• zorr78
    "...nem tart semeddig klikkelni kettőt az ikonra a tálcán..."

Ebben tökéletesen igazad van, de én kicsit speciális módon használom. A barátnőmnek és nekem is munkahelyi laptopunk van amit hazahordunk és egy wifi routeren keresztül osztom a netet otthon a sima windows-os Internet Connection Sharing-gel. Az a gép, amelyiken az ICS fut a régi asztali gépem, régebben játszogattam vele néha, de erről már leszoktam. Gyakorlatilag most már az egyetlen funkciója, hogy ül az egyik sarokban, és osztja a netet. Nincs is pl. egér, bill., monitor rákötve állandó jelleggel csak amikor valamit állítgatok rajta, de ez elég ritka volt eddig. Amelyikünk előbb hazaért csak belökte és 3-4 perc múlva már volt is net az egész lakásban. Tudom, hogy mindezt egyszerűen egy HSDPA routerrel is meg lehetne oldani, de azokat egyelőre eléggé aranyárban mérik és nem is nagyon lehetett kapni itthon amikor utoljára körülnéztem. A lényeg az, hogy nekem pont ez a két kötelező klikkelés okoz gondot, már csak lakberendezési szempontból is.

"...az azonnali kapcsolódásnak van egy olyan veszélye, hogy, ha az internet előbb élni kezd, mint hogy az ativírus felállna, meg is lehet a baj..."

Ha ez így van, akkor ez a probléma a kábelnetnél, chellonál, vagy bármely olyan szolgáltatás esetén fennállna, amellyel közvetlen, online kapcsolatban állsz a szolgáltatóddal, nem?