4171
  • messzála
    Akkor azt mondjátok már el nekem szerintetek miért van az.
    Ha töltök valahonann egy videót és szépen jön olyan 400kbit/s -el és
    egyszer csak megáll a töltés és tovább nem tölt. De ha közben megnyitok egy másik weboldalt akkor azt nagyon gyorsan betölti.
    Erről beszélek http://www.netmozi.com/ itt online lehet nézni fílmeket.
    Olyan elven müködik mint a youtube. Nem kell letölteni hanem bufferel és nézed a weblapon a fílmet. Miért csak 40% ig tölti le. Ténleg addig nagyon szépen jön és utána semmi. Miért áll meg ezt nem értem. A T-mobil állitja le. Ha baja van a t-mobilnak hogy sokat töltök akkor korlátozza le a sebeséget ,de ne csinálja azt hogy megáll tök 0 ra és semmi.
  • user2009
    az, hogy anno szerződéskötéskor mik voltak a feltételek, nem jelent semmit. azóta változások voltak, és ezt elfogadtad. ha nem fogadtad volna el, lett volna 15 kerek napod díjmentesen felmondani a szerződésed. igen, értem én, hogy nincs igazi tájékoztatás, de ez van. jelen állás szerint 20 giga/7 nap. egyébiránt csatlakozom az elöttem szólókhoz, én is a t-mobile-t tartom még mindig a leg korrektebb-nek. ha valakinek, hát nekem elhiheted, hogy a 3 közül a legjobbnál vagy, feltétel ide, vagy oda. én megjártam mind a 3-at...
  • vohanyi
    Utolsó 7 - sz.tem egyértelmű: pl.:1-8;2-9;stb...
  • Police88
    Pff! könyörgöm ha azt mondják szerződéskötésnél h korlátlan lesz egy évig az azt jelenti számomra h nem kell figyelgetnem hetente h mennyit töltök... Meg had ne kelljen már fórumokat bújnom h megtudjam mi a helyzet, miért nem figyelmeztettek sms-ben...
    Mi az h utolsó 7 naptári nap? mettől számítva?
  • vohanyi
    Magadat hibáztasd!TM. legalább időben jelezte,hogy ASZF változás lesz!-lsd a Fórumon,minden be van linkelve--ha figyelted volna.....
    Így is a TM a legjobb,bár korlátlan mobilnet Mo.-on nincs!-cikket korábban belinkeltem!
    Pannon feledhető most már..
    Voda 5/10Gb. összadat után csúcs/teljesen korlátoz számlazárásig!
    TM-mindíg az utolsó 7 naptári nap/20GB!Tehát napi 2.8Gb belefér,és akkor mindíg 6.5Mbit/s--lefelé!!!
  • Gery85
    A 40K viszont nem is olyan rossz, vodafone-ra nézve.
    Ott örültünk ha 20K volt korlátozáskor
  • Police88
    hát torrent az keményen ilyen 40kB/s-el száguld am meg rohadjanak meg gyülölöm ezt a rohadt céget...
  • RolandX
    Itt van egyébként:

Netmeter aktuális (kilobájt-ban, 1000-es váltószám):

Netmeter aktuális (kibibájt-ban, 1024-es váltószám):

• RolandX
    hát én átállítottam a netmeter-t is, nekem az is 1000-rel számol, s így volt olyan nap, mikor 1024-es váltószám esetén 2.8 GByte-ot mutatott, de átállítva már 3.1 GByte lett, persze ebben nincs semmi meglepetés, de a biztonság kedvéért így kalkulálom a napi forgalmam.
  • RajZoL
    Nincs mit
    De !
    Én 1000-el számoltam, nem 1024-el :)
    Net meter pedig 1024-el
  • pumi1980
    nálam 384 kbit/s, egyenlőre.
  • vohanyi
    Excel táblázat bevált!-Köszi!
  • vohanyi
    Fórum 1. olvalán van a legfrissebb web'n'walk stick manager linkje!
  • RajZoL
    Ez engem is érdekel
    Meg kiváncsi vagyok meddig fog tartani :)
  • Gery85
    Nem olvastál minket eddig valószínűleg. Március 1től változtak a feltételek. 20 gigát lehet 7nap alatt tölteni,különben 14nap bünti. Milyen sebességre korlátoztak?
  • Aspyrin
    Fair policy, az van
  • Police88
    Web n' walk stickem van és nemrég vettük meg mert azt mondták h korlátlan letöltés van meg két hónapig am is havidíj mentes vagy vmi ilyesmi erre ma küldenek egy sms-t a simkártyára h: Tisztelt Ügyfelünk! Internetszolgàltatàsànak letöltési sebességét tùlzott mértékü hasznàlat miatt az Internet ÅSzF 3.5.1.(4) alapjàn csökkentettük. T-Mobile

Akkor most mi van? :S
  • asiagyuri
    csak ötlet: torrenten oldalon keress rá, vagy google vagy nemtom.
  • messzála
    Nekem ilyen verzióm van.

web'n'walk Manager
    2,5,068
    Ennél újabb verzió van azt olvastam. Az interneten nem lehet letölteni ?
    Nincs kedvem ezért bemenni a t-mobilhoz.
    Hol lehet új verziót letölteni ?
  • asiagyuri
    rapidról nekem 200-300kb/s körül szed free user-ként, és vodás vagyok (ha nemvagyok korlátozva). a data.hu meg fizetős lett ja, de a free user max. 64kb/s-el tölthet ott.
  • user2009
    még ha csak sebességlimites lenne... beraktam flashget-be egy filmet, az első 3 rar-t le tudta tölteni, utána 2 napig sehol semmi. elfogyott a szál biztos. mondjuk, ahogy én emlékszem pár ezer forint az éves befizetnivaló datára, ki lehet bírni, ha valaki sokat húz onnan.
  • kabirjedi
    Sajnos a data.hu is fizetős lett gyakorlatilag a free rész sebesség limites.
  • messzála
    Ezt most mértem. A lenti kép egy régebbi mérés.

• messzála
    Úgy különben a jel erőssége nagyon jó.
  • messzála
    Szevasztok.
    A T-Mobil az adott hónapot számlázza.
    Február 27-én füzettem elő a korlátlan netre délután. És már jött egy számla 103 ft-ról. Mert nekem még jár még az 50 % kedvezmény
    A két napban 2,6 gigát töltöttem le. Kár ,hogy a rapidról nagyon gyengén jön az anyag. Légyszíves válaszoljatok már nekem ,hogy nálatok rapidról vagy data.hu ról hogyan jön az anyag mert nálam 30kbit/s el.

• KranaZoli #1288
    Mivan?!
    Ezt most nem teljesen értem.

Ez most 64bites, vagy 32bites wnw manager?!
    Vagy mivan?!?!
  • RolandX
    Semmi ördöngösség nincs amúgy benne, csak én a 64 bites driver mellé a sticken levő wnw-t telepítem fel, ami ugye újabb, bár elég vacak és bugos ...
  • RolandX
    Windows Vista X64 Ultimate alatt:

• Ed82
    Hááát...igy jártam.
  • KranaZoli #1284
    Na! Ez így normális?!
    Mehetsz be újra fél órára.

De majdcsak felteszi vki, ugy felteszi majd vki?! ;) vmi letöltő oldalra

Ja, és egyébként az Én 64 bitesem az ilyen verzió:

• Ed82
    Én tegnap vittem be a T-mobile-hez a 2.5.0.68 verzio számú modemet szoftwer frissitésre. Várnom kellet félórát még elkészültek.Telepités után az új verzió 2.5.0.68. Hogy is van ez????
  • KranaZoli #1282
    Ezt Én is próbáltam. Ez wnw stick-el nem kompatibilis!
  • vohanyi
    Próbáltad is?kb.1 hónapja próbálkoztam vele...
  • Csak77
    http://lastmile.t-mobile.co.uk/datacardhelp/user/page.phtml?page_id=98
  • KranaZoli #1279
    Ha jól tudom, mind Voda mind Pannon elérhetővé teszi ezeket a honlapján. Ez akkora egy baromság, hogy azért bevinni a Stick-et, hogy firmware-t frissítsenek rajta, pláne újabb szoftverért...

Számot húzni, várakozni, stb...
  • Aspyrin
    Sajnos sehonnan. Van olyan szolgáltató, amelyik biztosít hozzáférést a firmwarehez, de azzal nem fog menni. Marad a szervíz.
  • KranaZoli #1277
    Értem!

Ez így jogos is, hogy sokan nem értenek és nem is akarnak érteni hozzá!
    Ezt el is fogadom!

1.) De honnan lehet letölteni szoftver frissítést annak aki "ért hozzá"?!
    2.) Ill. nem csak alkalmazást, de firmware frissítést is...

Ezt nem csak Tőled kérdezném, hanem bárkitől, aki tudja...

(magyar oldalra gondolnék első sorban)
  • user2009
    akarom mondani vista-t...
  • user2009
    laptop ügyben:
    1. ha kaptad rá a vita-t, az jogtiszta, kár elcseszni a stick miatt
    2. az újabb laptopokra alapból nem fogod tudni telepíteni az xp-t, mert a gyári xp telepítő nem kezeli a sata meghajtókat. ilyenkor vagy valami agyonbuherált xp-t raksz fel, vagy beleírod a vinyód vezérlőjét a telepítődbe. plusz a hardverkörnyezet jóval túlnyúl az xp-n, ki is emelik a használati utasításokban, hogy nem vállalnak semmiféle felelősséget más operációs rendszerekből eredő károk miatt. sőt, ha jobban megnézed, a legtöbb gyártó már nem is ad driver-eket xp-re. nem véletlenül!
    3. a recovery partíció a vista telepítőjéből egy laza klikkel törölhető, nem tudom miért mindig a dolgok bonyolult végénél kell kezdeni.
    4. ha lehúzod a modemet, sok esetben csak a system tray-ből tűnik el az ikon, a program fut! ezért van az, hogy egyrészt nem indul automatikusan a w'n'w manager, másrészt nem talál modemet. ilyenkor tálcára jobb gomb, feladatkezelő, ott folyamatok fül, és már láthatod is a w'n'w manager továbbra is fut, pedig te azt hitted kikapcsolt. klikk rá, folyamat leállítása, s láss csodát, működik minden. (néha ezután a folyamat után elkel egy restart)

na, remélem segíthettem!
  • RolandX
    Hm, ez az információ számomra új és meglepő volt, gondoltam hátha van más is - rajtam kivül - aki nem tudta, de érdekli:

"E minőségi terméket nem a Globetrotter (brand név) gyártja, hanem a piacvezető Option (belga székhelyű cég). Egyébként hazai képviselete a WM Rendszerház Kft. (+3613107075) ahol szolgáltató független változatban is be lehet szerezni. www.wmr.hu"

Megnéztem a honlapot, nagyon jó az online support (Skype, MSN) a szoftverfrissitések letöltéséhez viszont regisztráció szükséges.