4171
  • user2009
    ...folytatva némileg az előző hozzászólásom... logikai alap: ugyan miért akkor kerülnek bevezetésre ezek a dolgok, mikor erősen nő az ügyfélszám? ezzel el is mondtam mindent.
  • user2009
    hm. a letöltőhuszárok miatt vezetik be eme szankciókat? látod, nem is értesz hozzá. az a duma, hogy miattuk. nem miattuk. azért vannak ilyenek, mert az 1000 embert kiszolgálni tudó rendszerekre 6000 embert szabadítanak rá a pénz miatt! hozzáteszem, az egyszerű embernek is feltűnik, hogy ez egy nagy kamu. hogy miért is? hát, pl. azért, amit a speedtest-en látni korlátozott esetben. miért nem erőforrásfüggő a net? miért nem terheltségen múlik az aktuális sebesség? na? mert akkor mindenki belenyugodna, hogy, ha sokan nyomják lassú, ha kevesen, meg gyors. ennyi lenne. nem kéne itt gigázni senkinek. plusz említettem már... a kemény 5% letöltőhuszár miatt kell ezeket bevezetni? na ne vicceljen már senki. ha ennyit nem bír el a rendszer, be kell zárni a boltot, aztán kész!
  • djsylus
    Én csak azt akartam közölni hogy ha már sokan itt írják hogy nincs más netre lehetőségük akkor számítson arra hogy ha T berántja itt is a pl.5gigás határt akkor mi lesz?voda ezt tette,pannon ezt akarta...és T is megteheti.jelenleg nincs több mobilszolgáltató akihez át lehet menni.az ok hogy a letöltőhuszárok lemondják de ne csak a fát lásd már hanem nézd meg az erdőt is.soknak viszont ezzel a lehetőséget veszed el a netezéstől.a korlátlan szó pedig ok hogy korlátlan de had kérdezzek valamit?az autó is ugyanazt jelenti?mert abból is van BMW és van TRABANT.ég és föld.de mindkettő autó.a mobiltelefonos példa pedig nem valós állítás.a telcsid ugyanis nem áll folyamatosan kapcsolatban egy másikkal.a net viszont egy folyamatos hívás.ha telcsivel is ez lenne akkor benyalná akkor is a szolgáltató.ezek tények.nem tudom miért vannak megvédve itt a letöltőhuszárok de a másik 2 szolgáltatónál miattuk lett korlát bevezetve.én nem ellenetek vagyok és nem a T-mobile védőszentje vagyok de ezek tények.nem azt kell nézni hogy mit lehetne hanem azt hogy mi van most per pillanat.ha a T is megunja a sok letöltőt akkor hova mentek?nem lesz több dobás.max.a 4.szolgáltató de az még odébb van.
  • ktem
    Eddig én is elégedett vagyok. Még így is a T a legjobb választás, és nekem is elég a heti 20 giga.
    De ne irkáljon senki sem hülyeségeket tudatlanságból!
    Egyébként nem azért lassítanak, mert nem bírja a hálózat.
    Ha dinamikus lenne a korlátozási technika akkor elfogadnám ezt az érvet, de így hitelét veszti ez az állítás.
  • user2009
    egyelőre az van megmondva, hogy 20 giga/7 nap, nem kell még elszabadulni az indulatoknak. még működik a dolog hellyel-közzel. az a közel 3 giga/nap szerintem korrekt, és betartható. írta itt valaki, hogy még pár nagy letöltő, és megint szigorítás. hát, akkor meg megint módosítani kell ászf-et. viszont akkor már repülnek ám kifele az ügyfelek, mint a szél. mert ugye új ászf, újra 15 nap kötbérmentes bonthatóság. bár, az ilyennel kapcsolatban olyan voda feeling-em lesz rögtön. ők is azt mondták, hogy az előfizetők 95%-a normál böngészik, csak a maradék 5% a letöltőhuszár. ez meg mekkora hülyeség már! akkor ezek szerint az összes előfizető 5%-a gallyra tudja tenni a rendszert?!?!?! mert hogy erre hivatkoznak korlát bevezetésénél. vicces dolog ez...

külföldi hozzáállás is szóba jött... igen, korlát az van ott is. olyan 500 giga után. és akkor is kicseszésből leveszik a sebességed 1-2 megásra. hűűű!
    és itt jön a fő-fő lényeg. limit? oké! korlát? oké! sebességcsökkentés? oké! DE KÖNYÖRGÖM! MIÉRT RÖGTÖN MINIMUMRA? ez itt a gáz! és nekem ne mondja senki, hogy ez a megoldás. lehetne korlátozni használható sebességre is embereket, nem idegbeteggé tenni, mert egy google is fél perc...

én még mindig azt mondom, meg vagyok elégedve. eddig. remélem így is marad.
  • ktem
    "mobilinternet nem letöltésre való!" ???
    Akkor a mobiltelefon sem beszélgetésre?

A mobil szó annyit jelent, hogy nem fix helyhez kötött!!! Ennyi!

Egyébként az én szerződésemben amit aláírtam, nincs szó erről.
    Az utólagos egyoldalú szerződésmódosítást pedig jogilag, kártérítés vagy bármilyen egyéb következmény nélkül nem teheti meg senki! Viselnie kell a következményeket.
    A szerződés megszűnik ha a leírtakat bármelyik fél nem tarja be vagy nem tudja teljesíteni!

Viszont ha a másik fél nem él a jogaival azzal bármit meglehet tenni...
    Engem sem akart elengedni a Vodafone, lenyomták a sablonszöveget a 15 napos lehetőségről és kész.
    Kértem a hölgy főnökét, mire ő is szétette a kezét, hogy semmit sem tehet.
    Dehogynem... :-)
    Kértem az ő felettesét is, vázoltam a jogi lehetőségeket, és kötelességeket.
    Telefont ragadott, 2perc múlva hozzám szólt, persze egész más hangon. Bocsánatot kért az üggyel kapcsolatban, és természetesen aláírtuk a felmondó nyilatkozatot, kötbér nélkül!

(sajnos nem tudom ki volt a vonal másik oldalán) :-)

Nem győzött mentegetőzni, és magyarázkodni, hogy ő is csak utasításra cselekszik, és nem reklámozhatja, hogy jogilag igenis el kell engedniük az átvert ügyfelet.

Egész nap ezen mosolyogtam... undorító!!!
    Hány átvert ügyfél maradhatott így náluk havi 5999.- ft.-ért akik ez első elutasítás után szomorúan hazamentek?

Ezek tények és kész! Vitába nem megyek bele!
    Egyébként 40 gigát forgalmazok havonta.
    Ja, és nem minősítjük az embereket hovatartozás és lakhely szerint ugye... ?
  • asiagyuri
    E220-asom van. 300ms ping-el.
  • asiagyuri
    melyik az a modem, amivel a ping jelentősen javul, vagy esetleg valamenyire javul???
  • Aspyrin
    Ha továbbították kivizsgálásra, akkor napokig, hetekig is eltarthat, mire válasz érkezik.
  • Aspyrin
    Szükségem lesz még privátban a mobilszámodra is!
  • Adótorony
    előre is kösz!!
    Nyíregyháza, Malom utca
    sajnos nem tudták megmondani az ÜSZ-on, hétfő óta ülnek rajta...
  • vohanyi
    Elvben az ÜSZ.+technikusok egyből megtudnák mondani!!Legalábbis vodánál működött így is...
  • KranaZoli #1021
    Köszönöm!
  • Aspyrin
    Paradoxon = Egy Adótorony nem tudja megmondani, hogy hol a hiba? :)
    Holnap reggel megnézem, ha addig nem kapsz választ, hol lehet a bibi.
  • asiagyuri
    szerintem is átjáccó gond. a toronnyal lehet baj.
  • djsylus
    De te heti 250gigát irtál.nem mindegy aranyom...na és hát már megint okos dolgot irtál.Az adsl-nél is van korlát.ha hiszed ha nem..töltögetés helyett inkább olvass.már ha tudsz
  • vohanyi
    Átjátszó gond!Ezért kellene 10 km-el arrébb ...
  • Adótorony
    vsárnapig volt hogy 740-750 kbyte sebeséggel töltöttem és nem "extrém" mennyiséget.
  • Adótorony
    nem a számmal lehet a hiba...1. kipróbáltam a saját mobilnetemmel 2. kipróbáltam egy céges mobilnettel. 3, kipróbáltam egy Dominos kártyával. az eredmény ugyanaz. Tetőtérben élek, a netet ablak alatt hasnálom, itt felesleges rakosgatni ide-oda, mindenütt maximális a jelszint.
  • vohanyi
    Elvben van veszteség,ezért jobb hosszabb kábellel!De pl.5 db. 1.5méteres símán megy!
  • Aspyrin
    Ellenőriztem, már valóban nincs, de nagy botrányt kavart anno a 150Gb-os korlát. Upc-nél sincs hivatalosan, de mégis van ;)
  • KranaZoli #1012
    Ha már itt tartunk. Mennyi db USB kábelt lehet összedugni?!
    Nálam most 3 van :)

Akármennyit egymásba lehet pakolni?!
  • asiagyuri
    valami szólgáltatási hiba lehet a számoddal. szerintem vidd be a netedet egyik T-pontba, és mond meg nekik, hogy nézzék meg milyen fos, és azonnal csináljanak vele valamit!
  • Adótorony
    na most a helyzet az, hogy aktiváltam próbaképpen egy net30 internetes csomagot a Dominos kártyámra (rászántam a pénzt) a meglepő az, hogy ezzel teljesen szűz előfizetéssel is ugyanolyan csigalassú!!! most hívtam őket megint, türelmemet kérték. hát az már kezd elfogyni.
    más helyen kb 200 méterre innen próbáltam, ott is ugyanolyan lassú, máshol még nem. sejtésem szerint átviteli probléma lehet, de nem értem, hogy a rákba, hiszen a feltöltés maximális sebeségen megy.
  • vohanyi
    Azt tudom,hogy több gépen próbáltad.
    De más helyen?Akár szobán belül/nekem 4 USB összedugva/,akár 10km-el arrébb...?
  • Adótorony
    szerintetek arra való hivatkozással, hogy hétfő óta HSDPA - HSUPA hálózaton max. 180 kbps a letöltési "sebességem", azon a helyen, ahol még vasárnap 6200 kbps volt, és semmi javulás, hiába tettem meg a hibabejelentést hétfőn, b..nak visszahívni, na szóval erre való hivatkozással felbonthatom kötbér nélkül ez a retek szerződést???
    Trémobil, a bugyiszínű k. anyád!!!!!!
    semmi sms-t nem kaptam, tehát valószínűleg nem korlátoznak.
  • Narxis
    Há nem kell mindenhol netezni. :D
  • vohanyi
    Február 3-ai cikk : Meghalt a korlátlan mobilnet Magyarországon !
  • asiagyuri
    és a vezetéket majd húzzuk magunk után a kocsiba? :D
  • Narxis
    Az szívás. :D Használjatok tisztességes, vezetékes internetet. :D
  • vohanyi
    Magyarországon nincs korlátlan mobilnet!
  • asiagyuri
    deaz.csak belassítanak :D
  • Narxis
    Mégse korlátlan a korlátlan internet?
  • vohanyi
    Hagyd már a francba!Ne reagálj a hsz-ére....ennyi!!
  • Csak77
    ADSL-en nincs korlát. Semmilyense.
  • asiagyuri
    na ölég legyen!
  • Aspyrin
    Nyugodj meg, nem csak a csúnya mobilnet szolgáltatók korlátoznak :)
    ADSL/kábelnet szolgáltatóknál is van korlát, emlékezz csak vissza a botrányokra (UPC, T-COM), azóta ők is feltüntetik az ászf sűrűjében a pontos adatokat. Itt is le fog csendesedni a vihar, idő kérdése.
  • Csak77
    "CSak77 nevü kedves barátotok öszinte vallomása...normális az ilyen ember?na még 10 ilyen fickó lesz és el lehet felejteni a 7nap/20gigát is."

Bosszantóan buta ember vagy. A korlátlan fogalomba szerinted nem esik bele a 250GB/hó? De igen. Akkor mit sírsz itt mint egy kislány? Lehetett volna 1000GB is, és akkor mi van? Semmise. Képtelen vagyok megérteni, hogy gondoljatja bárki is, hogy magyaroszág egyik legnagyobb vállalatában létezik olyan, hogy "nem birja el a hálózat." Napok, hetek óta okoskodsz itt, meg jössz a kapcsolataiddal, majd azzal, hogy belsős lettél. Ez már gimiben is ciki volt, nem gondolod?

Naiv vagy, buta, és hazudozó.
  • KranaZoli #995
    Attyaég!
    Hát igen, ez van olyankor, ha jön a korlátozás...

Annyit erről az egész Mobil NET-es használatról és mire való, stb..., hogy ha korlátlan, akkor korlátlan. Siralmas, hogy piciny hazánkban mind3 Mobil NET szolgáltató kínálja ezt a lehetőséget, de egyik sem fedi a valódi tartalmat. Mi a ráknak kell az embereknek a széles sáv?! Index-et olvasni. Ja!

Nem találok rá más szót csak azt, hogy siralmas a helyzet :(

Fizetek nem kevés havi ezreket és tfh.: minden nap le szeretnék tölteni egy DVD-t, nem tudom megtenni, mert extrém felhasználó leszek :O Ez mekkora f*szság! Extrém?! Ez meg nem is tudom, hogy mi a rák, extrém felhasználó lesz attól vki, mert letöltöget a széles sávú NET-et, amiért fizet :o

Annyit kell eladni egy szolgáltatásból amennyit ki lehet szolgálni.
    Ha egy 1db, akkor 1db-ot.

Nekem kelljen arra figyelnem, hogy P2P-t használok-e, vagy sem?!
    Letöltés kontroll alkalmazásokat futtatni, hogy ne lépjek túl XY GB-ot?!

Akárhonnan is nézem, ez így nagyon nincs jól :(

Van 3 szolgáltató. Közül a T nem a legjobb!
    [b]A legkevésbé ROSSZ![!b]
  • Aspyrin
    Tegnap sokáig dolgoztam, és nem maradt energiám netezni :|