• djsylus
    Én csak azt akartam közölni hogy ha már sokan itt írják hogy nincs más netre lehetőségük akkor számítson arra hogy ha T berántja itt is a pl.5gigás határt akkor mi lesz?voda ezt tette,pannon ezt akarta...és T is megteheti.jelenleg nincs több mobilszolgáltató akihez át lehet menni.az ok hogy a letöltőhuszárok lemondják de ne csak a fát lásd már hanem nézd meg az erdőt is.soknak viszont ezzel a lehetőséget veszed el a netezéstől.a korlátlan szó pedig ok hogy korlátlan de had kérdezzek valamit?az autó is ugyanazt jelenti?mert abból is van BMW és van TRABANT.ég és föld.de mindkettő autó.a mobiltelefonos példa pedig nem valós állítás.a telcsid ugyanis nem áll folyamatosan kapcsolatban egy másikkal.a net viszont egy folyamatos hívás.ha telcsivel is ez lenne akkor benyalná akkor is a szolgáltató.ezek tények.nem tudom miért vannak megvédve itt a letöltőhuszárok de a másik 2 szolgáltatónál miattuk lett korlát bevezetve.én nem ellenetek vagyok és nem a T-mobile védőszentje vagyok de ezek tények.nem azt kell nézni hogy mit lehetne hanem azt hogy mi van most per pillanat.ha a T is megunja a sok letöltőt akkor hova mentek?nem lesz több dobás.max.a 4.szolgáltató de az még odébb van.