• user2009
    egyelőre az van megmondva, hogy 20 giga/7 nap, nem kell még elszabadulni az indulatoknak. még működik a dolog hellyel-közzel. az a közel 3 giga/nap szerintem korrekt, és betartható. írta itt valaki, hogy még pár nagy letöltő, és megint szigorítás. hát, akkor meg megint módosítani kell ászf-et. viszont akkor már repülnek ám kifele az ügyfelek, mint a szél. mert ugye új ászf, újra 15 nap kötbérmentes bonthatóság. bár, az ilyennel kapcsolatban olyan voda feeling-em lesz rögtön. ők is azt mondták, hogy az előfizetők 95%-a normál böngészik, csak a maradék 5% a letöltőhuszár. ez meg mekkora hülyeség már! akkor ezek szerint az összes előfizető 5%-a gallyra tudja tenni a rendszert?!?!?! mert hogy erre hivatkoznak korlát bevezetésénél. vicces dolog ez...

külföldi hozzáállás is szóba jött... igen, korlát az van ott is. olyan 500 giga után. és akkor is kicseszésből leveszik a sebességed 1-2 megásra. hűűű!
    és itt jön a fő-fő lényeg. limit? oké! korlát? oké! sebességcsökkentés? oké! DE KÖNYÖRGÖM! MIÉRT RÖGTÖN MINIMUMRA? ez itt a gáz! és nekem ne mondja senki, hogy ez a megoldás. lehetne korlátozni használható sebességre is embereket, nem idegbeteggé tenni, mert egy google is fél perc...

én még mindig azt mondom, meg vagyok elégedve. eddig. remélem így is marad.