• user2009
    laptop ügyben:
    1. ha kaptad rá a vita-t, az jogtiszta, kár elcseszni a stick miatt
    2. az újabb laptopokra alapból nem fogod tudni telepíteni az xp-t, mert a gyári xp telepítő nem kezeli a sata meghajtókat. ilyenkor vagy valami agyonbuherált xp-t raksz fel, vagy beleírod a vinyód vezérlőjét a telepítődbe. plusz a hardverkörnyezet jóval túlnyúl az xp-n, ki is emelik a használati utasításokban, hogy nem vállalnak semmiféle felelősséget más operációs rendszerekből eredő károk miatt. sőt, ha jobban megnézed, a legtöbb gyártó már nem is ad driver-eket xp-re. nem véletlenül!
    3. a recovery partíció a vista telepítőjéből egy laza klikkel törölhető, nem tudom miért mindig a dolgok bonyolult végénél kell kezdeni.
    4. ha lehúzod a modemet, sok esetben csak a system tray-ből tűnik el az ikon, a program fut! ezért van az, hogy egyrészt nem indul automatikusan a w'n'w manager, másrészt nem talál modemet. ilyenkor tálcára jobb gomb, feladatkezelő, ott folyamatok fül, és már láthatod is a w'n'w manager továbbra is fut, pedig te azt hitted kikapcsolt. klikk rá, folyamat leállítása, s láss csodát, működik minden. (néha ezután a folyamat után elkel egy restart)

na, remélem segíthettem!