T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jav. 2órától......Pedig azt hittem már,hogy a modem halt meg.
16h most oldhatták meg a Tnél a gebaszt,sztem nagy gond lehetett náluk mert se mobil se ADSL nem volt itthon ugyanazzal a problémával.Én 3szor telepítettem újra 5percig jóvolt utánna semmilyen kapcsolat nem volt.De most minden mûxik én 2ürátõl tapasztaltam a hibát
ugyanez volt nálam is, szintén Vas megye. most ok.

vagyis, nem fog elõfordulni (bocs) <#nevetes1>
én egész délelõtt használtam és egyszer csak se kép, se hang. eltûnt minden. ugyanez:jel kiváló, kapcsolódva t-mobi...... és semmi. de most már egy ideje mûködik, úgyhogy remélem, hogy csak átmeneti üzemzavar volt és fog elõfordulni ilyen máskor....
Én Kaposváron használom, és 3 nap után kapcsoltam be 1x a gépem, és ez az állapot fogadott. Csak egy kissé lettem ideges, amíg végre nem sikerült elérnem, hogy a kapcsolat oké mellett valósan is lett net. Viszont a sebességem visszaállt a régi 5M körülire. Lehet a tm-nél vannak gondok. Az otthoni kábeles netnél is volt régebben hasonló gond, a modem okét írt ki de nem volt net.
Dettó, nálam is...
Ráadásul most szenvedek a 64 bites driverekkel, s eddig azt hittem, hogy ott lesz a gebasz, de most picit megnyugodtam 😄

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

nálam is szar. egyébként te hol lax? én vas megye. és már egy másik tag is panaszkodott. nemtom mi van, de a f.sz kivan az egésszel.
Nálatok is szórakozik a net v csak nálam szkadozik meg egyfolytában? Azt írja ki, hogy kapcsolódva, a jel kiváló, a diagnosztika pedig ezt:
.
De egy hozzászólást nem bírok beírni, mert szétmegy ismét a net, úgy, hogy a kapcsolat elvileg él, legalább is ezt írja ki.
Ha egy évre írsz alá 10.000 forintot kell fizetni, ha két évet, akkor nem. Az elsõ két hónap ingyenes. Én kaptam ajándék telót is. Van mobil BAR lista is, valószinüleg rajta vagy...

változó. nálunk pl. bolton belül az egyik kérte/mondta ugyanezt, a másik meg megcsinálta simán igazolványokra. gondolom pofára megy, vagy nem tudom.
asiagyuri
hali. ti mikor szerzõdést kötöttetek a t-mobil netre, milyen papírokat kértek, és kelett-e befizetni kezdõnek valamennyit, vagy csak 1 hónap után jött a számla?nekem aszoták, hogy munkáltatói igazolás kell, és hogy kell-e befizetni valamit, az a munkáltatói elbírálása alapján derül ki.

Gery85
Szia
Majd ha meglesz a noti, akkor szívesen várnék majd egy speedtestet,mert én vagyok itt csak ez a feltöltésbuzi 😊

Gery85
Mértem a notebookommal is sebességet. Ott jó<#zavart2>
Lesz egy windows újra telepítésem<#mf2>

-------------------------

Gery85
Nálam az a furcsa helyzet állt elõ már a multhéttõl kezdve,hogy 1 szálon csak 3Mbit a max sebesség, tehát pl honlapról töltve.
Ha több szálon töltök,akkor természetesen megvan a maximum,de pl apple trailers nézése közben jól jönne a max 1 szálon is.
Lehet megnézem majd a wnw stickel is, lehet csak az e272vel csinálja ezt.

Neked mi bajod van, elvitte anyu a játékod, hogy ilyen nagypofikád van? A korlátlan adatforgalomba a 520 GByte simán belefér!

Büszkeség ide vagy oda, az egy dolog, hogy ekkora adatforgalmat értem el ftp-vel és játékkal, de hogy amit letöltöttem minden elment a lecsóba, amikor behalt az alig 1 hónapos terrás vinyóm? Tölthetek le mindent újból.
Én a laktanya közelében használom, s eddig mindig exelent signal-om volt, full térerõ, de mostanában csak very good signál, 4-es térerõ, s a diagnostika szerint 13-as jelerõsség.
2.900.000.-os egyenleg??? Ez cca 520 GByte-os adatforgalom!!! Büszke lehetsz magadra....

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

Vezetékesen is pont ezt csinálják. Egyszerûen a modemet lebasszák a hálózatról és kész.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Hali!

Ma átjöttem én is!
Én az adatkártyát választottam a 2Mbit-es feltöltési sebessége miatt.
Majd szerdán kipróbálom, mert akkor jön az új PCI-Expresses Notim.
Addig is, van valakinek tapasztalata ezzel a modemmel?
atila4
Nekem 2 napja van és Kaposváron használom,de simán megy mindig 6-7 megával 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

köszi szépen!!!!!<#worship>
vohanyi
Tekintse meg egyenlegét a My T-Mobile segítségével, ahol minden kapcsolódó információt megtalál és általános elõfizetõként akár teljes híváslistáját is lekérdezheti
Aktuális egyenleg: 363 071.00 Ft
Lezárt egyenleg: nincs adat

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

vohanyi
My T-Mobile--regizel,többi adja magát!<#wave>

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Megmondod nekem,hogy pontosan hol lehet meglesni ezt??? Én még csak számlaismertetõt láttam,de az se az volt,csak csekk leírás.
vohanyi
Nálam nincs szakadás!Firmware legfrissebb?Számla mindenkinek magas,én most 400eFt körül járok,tréék honlapján lehet nyomon követni!-persze a korlátlan opció miatt jóváírják.

User2008: Igazad lehet mert én is ezt tapasztalom.Valamikor azt írja "nincs jel" ledob MSNrõl.Újracsatlakozok 5percig megint OK.Valamikor lekapcsol, kihúzom,SIM-et kiveszem, vissza a SIM bedugom,kapcsolódik és megint OK minden hosszú idõre.
fiman28:Nem értelek kaptál te is magas számlát,mint én vagy honnan ez a magas szám??
rájöttem a t "korlátozására". ha folyamatosan töltesz (pl. ftp) idõnként elmegy a net. az arra pont elég, hogy megszakadj. ilyen formán a napokig tartó letöltést órákra korlátozza a rendszer. okos. 😊 persze, ez csak saját megfigyelés, nem szentírás.
Eddig nekem is simán megvolt az 5 M, csak mostanában kezdett lecsökkenni ennyire. A haverom olyasmit mondott, hogy kaposváron a 3G lefedettség lélegzõs, minnél többen vannak fent, annál jobban csökken a lefedettség. Õ mondta, nem én, én nem értek ilyen szinten a dologhoz. De a gépem és a modemem nem mozdítottam el, szóval nem itt van a hiba. Maga a jelerõsség zúgott vissza.
Petka
Én a pannontól kapott samsung modemmel mértem 6Mbit/s-et. Csak simán a sticket bedugva... 😊

vohanyi
Ja és a seb. napszaktól függetlenül 6-6.7Mbit/s.

vohanyi
Nálam a jelszint tartja a 23-at HSDPA-n,igaz 3 USB összedugva,így került optimális helyre!

Milyen jó, hogy nálam bepipálták a korlátlan opciót, mert különben 2.916.478.04 ft-ot kellett volna fizetnem, de így csak maradt 54 forint, amibe az sms hívásforg.infó kerül.
Amúgy nálam, Kaposváron most majd 1 hete a térerõ visszaesett, a jelerõsségem is csak 13 körül van, a sebesség meg 2,5-3M nál ingadozik, teljesen mindegy, hogy milyen napszakban nézem.
KranaZoli
Dear RolandX!

Én azt hittem Nekem jött a HSZ eleje.
Mind1, hagyjuk!!!

MEA CULPA!
Elnézést!!!!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

vohanyi
Figyelj a jobb alsó sarokra,nem Neked szólt!....

KranaZoli
Ezt most Nekem írtad?!
Nem értelek, komolyan.
😞

Írtam, szigorúan Magán vélemény. De Én úgy gondolom, hogy 2009-ben nem az a módja, hogy XYZ OS-n tudd használni a Mobile NET-t, hogy cipelsz Magaddal egy flash drive-t, amin a driver-ek vannak.

A T-Mobile a Maga több milliós ügyfélszámával igazán megtehetné, hogy SD kártya a Stick-be, rajta a driver-ek, alkalmazások, stb...

Ne legyen fent mind, talán nem lehet, de akkor tegyék ki a weblapra.

Na, ha ezek közül mindegyik butaság, akkor szerintem Te vmit nagyon rossz oldalról közelítesz meg. Ill. mit gondolsz, miért írtam be a HSZ-eim?! Azért, hogy akinek Vista 64 bit-s problémája van, az tudja, hogy mi a megoldás. Ez a valós megoldás, probléma, nevezzük, ahogyan akarod. Nem 1 emberrel osztottam már meg azt amit a T-Mobile-ban kaptam és vhogyan egyik sem írta, hogy szerinte is az a legfrappánsabb út, hogy FW frissítésért, MAC OS X alkalmazásért a T-Mobile-ba kell menniük, sorszámot húzni, stb...

Tudod, itt Te fizetsz, Te vagy az ügyfél.
Legalábbis így kell(ene) lennie.

Más: 64 bit és 4GB

Az, ha vki 4GB-nál és pl. egy 512MB-os VGA-nál 32 bit-es OS-t használ, arra meg keresztet tudok vetni. Ha ezt is rosszul látom, akkor egy világ fog bennem összedõlni.

DE! Én mindent elhiszek és igazat adok, ha megismerem az érem másik oldalát, hogy logikusan, egzakt módon elmagyarázza Nekem vki, hogy az Én álláspontomban hol van a hiba és miért megalapozottabb az Övé!

Ez ennyire egyszerû!

OS váltás?! Mi ezzel a probléma?! Váltok Én bármire, ahogyan eddig is megtettem és meg is fogom tenni a jövõben. Ez hogyan jött ide?!?!?!

Ha HSZ-d elejét nem Nekem szántad, de Én mégis így éreztem, akkor:

MEA CULPA!!!!!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Azért mert valaki egy járatlan utat tapos, még nem biztos, hogy így kéne reagálni. Eljön az az idõ, mikor váltani kell operációs rendszert - még Neked is... Én spec mindig is méltányoltam a valós problémával küzködõ, s arra megoldást keresõ emberek lelkesedését.

Jolan84: Ha a wabes letöltésed jó, akkor a torrentnek is annak kell lennie, hisz' tudomásom szerint nincs külön korlátozva a p2p alkalmazások használata.
Nem lehet, hogy éppen olyat töltesz, ahol kevés a seed/leeche arány és/vagy nem megbízható (zárt) torrent oldalról, hanem nyílt site-ról, mint pl piratebay, isohunt? Ezek köztudott, hogy jó oldalak, de nem a sebességükrõl híresek. Maximális sebességre garancia kizárólag a a zárt rendszerû, szerveres feltöltõk esetén lehet. Én bh fanatikus vagyok, nekem ott még iylen gondom nem volt, viszont sok kisebb oldal van, ahol Kis Pista otthonról tölt fel valamit, ebben az esetben korántsem garantált a maximális sebesség, torrent technológia ide vagy oda...
De ez már nagyon off topic, bocsi mindenkitõl. 😊

KranaZoli
Amiket írtam Én is azért írtam, hogy hogyan mûködik!
Ha "esetleg" vki 64 bit-s Vista-n próbálná használni.

Nem a jó driver-t tették rá 😊 Aranyosak 😉

Ha jó Neked amit leszedtél, akkor használd azt, Én is azt fogom használni, amit Õk tettek rá, 64 bites W'N'W Manager-t.

DE!
Ha kellene ez és írsz vmi FTP site-ot, ahova fel lehetne tölteni, akkor szívesen feltöltöm.

Nem 1,2,3-ra 😊 Mert melóhelyen vagyok, de részemrõl megoldható a dolog. Nem néztem, de biztos nem vészes a mérete....

Ha kell, ide, vagy PÜ.

Én is 64 bit-es vista alatt használom, én is visszavittem a modemet fissítésre, de még akkor sem a helyes drivert rakták rá. Így én leszedtem a Globe Trotter driverét, azt használom, még ha nincs is rajta adatforgalom mérõ. Ezzel legalább nincs gondom, simán mûködik.
KranaZoli
Jaaa!
Értem 😉

Ez így ebben a formában, igaz!
<#kacsint>

Én a t-mobilnet felhasználókra gondoltam. Az pedig, hogy egy témában egy helyre összejön az összes témában járatos geek, még nem jelent semmit...

KranaZoli
Miért is?!
Lásd csak itt SG-n Vista (64) bit topic 😉

Azért azt tegyük hozzá, hogy 10000 magyar juzerbõl 2 használ 64bit-es vistát, 4GB memória ide, vagy oda... egyáltalán nem jogos a mormogásod!

KranaZoli
Sziasztok!

Sajnos tegnap sem volt idõm arra, hogy vmennyire is komolyabban foglalkozzak a T-Mobile-s Mobil NET-el.

1.)

Bevittem a Stick-t a T-Mobile-ba ahol vettem (nem, nem azért mert balfasz lennék feltenni a FW-t, vagy szoftvert) - de mivel melóhelytõl 10 perc így ez tûnt jobb megoldásnak.

Mondtam, hogy problémám van a 64 bites Vista alatt vele. 32 bites laptop-omra szépen felment. Mondtam, hogy Fórumokon olvastam róla, hogy a 64 bites OS-k támogatása nagyon szegényes és, akkor hogyan is van ez?!

- Igen! Valóban, 64 bites rendszerek még inkább csak tesztelési fázisban vannak a W'N'W szoftverek. Ami azonban van és tudnak adni az magyar és stabil.

Mondtam, hogy Nekem az is furcsa 2009-ben, hogy 64 bit miért problémás ill. az a legérdekesebb, hogy az embernek Fórumokat, külföldi oldalakat kell nézegetni ahhoz, hogy újabb FW-hez vagy szoftverhez jusson?!

- Válasz annyi volt, hogy képtelenség az összes OS driver-t és alkalmazását rátenni egy Stick-re.

Hát Én mondtam a szervízes "kollégának", hogy Én ebben semmi megoldhatatlant nem látok.

1.) a legelterjedtebb OS-k driver-eit és alkalmazásait igazán rá lehetne pakolni és nem hinném, hogy ebben a kategóriában az Mac-es OS-eket kell érteni

2.) de értsük bele azokat is! Beletenni egy 2-4GB-os SD kártyát és nincs az a driver, alkalmazás ami ne férne rá.

Inkább ez, mintsem az, hogy az ügyfeleknek vissza kell jönni FW frissítés és különféle driver-ek miatt.

(persze lehetséges, hogy Én látom szarul a dolgokat...)

Frissítették a FW-t, a 2.5.21Hd-s FW-re, lementették a régi tartalmát egy általam vitt Flashdrive-ra ill. rátették a magyar nyelvû 64 bites W'N'W Manager-t is.

Hazamentem, feltettem mûködik vele 64 bit alatt.
Így most elsõ körben errõl a Pendrive-ról tudom telepíteni elõször a W'N'W Manager-t (32, 64 bit) majd Stick bedug és arról meg leszedi a 32, vagy 64 bites driver-t hozzá.

Ez így hát mit ne mondjak, kissé hüle egy eljárás, mert ha máshova megyek ahol 64 bites Vista-ra szeretném feltenni vihetem Magammal plusszba a Flash drive-t is 😞

2009?!?!?!
😮
😞

2.) Amiket írtatok link-eket 64 bites W'N'W-hoz, azok közül Nekem 1et sikerült mûködésre bírnom úgy, hogy látta a Modem-t is. Ez egy GlobeTrotter alkalmazás volt, de dettó ua., mint a W'N'W Manager amit Õk feltettek.

Egyéb W'N'W szoftver Nekem nem akart mûködni a Stick-l. Mindegyik azt írta ki, hogy nincs eszköz csatlakoztatva.

(csak a 64 bitesen volt idõm xarakodni vele....)

Most nem emléxem, hogy a linkek közül melyik volt az, amelyik feltett egy olyan W'N'W Manager-t, amelyikben volt sebességmérõ/adatforgalom mérõ (az volt a legkomplexebb alkalmazás) azonban ez sem látta az eszközt. Hiába választom ki Neki manuálisan az illesztõprogramot úgysem jó.

Amit a T-Mobile-ban feltettek azzal az a gondom, hogy nincsenek benne ezek a funkciók.

És lehet, hogy Én vagyok balfasz (de had legyen mentségem, hogy kevés idõm volt!) Nekem nem sikerült 64 bit-es Vista alatt mással mûködésre bírnom csak azzal amit Õk tettek fel a szervízben.

Ehhez annyi tartozik hozzá, hogy azt is mondták, hogy azok közül egyik sem lesz jó Nekem. Elõször ezt szkeptikusan fogadtam, de pár alkalmazás után arra gondoltam, hátha mégis az igazat mondták 😊

De az is lehet, hogy a sok-sok próbálkozás után már fent volt egy rakás W'N'W Manager maradvány a gépen és driver maradvány, ami miatt ez nem akart kerekebb lenni.

Talán még pár kört futok vele, de nem biztos, hogy lesz rá idõm.

Bízom benne, hogy elõbb-utóbb majd még lesz vki, vkik akik szintén 64 bites Vista alatt akarják használni és akkor majd kerekedik jobban is ez még 😉

3.) Amit Õk feltettek azzal jól mûködik így nem hiszem, hogy a sebességmérés/adatforgalom figyelés miatt új szoftver telepítéssel fogok bajlódni.

4.) Ebben így annyi kaki van, hogy így az embernek mindig nézni kell a NET-t, hogy van-e újabb FW, van-e jobb 64 bites szoftver, ....
Fõleg, hogy a T-Mobile a honlapra sem teszi ki 😞

Eddig ebben szerintem gyengén muzsikálnak, mert mind a Voda, mind a Pannon kiteszi a FW és DashBoard frissítéseket, alkalmazásokat.

Nem teljesen értem, hogy T-sek miért nem....

Ha csak nem azért, mert jelenleg az 1 szem 32 bites ami 100% és a többi tesztelési fázisban van.

FW-t, persze ettõl még igazán kipakolhatnák.

Magánvélemény!!!!

vohanyi
Kapsz 5Gb-nál is,ne törõdj vele!

atila4
Letöltöttem a windows 7-et és kaptam egy sms-t
Tisztelt Elöfizetönk! Értesìtjük, hogy az Ön feldolgozott adatforgalma elérte a 2571 MB-ot 2009.01.21 18:53-kor. T-Mobile
Most akkor nincs bekapcsolva a korlátlan nekem se?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

A webes letöltéseim sebessége jó, a torrenten a feltöltési sebességem is jó... Csak az a fránya letöltés...
atila4

MA délután 😄

Elég következetlen döntés volt kábelrõl mobilenet-re váltani, fõleg torrent miatt... Kábeles esetén nagyon valószínû, hogy azért volt lassú a letöltésed, mivel a szolgáltatók egy része priorizálja az adatátviteli protokollokat és ebben a legalacsobb a fájlcserélõké, azaz a p2p (torrent, emule, dc++) Ez ellen egyet lehet tenni, egy jó és gyors proxy mögül netezel, ilyet azonban, ha csak nem mozogsz ilyen körökben nehéz találni. Ha csak torrentet használsz, akkor vannak erre "szakosodott' úgynevezett seedszerverek, amit x összegét havonta igénybe vehetsz; ebben az esetben a fájlmegosztó hálózaton a letöltést a szerver végzi, mig te onnan csak ftp-n keresztül töltesz le a saját gépedre. Ez mellett szólnak pro és kontra érvek is.
Más.
A jelenlegi problémádnál miszerint a mobilnettel nem tudsz "nagy" sebességet elérni tisztázni kellene, hogy csak torrent esetén nem, vagy webes letöltésnél is?
Ha ugyanis mindkét esetben akkor lehet, hogy gyenge a térerõsség, v. sokan vagytok az adott környéken és az ehhez hasonló okokra vezethetõek vissza...