Elektromos autópályák (1/43 - 1/32 - 1/24)
    Szia atus21!

Örülök, hogy megtaláltál!
    Baró a pályád! Az enyémről is láthatsz képeket a galériámban. Nekem ez a kép feltöltés eléggé kínai.
    Na szóval, az én pályám Pro-X, ami a digital elődje. Itt csak négy autó tud versenyezni és szeretném, ha idővel átállhatnék a digitalra. Ezért is érdeklődtem, meg azért is, hogy ide csaljalak a fórumra. Nem nagyon van mozgás hazánkban ez irányban, pedig szerintem hatalmas játék.
    Van egy digital 124-es szettem is, de ez még szűz (nem fér el a lakásban így máshol tartom). Úgy olvastam, hogy a 124 és a 132 különbsége csak a táp, minden más kompatibilis egymással (ezért kérdeztem a tápot). Az alap szettben viszont nincs körszámláló és pit stop a pro-x viszont nem kompatibilis. Nekem infrás távirányítóim vannak, ha hat autósra bővítenék akkor lenne szükségem a vezetékesekre. Váratlan események kapcsán egy "kicsit" most jegelem a dolgot, várhatóan elég nagy kiadásaim lesznek a közel jövőben. A telet még minden bizonnyal a Pro-X-el nyomom végig, de már rendetlenkednek az autók és az egyik váltó is.
    Azért remélem írogatsz majd ide és megosztod velünk az élményeidet!
    Ja!Hírdesd meg itt is a cuccaidat, hátha spórolsz egy kis jutalékot! :-)
    Üdv! egyszeru