• ktem
    Ennyi!
    "Januárban az egy előfizetőre eső mobil adatforgalom a T-Mobile-nál 1,32 GByte volt."
    Tényleg terhelt lehet a hálózat...

És egy másik állítást is cáfolnék!
    Igen is sokan kihasználják pl. azt is, hogy ingyenesen hívhatják egymást a mobiltelefon előfizetők.(opciós)
    Kapásból az ismeretségi körömben van egy tucat olyan ember, akik nem ritkán napi 4-6 órán át is telefonkapcsolatban vannak, és órákig beszélgetnek.
    És nem azért, mert kell, hanem mert ha megtehetik akkor miért ne?
    Én ezért utáltam meg a telefont! Ki nem állom mikor a kollégámhoz egy szót sem tudok szólni egész nap, mert le sem száll a telefonról!
    Bár gondolom ez minimális adatátvitel.
    Nem is azért írtam, csak tettszett ez a pár sor:

"a mobiltelefonos példa pedig nem valós állítás.a telcsid ugyanis nem áll folyamatosan kapcsolatban egy másikkal.a net viszont egy folyamatos hívás.ha telcsivel is ez lenne akkor benyalná akkor is a szolgáltató."

Kérlek ne értsd félre nem ellened vagyok, de az igazság nem ez!
    Értem, hogy mit mondasz, azt is értem, hogy kell egy határ.
    DE ne arra fogják, hogy a hálózat nem bírja, mert ez nem igaz. És nem ez a helyes megoldás, hogy akkor 2 hétig 356 Kbyte\sec. Amúgy meg kb. 6554Kbyte\sec.
    Miközben itt olvasom a fórumot és írogatok, 51 perc alatt sikerült folyamatos kapcsolódással kemény 7.3MB-ot összehoznom.
    Egyébként egyszer láttam egy statisztikai grafikont a mobilszolgáltatók terheltségéről.
    Nem tudja ezt ide valaki beilleszteni? NAGYON látványos lenne! :-)