4171
  • Gery85
    Amikor én függetlenítettem előtte leszedtem a függetlenítő program honlapjáról a gyári firm-t,azt rátoltam, utána függetlenítettem. Utána magától feltelepített egy Mobile Partner nevü alkalmazást, ebben ki lehet választani a szolgáltatót,semmit nem kell állítani, rohadt sok van benne, dobok egy képet is.
    Ha csak a notihoz használnád,akkor nem hiszem,hogy lenne értelme,mert a sim kártyát pakolászni nem olyan mókás dolog szerintem, én nem is szeretek hozzá nyúlni a modemhez,mert akkor már tuti nem olyan lesz a sebesség.De ezt neked kell eldönteni.
    Nekem 4-5ezer között volt a függetlenítés,de legalább magamnak csináltam,otthon,nem kellett sehová vinni.

• Petka
    Windows 7 RC:
    Web'n'Walk hiba nélkül feltelepült, nem fagyogat, nem indul újra a gép, sőt még egy kicsit gyorsabb is lett a net, bár lehet csak most reggel. :)
  • vohanyi
    Sebességben ua.Függetlenítéssel firmware-nak semmi baja,ugyanúgy,ua. az elv,mind a mobilnál!!
  • KranaZoli #1711
    Arra emlékeztem, hogy függetlenítetted és ha jól emléxem Te csináltad. Nemtom miért E220-as volt a fejemben...

E220-ast megérné "ki kódoltatni"?!

PH-n 3ezer pénzért hirdetik. És mivel van noti ill. asztali gép, elgondolkoztam rajta... Csak azt nem tudom, hogy utána:

1.) mi van a firmware-el?!
    2.) ill. a wnw manager-el?!

Vagy ezt is elintézik egy ilyen függetlenítésnél?!

Majd megérdeklődöm egy PÜ-ben a hirdetés feladójától, mert asszem 3ezer pénzt megérne ha lenne egy 2. modem-em, de csak akkor ha mind 32 bites, mind 64 bites Vista alatt tökkéletesen fogom tudni használni.

Amúgy. Az E220 az jobb, mint a Stick vagy dettó ua.?!
    (letöltés, feltöltés)
  • Gery85
    nem volt sose e220-am.
    Mikor vodás netem volt is e272esem volt.
    A mostani is vodás volt,de függetlenítettem.
    Én jobban szeretem mint a sticket, a gyári szoftver nagyon jó.
  • KranaZoli #1709
    De nem az volt Neki?!
    Egyébként az E220-as az jobb, mint a Stick?!

Ui. Nekem még megvan a Voda-s és most olvasom PH-n a hirdetések között, hogy függetlenítés 3ezer pénz. (helyszínen, gyorsan, stb...)

Ha másban nem, hát annyiban jobb nem, hogy azt már "modem"-ként látja az OS és akár másfajta wnw Manager is használható vele.
    ?!
  • vohanyi
    Annak 380kbit/s a feltöltési seb!!!
  • KranaZoli #1707
    Azt hittem függetlenített E220-asod van.
  • Gery85
    Én mindig 272vel szoktam mérni,de nekem a letöltésem lassabb volt eddig, általában 5mbit körül volt.
  • vohanyi
    Hja,és Gery,Te nem a stickkel,hanem E272-vel mérted!-szerintem...
  • vohanyi
    Pénteken Dunavarsányba költöztünk,itt a jelszint max. 14/Szigethalmon 20 felett volt!/,azóta a Ping is rosszabb:

Budapest szervere nálam mindig alámér!!!

• KranaZoli #1703
  • user2009
    engem nem szeret a speedtest. más sebességmérőkön simán 5-6 mega, itt meg...
  • Gery85
    Mostanában valami megváltozhatott, mert jobb lett a pingem.
    Nálatok mi a helyzet?

• asiagyuri
    kösz. akkor egy értelmetlen hülység a progi. marad kilőve. legalább egyel kevesebb cuccot tölt be indulásnál. többlesz aszabad memóriám.jajdejó
  • KranaZoli #1699
    Nekem is volt Voda-m. Ha jól emléxem Voda telepítő feltett egy külön alkalmazást, aminek az lenne a szerepe, hogy frissítéseket keressen. Ha minden igaz, akkor a Vezérlőpult-ban is van ikonja.

Gondolom azért tette be Magát az Autorun-ba, mert így indul el automatikusan. :)

Azonban Nekem soha nem talált semmit, manuálisan sem. Hagyd úgy, ahogyan csináltad. (ha jó a NET)

Akkoriban Voda úgyis kitett minden frissítést a NET-re... T-nél ezt nagyon hiányolom. :(
  • asiagyuri
    Nemtudjátok hogy ez a Macrovision Software Manager micsoda??? A Vodafonos E220-as modemem telepítí fel, és az automatikus indításban is benne van, szóval a rendszerrel indul. Minden Vodamodemes gépnél ottvan. Letiltottam hogy betöltse a windows indításkor, és ugyan olyan a netem, szóval nemtudom mire jó, miért teszi fel.

és bocs hogy ide írom ezt, csak a voda topicot senki nemnézi, és érdekel mit csinál ez a progi... kösszi
  • user2009
    nekem is hülyéskedik a modem kb. 2 hete. nálam az elmegy a net, aztán csak mindent kikapcsol-kihúz-bedug után jön vissza. mondjuk a sebesség az jó. flashget-el 650-1400kB/s között ugrál. gondolkodtam rajta, hogy a 7,2-es modem, hogy tud közel 10 megával szedni, de már nem gondolkodok. biztos azért csak pillanatokig jön úgy, aztán visszaesik, mert nem tolerálja a modem. de, azért jó tudni, hogy már annyit is bírna a háló.
  • jamby19
    Van! De már vittem be szoftverfriss. lett belőle ugyanaz ment rá ami volt
  • merida111222333
    Még hamar kezdi megadni magát! Garancia van rá legalább?
  • jamby19
    Az mekkora lenne.
    Nekem a modem kezdi beadni az unalmast. ha töltök az elérhető legnagyobb 3MBit el 30percen belül megszakít minden kapcsolatot,de úgy,hogy a kis kezelő felületén ahol kiírja pl.regisztrálva T-Mobile részére, azt,hogy "Rádió kikapcsolva" gondolom a kis vevőrésze lekapcsolja magát és a kapcsolódás gomb elszürkül, kihúz-bedug újra jó.Tehát 3MBit kiakasztja,de hát ezek elvileg 7,2 na jó 5MBit-re vannak tervezve,akkor ennyit se bír.
    Mostanában mindenkinek van valami baja.
  • asiagyuri
    viszik a tornyokat. megy a méhbe. nincs pénz...
  • KranaZoli #1692
    No, Nekem most csinált olyat, hogy kapcsolat megszakadt, térerő leesett 16-ra, aztán vissza 21-22 és most megint 16...
  • RolandX
    Tegnap pont nem voltam netközelben, de itt a X. kerületben pár napja az eddigi maximum 3 MBit/sec-et bőven meghaladó sávszélességem lett...

• Gery85
    Nálatok milyen a net? én 3tól fél 5ig nem bírtam fel lépni,és most is nagyon nyomin megy.
    1xüen 0 volt a térerő, próbáltam hívni őket,de a telefonomon se volt térerő...biztos valami központi balhé
  • user2009
    ne telhetetlenkedjünk, kérem!
  • KranaZoli #1688

• Petka
    Én már a 14.4mbps-es modemeket várom!
  • KranaZoli #1686
    Ma biztos nem megyek.
    Ja, persze, Neked sikerült kifogni az E176-os példányt...
  • Petka
    Ha már ott vagy, megkérdezhetnéd azt is, hogy E176-hoz van-e már HSUPA+ (5.76mbps upload) firmware!
  • KranaZoli #1684
    Nah, elméletileg van átirányítás.
    Úgyis megkérdem, hogy mit is jelent pontosabban az az 50GB-os rész...

Azért elszomorító, hogy SD kártya bővítőhelyes modem-et csak kisker. árral lehet venni...
  • KranaZoli #1683
    Basszameg! I AM SORRY!!!

A T-sek a T-s mail címemre küldték a választ, nem arra amit megadtam és ezt csak ma néztem, tök véletlen jutott eszembe...

Szvsz, több mint vszínű a válasz már jó ideje itt dekkol...

Réges-régen írtam Nekik mail-t arra ezek a válaszok, amiket többen is kérdeztetek, hogy jött-e már válasz?!?!?!

I.

"
    Elnézését kérjük a meghosszabbodott válaszadási idő miatt!
    Kérdéseire az alábbiakban adunk tájékoztatást.

1. A korábbi USB Stick is megfelelően működik a 64 bit-es operációs rendszerrel, ehhez azonban valóban CD, vagy az említett pendrive szükséges.

Jelen esetben egy másik USB Stick megvásárlásához új mobilinternet szerződést kell kötnie, vagy azt a Kisker Akciós árlistánkból vásárolhatja meg.

(http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/Kisker_akcios_arlista.pdf)

Ez volt arra a válasz, hogy a mobil net attól is mobil, hogy Én viszem a stick-et ismerőstől-ismerősig és mindenki 64 bites OS-t használ, akkor állandóan Magammal kell cipelnem egy pendrive-t, azon a 64 bites wnw alkalmazást. Faszányos! Kisker árlista...
    Naccerű :(

2. A második pontban felvetett kérdésére tájékoztatjuk, hogy a hatályos IÁSzF szerint túlzott mértékű használatnak minősül, ha az adatforgalom hét, egymást követő naptári nap alatt átlépi a 20 GB-ot. Ez azt jelenti, hogy amennyiben egymás utáni hét napon keresztül, mindennap többet forgalmaz 20 GB-nál, akkor korlátozhatjuk a letöltési sebességet.

Ez volt arra a válasz, hogy hogyan is kell értelmezni ezt a 7 napot, de ezt már azóta megtudtuk ill. ezt még később ki is egészítik...

3. A fentiek alapján, ha 3 napon belük 50 GB-ot szükséges forgalmaznia, az nem vonja maga után a sávszélesség csökkenését. Túlzott mértékű használat esetén 14 napra lassíthatjuk a letöltési sebességét lassítani.

Na, ezt nem teljesen értem. Ez lenne arra a válasz, hogy OK tisztában vagyok ezzel a korláttal, de Nekem kell(!) 50GB-ot forgalmaznom -> pl. munka... Ez nem teljesen világos, hogy nem vonja maga után, de lassíthatják... Egyelőre annyi, hogy úgy látszik nem auto megy rá a korlát. Nekem legalábbis ez így értelmezhető. Hanem "manuálisan", ha látszik, hogy előtte nem volt kiugróan magas adatforgalom, akkor nem fogják rögtön az első adandó alkalommal korlátozni, stb... Én ezt így értelmezem... ?!"

4. Szervizeinkben a múlt hét óta elérhető a Web’n’Walk Manager legújabb változata. Ez a verzió 32 és 64 bit-en egyaránt, azonos felülettel működik. Ha a pendrive-val felkeresi a lakóhelyéhez közel eső szervizünket, kollégáink rámásolják, amennyiben beviszi a laptopot is, akkor telepítjük Önnek a programot.

No, ezt megkérdem telefonon is, hogy mi a helyzet, mert Nekem 64 bit-re még mindig régi van... Ezek szerint van új?! Az fasza lenne!!!

Kérdése esetén a jövőben is készséggel állunk rendelkezésére."

II.

"
    Előző válaszunkban sajnos helytelen információ szerepelt a mobilinternet túlzott használatával kapcsolatban. Ezt az alábbiakban pontosítjuk.

Túlzott mértékű használatnak tekintjük, ha az előfizető adatforgalma hét egymást követő naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot, tehát 20 GB / 7 nap limitjét túllépő ügyfelek számára lassítjuk a letöltési sebességet. Fontos, hogy nem hétfőtől vasárnapig tartó naptári heteket vizsgálunk, hanem tetszőleges egymást követő hét nap forgalmát.

A lassítás esetén sem csökken a letöltési sebesség a 3G technológiára vállalt célérték alá. Ez 150 kbit/s, legalább ekkora sebességet mindig biztosítunk. A korlátozás időtartama maximum 14 nap.

Csak a letöltési sebességet csökkentjük, a feltöltési sebesség változatlan marad. A lassítás nem jelenti a letölthető adatforgalom mennyiségének korlátozását.

Őszintén sajnáljuk és elnézését kérjük, hogy korábban pontatlan tájékoztatást adtunk!"

Ennyi lenne. Úgy látszik néha érdemes benézni erre a mail címre is, de majd megnézem nem lehet-e átirányítani....
  • xmodule
    Sziasztok. Adott: E220 as modem(mobilnet), egy wifis notebook, és egy wifis telo(vagy egy másik wifis notebook), WIN7. Olyat szeretnék csinálni, hogy egyik gépen ugye van ez a mobilnet és wifivel szeretném megosztani a netet. Azt már sikerült, hogy ADHOC a két wifis gép látja egymást hálozatba csak a net nem megy igy. Valaki tudna valami ötletet adni, hogy lehetne megcsinálni?
    Köszi.
  • RolandX
    Ha torrentoldal is érdekel, és komolyan is gondolod, akkor esetleg - esetleg tudok segíteni egy nivós, mondhatni A torrent oldal - bH ;) - meghívásban... keress meg priviben.
  • KranaZoli #1680
    Fijjugok!

Aki tud vmi jó letöltő oldalt az privi-ben küldje el Nekem. Az 1ik kedvenc FTP oldalam úgy nézem teljesen megszűnt, a másik pedig a forceweb volt, ami szintén úgy látszik, hogy áldozata lett az FTP szerver lefoglalásoknak... :(

Van másik 2, de ha tudtok jót, légyszi küldjetek privit...

Én inkább sorozat függő voltam. De ebből is a nagy kedvencek VGE :(
    (Stargate Atlantis - SG1; Battlestar Galactica; Terminator Sarah Connor, ...)
  • user2009
    én is filmfüggő vagyok mondjuk, én beérem divx-el, nekem elég a napi közel 3 giga. minden nap letöltök 2-3 filmet, és akkor film is van, a 20 gigát se érem el/7 nap, meg netezni, msn-ezni stb. is marad még.
  • Petka
    Én is 32-nél tartok és semmi!
  • vohanyi
    Anyám gratula!
    Amúgy ugye utolsó 7 naptári nap/20 Gb,kivetítve az 80Gb...Ha jól beosztod!
  • messzála
    Gyermekeim én ebben a hónapban már 30 gigát lekaptam a netről. És nem torrentezek és nem ftp -ek. Még nincs korlát sem. Film függő vagyok. Nyomatom a filmeket. Nekem nagyon bevált ez a t-mobil.
  • KranaZoli #1675
    Nekem óriási problémám a magyarított Vista Ultimate-el sincs, de tény és való, hogy több a hibalehetőség, bug, stb... Ill. a rosszul magyarított hibaüzenetek...