4171
  • Gery85
    Majd ha haza érek megnézem, most már engem is érdekel:)
  • Fabio Capello
    5,15
  • RajZoL
    Üdv

Érdeklödnék ki hol tart a forgalommal :)

Én jelenleg 9,61 amit elsején éjféltöl mértem
  • user2009
    kicsit nézzel fel akkor
  • Gery85
    Kicsit nem nézek fel és egyből 92db hozzászólás van
  • KranaZoli #1068
    Ezek az alkalmazások a GlobeTrotter interfészhez nem jók!!!
  • vohanyi
    Egyébként az eredeti felmérés nem GVH,hanem NHH !
    NHH felmérés !
  • vohanyi
    Kipróbáltam,hát nem w'n'w-hez van!
    Telepítéskor többek közt : "Huawei Technologies Co., Ltd. END-USER LICENSE AGREEMENT FOR HUAWEI SOFTWARE"....!
  • Petka
    Egy jó németes elmondhatná, hogy ez milyen update lenne:
    http://www.t-mobile.de/fremdcontent/1,2790,125629,00.html
  • Petka
  • Petka
    Huawei E176, alapból ez van rajta.
  • KranaZoli #1062
    Ja, várjál, Neked nem az újabb Stick-ed van?!
    Az megint csak jó, tudom :)

Pannon-nak is az a Stick-je van(volt) és igen, azt szintén másképp kezeli az OS.

Szerintem Neked sem w'n'w stick-ed van :)
  • KranaZoli #1061

És ez Neked honnan van?!

Web'n'walk Stick-et használsz és látja az a progi?!
    Ez érdekelne
  • KranaZoli #1060
    Adatkártyát nem ismerem, de gondolom azzal is azért megy, amiért ez E220-al. Az E220-t "úgy kezeli" az OS, mint egy modem-et, de a Web'n'Walk Stick az nem látható az eszközök között.

Voda-nál Nekem is E220-m volt és az látszott a csatlakoztatott eszközök között.
  • Petka
    Nekem 11.002.07.22.55 van stickhez. Ugyanilyen...
  • ktem
    Adatkártya E870
    De a Huawei E220 is megy vele. Most is ezt használom.
  • KranaZoli #1057
    Ezt gondolom nem a Stick-el használod.
    Mert Nekem nem sikerült vele összehoznom :(
  • ktem
    Web'N'Walk Manager 11.002.07.16.55 verzió.

• vohanyi
    Hát Te meg milyen progit használsz?
  • ktem
    T-Mobile.
    Csak E-mailt, és fórumot néztem ez idő alatt.
    Hopp kicsit megugrott:
    [IMG][/IMG]
  • vohanyi
    Csak 2007-es grafikont találtam.
    51perc/7.3Mb.-ezt hogy csináltad?-voda?
  • ktem
    Ennyi!
    "Januárban az egy előfizetőre eső mobil adatforgalom a T-Mobile-nál 1,32 GByte volt."
    Tényleg terhelt lehet a hálózat...

És egy másik állítást is cáfolnék!
    Igen is sokan kihasználják pl. azt is, hogy ingyenesen hívhatják egymást a mobiltelefon előfizetők.(opciós)
    Kapásból az ismeretségi körömben van egy tucat olyan ember, akik nem ritkán napi 4-6 órán át is telefonkapcsolatban vannak, és órákig beszélgetnek.
    És nem azért, mert kell, hanem mert ha megtehetik akkor miért ne?
    Én ezért utáltam meg a telefont! Ki nem állom mikor a kollégámhoz egy szót sem tudok szólni egész nap, mert le sem száll a telefonról!
    Bár gondolom ez minimális adatátvitel.
    Nem is azért írtam, csak tettszett ez a pár sor:

"a mobiltelefonos példa pedig nem valós állítás.a telcsid ugyanis nem áll folyamatosan kapcsolatban egy másikkal.a net viszont egy folyamatos hívás.ha telcsivel is ez lenne akkor benyalná akkor is a szolgáltató."

Kérlek ne értsd félre nem ellened vagyok, de az igazság nem ez!
    Értem, hogy mit mondasz, azt is értem, hogy kell egy határ.
    DE ne arra fogják, hogy a hálózat nem bírja, mert ez nem igaz. És nem ez a helyes megoldás, hogy akkor 2 hétig 356 Kbyte\sec. Amúgy meg kb. 6554Kbyte\sec.
    Miközben itt olvasom a fórumot és írogatok, 51 perc alatt sikerült folyamatos kapcsolódással kemény 7.3MB-ot összehoznom.
    Egyébként egyszer láttam egy statisztikai grafikont a mobilszolgáltatók terheltségéről.
    Nem tudja ezt ide valaki beilleszteni? NAGYON látványos lenne! :-)
  • RolandX
    nem kell minden mögött okot keresni... maradjunk annyiban, hogy azok kedvéért, akik pl még nem olvasták és mondjuk érdekesség képpen, pusztán statisztikailag szemlélve. Nem volt semmi célzás a kommentemben, ezt leszámítva számomra azért meglepetést okozott ez a jelentés.
    Ennyi.
  • vohanyi
    Nem tudom miért linkelted be,tegnapelőtt olvastam az eredetit.
    Mivel állandó változások,változtatások vannak,messzemenő következtetést nem lehet levonni belőle!-szerintem...
  • RolandX
    Üdv!

Rég irtam ide, nem is nagyon voltam gép közelben...
    A vitába nem szállnék be, inkább egy GVH-s jelentést másolnék be, aztán ki-ki vonja le a maga következtetését:

A magyarországi mobilinternet-előfizetők a decemberi 651 ezer GByte után januárban 761 ezer GByte-os adatforgalmat bonyolítottak. A T-Mobile ebben az összehasonlításban is, 38,4 százalékos részesedéssel vezeti a szolgáltatók listáját. A Vodafone internetes ügyféltábora az adatforgalom alapján 37,72 százalékos, míg a Pannoné 23,88 százalékos részesedést jelent. Januárban az egy előfizetőre eső mobil adatforgalom a Vodafone-nál 3 GByte, a Pannonnál 1,71 GByte, a T-Mobile-nál pedig 1,32 GByte volt.

A teljes cikk itt.
  • asiagyuri
    mert mindenki jobb akar lenni a másiknál ;)
  • merida111222333
    Tudom, de miért nem lehet kulturált formában megbeszélni a dolgokat?
  • Aspyrin
    Na ezt sem ide szerettem volna :OOOO
  • Aspyrin
    Március 03. 16:45h-19:00h.
  • asiagyuri
    izé... egyik délután nagy sebesség korlátozás volt a T-nél, és azóta kattant meg mindenki itt.
  • merida111222333
    Nem unjátok még hogy lassan 3 napja csak a veszekedésből álltok ki? Én nem nagyon szoktam írogatni ebbe a fórumba, lévén hogy vodafone-os vagyok, de olvasni mindig szoktam, és eddig olyan nyugis volt itt a hangulat mostmeg csak a cirkuszolás megy egész nap. Nem kellene ezzel a fórum hangulatát elrontani, meg szerintem Gery se ezért nyitotta a fórumot... Ja amúgy Gery teljes mértékben támogatlak.
  • djsylus
    Látom neked aztán végképp sikerült megragadnod mondandóm lényegét...tudod...ING öreg...
  • user2009
    gery! megcsináltam...
  • user2009
    én aztán letöltőhuszár vagyok a havi 30 gigámmal, meg az 1-es jelszintemmel látod, még szöveget sem tudsz értelmezni
  • djsylus
    Végre köszönöm hogy valaki meghallotta a lényeget.nem mindenki ellen akarok én beszélni...csak aki hülye az nem érti..ennyi a lényeg..
  • Fabio Capello
    ez csak egy beszámoló... És ha annyira tudni akarod, bátran utánanézhetsz a nagy magentás adatbázisban, hogy amikor én megkötöttem a korlátlan netet, engem már papíron! tájékoztattak arról, hogy márciustól mi lesz a helyzet

szóval csak hogy tisztázzuk: én tisztában voltam vele hogy mi a korlát (különben ugyebár meg se vettem volna), ugyanakkor ez még mindig a legjobb csomag, mint a 3-5-8-15 gigás csomagok

ettől függetlenül továbbra is egyetértek azzal amit mondasz...

Amúgy sem olyan egetrengető ez a sebesség amit a mobilnet jelenleg nyújtani tud (igen, a mobilnet, és nem a T-mobil), nem kockáztatom meg 250gigás letöltésekkel azt, hogy még ezt is visszavágják.

A nem inge ne vegye magára dologgal kapcsolatban: mindenkinek joga van kifejteni az egyéni véleményét, nos én most kifejtettem, sem villogni nem akartam, sem azt sugallni neked hogy csak a korlát miatt fogom vissza ennyire magam (mert ez nem igaz)
    Remélem megérted, mit akarok ezzel mondani és nincs sem félreértés, sem harag :)
  • djsylus
    Amugy meg irtam már hogy akinek nem inge ne vagye magára...ezekszerint neked inged..merthogy magadra vetted..amugy nem tudom alapból ki szolt hozzád pl...
  • djsylus
    Figyu Csak77 sem nevezi magát letöltőhuszárnak...attól még az...
    mondjuk mostmár nem lehet tölteni neki se de ha lehetne akkor nem 3.7 lenne neked sem...tudom tudom de annyi lenne mert pont te nem töltesz semmit...
  • Fabio Capello
    hát én nem nevezném magamat letöltőhuszárnak, úgy hogy öt nap alatt mindösszesen 3,7 giga az összadatforgalmam... Vagy tán nem értesz egyet? :P
  • djsylus
    Mondja ezt egy letöltőlovag...ja tudom te vagy pont a kivétel.amugy ha tudod hogy ekkora szar a T hálózata akkor minek fizettél elő?az 1000et elbiro hálózatra ha van 6000 ember akkor talán nem kéne még igy is rongyosra tölteni mindent.baromi egyszerű.ha nem tetszik lehet lépni.ja hogy nincs már hova?baromi nehéz felfogni hogy hogy jelenleg ennyi a hálozat kapacitása.a mobilnet nem letöltésre való.sorozatok filmek dvdk játékok...hiába okoskodsz de ha 2 szolgáltató is tiltotta ezeket akkor oka van.de ezt elmagyarázni egy császárnak esélytelen.egyszerű töltsön mindenki szarásig aztán lesd a T honlapját hogy mikortól él az 5gigás határ...itt van ezen a forumon a keménymag.a csóró nép.heti 250et szed meeeee nincs pénze bóótba mennnyyi.se suli,se munka,se barátnő?nem vagy te hangyányit függő?