Elektromos autópályák (1/43 - 1/32 - 1/24)
-
#64 Szia!
Az én fiam még nincs négy, de nem szégyenlem kimondani, hogy magamnak (is) vettem a játékot. Az SCX ugyan az mint a Scaletric. Azt azonban nem tudom az SCX és a Carrera közül melyik a jobb. Külföldi fórumokon vannak összehasonlítások, ezeket azonban nem értem. :- (
A múltkor egy modellboltban mondták, hogy a Carrerát azért nem forgalmazzák (már), mert gyengébb az SCX-nél. Nekem a Carrera tökéletesen megfelel. Ha meg Sopronba laknék, még jobb lenne.
Ha ezt választod nézzél körül az Osztrák e-bay-en is (persze, ha nem ragaszkodsz az újhoz). A go-t meg szintén használtan érdemes venni, abból van rengeteg. Nekem ugyan nagyon nem tetszik azt autók kidolgozottsága, de ha a gyerek nyüstöli nem tudom érdemes-e venni drágábbat.
Az én fiam megértette hogy, nem röptetjük az autókat. Számára nem is az a fontos, hogy első legyen. Övé a rendőrautó és azzal kőrözget. Nézi ahogy villog és Ő adja hozzá a hangot.
Ha a Cseh pálya jó és használni szeretnéd, oda tudom adni az enyémet is az autók , távirányító már nincs meg hozzá. Persze csak ha, jársz erre felé (Pest).