Elektromos autópályák (1/43 - 1/32 - 1/24)
-
ebigtom #325 Ha már a autópálya vásárlásról van szó, akkor tapasztalataim szerint Magyarország elég siralmas helyzetben van. Szóra érdemes választék egyedül Carrera GO! készletekből van a boltokban, de az is gyér. Néhány boltban kapható még F1-es Digital 132-es készlet, de minden nagyon drága, más márkával meg végképp egyáltalán nem találkoztam (illetve noname-ek voltak még elvétve). Nagyobb választékkal két helyen találkoztam. A Dunaplázában levő happybox játékboltban, és az Asia centerben levő Galaxy játékboltban. Mind a két helyen elég sok féle készlet volt - még EVO készletek is - és voltak alkatrészek, részegységek is. Persze minden elég drága volt.
Web boltok frontján kicsit jobb a helyzet. Vannak a normál webes játékboltok. Ezeknél a választék picit jobb, mint az üzletekben, de főleg a GO! készletek dominálnak. Van a carrerabolt.hu, ahol a legnagyobb a választék mind közül. Itt szinte mindent kapni és az árak is már-már elfogadhatóak. Az itt vásárolt termékeket egyébként át lehet venni személyesen is az Asia centerben.
Jelenleg árak szempontjából a legjobb a bookline, ahol most nagy akciókkal lehet kapni készleteket, autókat és alkatrészeket is, és elég nagy a választék is.
Akinek van Németországi ismerőse, érdemes megpróbálkozni a német eBay-el. Óriási a választék, és mérsékeltek az árak.
Ja, és nem említettem még: van pár apróság, amit tőlem is be lehet szerezni. Itt lehet megtekinteni a választékot: http://picasaweb.google.com/eBigTom/CarreraAutopalya#