérnék a 3.6-ra és max. üres lappal indulsz 😊 De pár nap használat és már nem üres az a lap 😉

Megnéztem, hogy milyen is a tartalma a LOG fájlnak a 3.6-ban. Hát sajnos nagyon nem olyan, ami könnyen emészthetõ...

vohanyi
Segítséget kérnék:NetMeter 1.1.3-at használok már régen,felraktam a 3.6-ost!Adatokat próbáltam importálni,de nem jön össze!Most mindkettõ fut,hogy ne vesszenek el az adatok..még 8 napig...

KranaZoli
<#worship><#eljen>

Ezt mire érted????
asiagyuri
meglesz ennek is a böjtje 😄

Pántek esti órák óta 23Gb azóta sok 6óra friss eltelt.Mindegy....
Hát igen

Amit beraktam képet a múltkor már azon is látsztott meg írtam is hogy tudja 😊

Korlátozás

Lehet hogy még nem frisitettek
Biztos hogy ök nem annyit mérnek 😊
Szerencse 😊

Vagyis örülj neki 😊

Nem tudom ki vette észre de 22Gb-nál járok,korlátozás nincs.És nem direkt léptem át a "határt",hanem véletlenül.Minden nap 2,9,3Gb.De eddig minden stimmel....
KranaZoli
Teljesen áttértem erre a Net Meter v3.6-os alkalmazásra.
<#worship>
És csak most vettem észre egy tök egyszerû manuális "kontroll" lehetõséget benne:

LAST 6 DAYS -> Itt a lényeg!
(persze ez lehet 7 nap is, stb...)

Alapértelmezetten ez az érték 30 napra van állítva. De szerintem így sokkal jobb, vagy 7 napon...
<#eljen>

Pedig igen, próbáld ki APNnek: wnw
Csatlakozz le párszor majd vissza, persze nézd meg mindig milyen IP-t kapsz.
vohanyi
Nehéz elképzelni,hogy fix IP-t kapsz,nálam minden újracsatlakozásnál más!

vohanyi
Nálam a kapcsolat tulajdonságainál:

Rájöttem közben az okosságra.

Csináltam egy software frissítést a modemen, és alapból más APN-t álított be. Érdekes, hogy tök más ip-t kapok, és fix ipt 😄 (Ami néha jól jóhet)

Egyik APN -- Másik APN kép:

Aspyrin: Szted lehet valami gázom abból, ha más APN-t használok? (Esetleg korlátlan opció nem vonatkozik rá, stb..) Köszi
Igen, épp úgy, mint a céges részletes is 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

KranaZoli
Igen, és ha jól tudom, akkor az 600pénz 😊

Lehet persze, magán elõfizetés esetén, de gondolom itt azért akad olyan is, akinek céges besorolása van, nekik 500+fa 😉 Sõt, létezik "hóközi részletezõ" is, de ezt már csak unikumként említem meg 😊

KranaZoli
Így van, 6 óránként.
Lentebb írtam: Lehet kérni részletes számla-t. Ingyenes, csak egy opció...

A HFT-vel vigyázzatok (1730), az adatok ugyanis 6 óránként frissülnek, ezért nem teljes körû a tájékoztatás.
Számlareklamációra viszont nem biztosít lehetõséget, mivel az adatok csak tájékoztató jellegûek.

vohanyi
Persze,de többet is tud,IP cím,seb. mérés...

user2009
szerintem mindenki pesti <#nyes>

vohanyi
Találtam egy jót,EZZEL irasd ki! :

user2009
nos, elõfordulhat, hogy az eset smart security tud valamit, nekem azért jó. én mikor feltelepítettem az utorrent-et, nem nyomtam tesztet direkt. felajánlott valamit, ráklikkeltem, hogy saving settings, aztán hagytam. plusz a beállításokban (utorrent) a Connections menüben bepipáltam, a Randomize port each start pontot. és ennyi.

Csak nekem kezdõdik 200-al az IP? És mintha fix ip-s lettem volna, ugyan azt kapom minden csatlakozáskor. És hostom se t-umts, hanem westel900 😄

nézzétek már meg pls 😊

cmyip.com
És a portátirányítás tesztelése gombra kattintva(http://www.utorrent.com/testport.php?port=PORTOD_AMIT_HASZNÁLSZ_UTORRENTNÉL), mit ír?

Mert nekem ott ígyis úgyis ERROR, és akkor tökmindegy mit mutat Utorrent, passzív vagy, ha nem OK-ot.

Amúgy köszi.