• KranaZoli #1683
    Basszameg! I AM SORRY!!!

A T-sek a T-s mail címemre küldték a választ, nem arra amit megadtam és ezt csak ma néztem, tök véletlen jutott eszembe...

Szvsz, több mint vszínű a válasz már jó ideje itt dekkol...

Réges-régen írtam Nekik mail-t arra ezek a válaszok, amiket többen is kérdeztetek, hogy jött-e már válasz?!?!?!

I.

"
    Elnézését kérjük a meghosszabbodott válaszadási idő miatt!
    Kérdéseire az alábbiakban adunk tájékoztatást.

1. A korábbi USB Stick is megfelelően működik a 64 bit-es operációs rendszerrel, ehhez azonban valóban CD, vagy az említett pendrive szükséges.

Jelen esetben egy másik USB Stick megvásárlásához új mobilinternet szerződést kell kötnie, vagy azt a Kisker Akciós árlistánkból vásárolhatja meg.

(http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/Kisker_akcios_arlista.pdf)

Ez volt arra a válasz, hogy a mobil net attól is mobil, hogy Én viszem a stick-et ismerőstől-ismerősig és mindenki 64 bites OS-t használ, akkor állandóan Magammal kell cipelnem egy pendrive-t, azon a 64 bites wnw alkalmazást. Faszányos! Kisker árlista...
    Naccerű :(

2. A második pontban felvetett kérdésére tájékoztatjuk, hogy a hatályos IÁSzF szerint túlzott mértékű használatnak minősül, ha az adatforgalom hét, egymást követő naptári nap alatt átlépi a 20 GB-ot. Ez azt jelenti, hogy amennyiben egymás utáni hét napon keresztül, mindennap többet forgalmaz 20 GB-nál, akkor korlátozhatjuk a letöltési sebességet.

Ez volt arra a válasz, hogy hogyan is kell értelmezni ezt a 7 napot, de ezt már azóta megtudtuk ill. ezt még később ki is egészítik...

3. A fentiek alapján, ha 3 napon belük 50 GB-ot szükséges forgalmaznia, az nem vonja maga után a sávszélesség csökkenését. Túlzott mértékű használat esetén 14 napra lassíthatjuk a letöltési sebességét lassítani.

Na, ezt nem teljesen értem. Ez lenne arra a válasz, hogy OK tisztában vagyok ezzel a korláttal, de Nekem kell(!) 50GB-ot forgalmaznom -> pl. munka... Ez nem teljesen világos, hogy nem vonja maga után, de lassíthatják... Egyelőre annyi, hogy úgy látszik nem auto megy rá a korlát. Nekem legalábbis ez így értelmezhető. Hanem "manuálisan", ha látszik, hogy előtte nem volt kiugróan magas adatforgalom, akkor nem fogják rögtön az első adandó alkalommal korlátozni, stb... Én ezt így értelmezem... ?!"

4. Szervizeinkben a múlt hét óta elérhető a Web’n’Walk Manager legújabb változata. Ez a verzió 32 és 64 bit-en egyaránt, azonos felülettel működik. Ha a pendrive-val felkeresi a lakóhelyéhez közel eső szervizünket, kollégáink rámásolják, amennyiben beviszi a laptopot is, akkor telepítjük Önnek a programot.

No, ezt megkérdem telefonon is, hogy mi a helyzet, mert Nekem 64 bit-re még mindig régi van... Ezek szerint van új?! Az fasza lenne!!!

Kérdése esetén a jövőben is készséggel állunk rendelkezésére."

II.

"
    Előző válaszunkban sajnos helytelen információ szerepelt a mobilinternet túlzott használatával kapcsolatban. Ezt az alábbiakban pontosítjuk.

Túlzott mértékű használatnak tekintjük, ha az előfizető adatforgalma hét egymást követő naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot, tehát 20 GB / 7 nap limitjét túllépő ügyfelek számára lassítjuk a letöltési sebességet. Fontos, hogy nem hétfőtől vasárnapig tartó naptári heteket vizsgálunk, hanem tetszőleges egymást követő hét nap forgalmát.

A lassítás esetén sem csökken a letöltési sebesség a 3G technológiára vállalt célérték alá. Ez 150 kbit/s, legalább ekkora sebességet mindig biztosítunk. A korlátozás időtartama maximum 14 nap.

Csak a letöltési sebességet csökkentjük, a feltöltési sebesség változatlan marad. A lassítás nem jelenti a letölthető adatforgalom mennyiségének korlátozását.

Őszintén sajnáljuk és elnézését kérjük, hogy korábban pontatlan tájékoztatást adtunk!"

Ennyi lenne. Úgy látszik néha érdemes benézni erre a mail címre is, de majd megnézem nem lehet-e átirányítani....