Elektromos autópályák (1/43 - 1/32 - 1/24)
    Szia!
    Nem biztos, hogy jó elgondolás!
    Megnéztem a carrerabolt oldalát, most sok szép evolutiont töltöttek fel Karácsony elött. A digitalból szegényesebb a választék.
    Én csak az itteni vásárlással számoltam, ha be tudod szerezni kintről a szettet lehet, hogy módosul az arány.
    Ha veszel egy evolutiont a két autó digitalizálása 10E. Kell két irányító is (ha már négy autód van lehessen egyszerre használni). Én a Wirelessel számoltam 21E (a kézi is egy 20-as). Lesz a szettben két evolution irányító, egy trafó, egy indítópanel amivel nem igazán tudsz majd mit kezdeni.
    Ha digitalt veszel, nem kell digitalizálni, irányítót venni és lesz még plusszba két váltód 22E.
    Lesz egy eladó digital trafód, és egy indítópaneled (vagy tartalék).
    Egy meglévő szett esetén jó bővítésre egy másik szett vétele.
    Ha már meglesz a két szett (mindegy, hogy milyet veszel)utána nem érdemes így bővíteni. Az alapszettben a legkisebb ívű kanyar van. Inkább pitstop, keresztváltó, nagyob ívű kanyar, sávszélesítő vételét javasolnám.
    De ha veszel két autót 30E, két távirányítót 21E, egy pitstoppot 20E, egy körszámlálót 14400Ft és egy keresztváltót 14900Ft. Meg lesz mindened ami kiegészítő kellhet. Ez egy 100-as, mint a digital 3 autós pályája.
    Én a kiegészítőket választanám! Nagyon megdobja a játékélményt.
    A pitbox 3 egyenes szakasszal bővíti a készleted, a körszámláló kettővel (nekem a Pro-X-hez járt egy plusz egyenes), a keresztváltó szintén 2 elem.
    Ha bővítésen gondolkodsz, azt jelenti megfertőződtél! Akkor meg úgy sincs megállás! :-))
    Milyen alapszetted van?
    Ja, és nekünk lassan annyi pályaelemünk lesz, hogy el is adhatunk belőle. Én már nem tudom összerakni a lakásban az egészet. A vaterán is beeshet néha egy eladó evolution szett bagóért.
    A döntés a tied!