T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Írtam már!
Nekem se nagyon megy 3xxx fölé, de olyan is van, hogy a 3000-t sem éri el. És igen panel....

De már olyan is volt, hogy majdnem 4000 volt 😊
Próbálgasd még...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Gery85
nincs a közeledben reptér? vagy valamilyen nagyobb adótorony ami zavarhat?

vohanyi
Próbál ki az ablak közelébe-kívûl kiváncsiságból...!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Fabio Capello
nempara, szotyipénz 😄

viszont én csak nem tudok túllépni ezen a sebesség-ügyön, megpróbáltam amit mondtál, de így is csak 2,5 mbps-re ment fel... ennyire lekorlátozná a panel? :S

vohanyi
Azért elég durván számláz a TM.,ha ki kéne fizetni--01-tõl :
116Gb--Telefonszám: +36 30 544****
Aktuális egyenleg* (netto): 1 080 680 Ft

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Igazán nincs mit 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

36,48 Ft.. szép.. köszi amúgy.. Csak én az internet csomagok alatt kerestem.. 😊

Általában az a baj az ilyen hosszú dokumentumokkal, hogy túl gyorsan futom át õket 😄
Dehogynem, 17-ik oldal 😉

5gb-os csomag korlátlan opcióval, smsre vonatkozóan nem találtam az pdf-ben semmit.
Nem tudom, milyen díjcsomagod van, ezért javaslom az általános elõfizetõi díjszabás olvasgatását, vagy a 1430-at 😊

És mennyibe kerül egy sms innen küldve?
Tévedés, a T-Mobile nem küld reklám mms-t, csak az sms lehetõség adott, de természetesen ez is tiltható 😉 Pofon egyszerû, a rendszer nem érzékeli a készüléket, így a kártyára megpróbálja "felpakolni" az alap szolgáltatásokat, többek között az mms lehetõségét is, ezért jön a hibaüzenet.

KranaZoli
Ja, Én is erre gondoltam és több mint valószínû, hogy így is van.
Ezért nem is foglalkoztam vele...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Gery85
4. 2 napja ilyen smseket kapok valami 5030-as számról:
"Tartalom: 'application/vnd.wap.mms-message"
"Tartalom: .51.125.3/servlets/mms?message-id=mgoe2nh01nsn2x5t05"
Ez meg mi a rák lehet?

Valszeg valami hülye reklám lehet ami mms-ben jönne.

Köszi a válaszokat KranaZoli, és Aspyrin.

Sztem attól nem kell parázni, hogy leveszik a korlátlan opciót, és kötbért kell fizetni, t-mobile oldalán korlátlan opciónál is csak ez van:

"

Fontos! Az internet-hozzáférés a felhasználók által megosztottan használt korlátos hálózati erõforrásokra (elsõsorban rádióspektrum) épül. Ezeknek az erõforrásoknak a túlzott igénybe vétele minden más felhasználó számára negatív felhasználói tapasztalatokat eredményezhet a szolgáltatás igénybevétele során. A hálózati erõforrások túlzott igénybevétele ronthatja a hálózat teljesítményét és ezzel a szolgáltatás minõségét.

A fentiek figyelembe vételével az Internet Szolgáltatók Tanácsa által támogatott hálózathasználati irányelvekkel összhangban a T‑Mobile fenntartja magának a jogot az adatforgalom idõszakos vagy állandó lassítására. A lassítás nem jelenti a letölthetõ adatforgalom mennyiségének korlátozását. A számlázási ciklusban fájlcserélõ, fájlmegosztó, egyéb nagy mennyiségû adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata esetén a T‑Mobile rugalmasan, a hálózat aktuális terheltségétõl függõen lassíthatja az adatforgalmat. A lassítás mértéke nem akadályozhatja a szolgáltatás rendeltetésszerû használatát, az esetek 80 %-ában garantált le- és feltöltési sebességek biztosítását. A számlázási ciklus lezárultával a T‑Mobile megszünteti a forgalomlassítást."

Szóval egyértelmûen írja, hogy lehet p2p-zni, de lehet, hogy lassítanak.

Ha meg valakivel mégis bejátszák, az megint nem túl jogos, én még direkt meg is kérdeztem a vásárláskor is.
Szia!

- T-email postafiókod felhasználónevét és jelszavát telefonos ügyintézés során tudod megváltoztatni.

- Az 5030-as üzenet a következõ: mms üzenet érkezik a sim kártyádra, ha van kedved tedd át egy mms képes készülékbe, hogy megtekintsd az üzenetet (14 napig fogod kapni az 5030-at, annyi az mms lejárati ideje), illetve felhívhatod az ügyfélszolgálatot, hogy tiltsák a hívószámodon az mms csatornát, attól kezdve nem kapsz majd ilyen jellegû üzenetet.

További jókat!

KranaZoli
Én azért ezt hinném, hogy ennyire 1xû 😊
Ja, 03.01-tõl "legfrissebb" infók szerint majd tölthetsz is 20GB-t/7 nap...

"2. Firefoxnál állandóan "kapcsolat megszakadt" "nem sikerült csatlakozni" stb.. üzenetekkel leáll weblap töltése, valakinek volt már ilyen?"

Igen, Nekem pl. ma is volt ilyen gondom, de csak a prohardver aprohirdetés rovatában...

"4. 2 napja ilyen smseket kapok valami 5030-as számról:
Ez meg mi a rák lehet?"

Én is kaptam, már nem kapok...
Passz!

Szóval akkor nyugodtan lehet tölteni akár fájlmegosztóról is és nem fogják a korlátlan adat opciós szerzõdést felbontani és a kötbért kiszámlázni?
Akkor mi a töknek írják ezt le a szerzõdésben?
Köszönöm, nem kell, nekem van gmailom, muteromnak gondoltam a téset, mert az össz létezõ normális variáció, amit szeretett volna muter mailnak, foglalt volt.
Más
Torrent gond ellen
Már 1000ft-ért lehet bérelni szervert
Onnan meg leszeded ftp-n

Fabio Capello
kipróbálom, aztán meglátjuk 😊

vohanyi
Firefox a legjobb-semmi gond vele,DE--p2p mellett minden böngészõ köhög ezzel a modemmel,tehát,ha nálam fut a LimeWare,mellette a Firefox is hibázik!Ez van!
Felejtsd el a T-M--mailjét,és használd a G-Mailt!Szerverét önállóan is lehet használni!Küldjek meghívót?

köszönöm a gyors választ
Jelszint meg 1 pálca vagy egy se 😊

Érdekes én olyan helyról netezek vodával ahol ügyfélszolgálat szerint nincs 3g+, csak gprs
Erre sebesség 2500 köröl van 😊 Már amig nincs fék 😊

vohanyi
Nálad van a gond!Nekem 3 USB összedugva,és így van ideális helyen-jelszint 25,let.seb. 6Mbit/s. felett!

vohanyi
Nem,sokan 50Gb-ot is töltöttek p2p-vel/én is/,semmilyen szankció nem volt,de ez most már lényegtelen,az egészet felülírja a március 1-i ASZF változás/olvass vissza/!

Fabio Capello
no, nekem ez a problémám wnw stickkel max HSDPA lefedettségen, ilyen amióta megvettem (Szombat)

Sziasztok.
És arra mit tudtok mondani ami a T-mobilos korlátlan opcióban van leírva.Mégpedig:
idézem:
"Extrém forgalom,vagyis olyanfájlcserélõ,fájlmegosztó és egyéb nagy mennyiségû adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során,amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között a szervertõl függetlenül zajlik,lehetõsége van a sávszélességet korlátozni,továbbá szolgáltató jogosult a korlátlan adatforgalom opció további nyújtásának megszüntetésére,mely esetben elõfizetõ/számlafizetõ a b. pont szerint kötbérösszeget tartozik megfizetni szolgáltató részére.
Az érdekelne hogyha egy percet is használsz valamilyen torrent oldalat akkor felbontják a korlátlan adat opciós szerzõdést és kifizettetik veled a 60000Ft-ot?
Nekem több dolog is lenne.

1. Senkinek se sikerült még aktívnak lenni p2p-nél? Ez így elég tré 😞 Valaki esetleg hívta õket ez ügyben? Esetleg APN váltással?
2. Firefoxnál állandóan "kapcsolat megszakadt" "nem sikerült csatlakozni" stb.. üzenetekkel leáll weblap töltése, valakinek volt már ilyen?
3. Valahogy meg lehet változtatni t-email-es emailt? Boltba kérdezte a csaj, hogy mi legyen? Mondom késõbb meg lehet változtatni? Azt mondja igen de, de most muszály valamit megadni. Végül a tel szám@t-email lett, de most nem tudom megváltoztatni, legalábbis nemtalálom.
4. 2 napja ilyen smseket kapok valami 5030-as számról:
Ez meg mi a rák lehet?
5. Valakinek van már e176 stickel kapcsolatban tapasztalata? Nekem ilyen van, még 4e ft volt, de 2 mbit a max feltöltés. Viszont sehol se találtam hozzá firmwaret még a huawei oldalán sem. Ötletek?

Bocsi ha kicsit sok a gond, de nem szuperál úgy a dolog ahogy kellene 😊
KranaZoli
Szerinted Én a SIM kártyára gondoltam?! <#szomoru2>
Az már más kérdés, hogy meg kellene tanulnom fogalmazni <#zavart1>

Nem a sim kártyának kell tudnia 3G-t, hanem a lefedettségnek, illetve a készüléknek kell ismernie 😉

vohanyi
Most már minden oldal normálisan bejön,hóvastagság 7cm...

hát ez még nem jutott eszembe:d de gondoltam megkérderm..jah a telefon alkalmas lenne rá csak mintha mikor vettem a pultos csájje mintha makogott voln aevvel kapcsolatban vmit,,e felõl akartam érdeklõdni

KranaZoli
Elméletileg ha a telefonodba beletehetõ a Pannon-os SIM kártya és tudja a 3G-t, akkor szerintem igen, tudsz vele NET-ezni.

De miért nem hívod fel a Pannon üszit?!
(pfüjj, pfüjj,...)

szevasztok,,,én azt kérdezném hogy panonnos korlátlan internet simmmel, a telefonommal is minden plusz költség nélkül tudok e netezni?

KranaZoli
Nálam meg ilyenek hullanak:
<#zavart1>

KranaZoli
Azért, mert Te mindig csalsz és biztos, hogy beköltöztél már vmelyik cellába <#bee1>

KranaZoli
Jelszint Nálam is visszaállt, Nálam a prohardver fórum oldalai szarakodnak idõtúllépéssel, de pl. Spy-Bot frissítés is hibát írt ki...

Ja! Kaotikusan, van rend 😊

Gery85
Nálam minden oké, pedig nagy pelyhekben hull a hó.

vohanyi
Való igaz,egy pár oldal nem jön be-nálam pl. BDW fórum,NetMaffia,de pl.Warezlinks.eu bejön,tehát logikátlan a dolog...
Jelszinttel semmi gond-25.

KranaZoli
Naaa! Mi a pcsöm van?! Behavaztunk?! <#wow2>
Nekem stabil 1 szintet esett a jelszintem <#zavart1> és pár weboldal is rakoncátlankodott mostanában <#vigyor3>

én T-Orrent -ezek 😄
Fabio Capello
áhám, tehát lehet, de rálépnek a pöcsödre

na ezanemjó 😄

Nyugodtan lehet torrentezni, nekem ezt oda is adták.

Fabio Capello
namostakkor felvilágosítást kérek, tegnap kötöttem szerzõdést, korlátlanra hogy vonatkozik a torrent téma?

Gery85
próbáld meg😊

vajon ha felhívom õket kikapcsolják ? 😊
Gery85
Ja, én sem tudok aktív lenni, gondolom ez a mobilnet sajátossága...

Miért van az, hogy ha ki is van kapcsolva a tûzfal, utorrentnél a portátirányításos tesztre ERROR-t ír? És nem is nagyon tudok csatlakozni a felhasználókhoz. T-Mobil így korlátoz?