488
Elektromos autópályák (1/43 - 1/32 - 1/24)
-
#168 Én is úgy építettem ki. Menet közben alakítottam.
Azt sem értem, hogy mi értelme megadni a különböző elemeimnek a számát?
"Carrera in der Natur", nézzétek meg a youtube-on! -
atus21 #167 Helyettesítsd egy méretileg ugyanolyan elemmel.Az ebayen láttam fizetős verziót is,lehet az már fejlettebb.A saját pályám pl. program nélkül készült. -
#166 Próbáltátok a Carrera pályaépítő programját?
Nem létezik valami fejlesztett, ahol a Digital elemei is szerepelnek? -
atus21 #165 Feltétlen jelzek előtte.
Nézegettem az autókat az amerikai oldalakon is,a bajom az,hogy 30 dollár a posta Mo-ra.Ha küdéssel együtt eléred a 70 dollárt,már csak párszáz forinttal olcsóbb,mint itthon.Itt valaki rendelt USA-ból,jó lenne megosztaná a többiekkel az általa ismert linkeket. -
#164 Ha küldöd elötte írj!
Nézegettél amerikai oldalakat is?
Alig várom, hogy legyen némi ráfordítható pénzem!
Néztem a carrera honlapon a videókat. Azért az a 36 órás verseny nem lehetett semmi! -
atus21 #163 Nem jutottam semmire,nem működik.Szerintem a jövő héten elküldöm neked kipróbálásra.
Új kiegészítőket itt találsz:
http://www.myracer.de/index.php?cat=c94_-b-D132-Zubehoer--b-.html
Én is nézem folyamatosan minden nap az ebay-t,de nem találtam számomra elfogadható áron semmit.Pontosabban csak autót,mert kellene még vennem legalább egyet.A szegélyek általában ugyanazon áron vannak,mint itthon.Van egy pár dolog,amit nem érdemes kintről megvenni.
-
#162 Szerintem ez át van festve.
Abból gondolom, hogy az egymásra rakott elemeknél az élek eléggé foltosak.
Jutottál valamire az irányítókkal?
Ma megnéztem a szettemet. Az egyik irányítónak kihagyták az összefogató csavarjait. A markolat két felét simán szét lehet húzni. Most már egyre jobban szeretném kipróbálni!
Láttál már valami árat az új kiegészítőkhöz?
Nézegettem az e-bayt, szegély kapcsán. A legjobban talán úgy járok, ha itthon veszem majd meg. -
atus21 #161 http://cgi.ebay.com/Carrera-Digital-Analog-Full-Kit-1-32-/300447812622?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_210&hash=item45f415cc0e
Ilyen színüt láttatok már? -
#160 Szia!
Próbáld meg a www.ctmodell.hu-n keresztül! -
atus21 #159 Köszi a segítséget,de érvénytelen email cím hibaüzenetet ad a levelezőprogram.Pontosítanád? -
#158 Sziasztok!
Próbáljátok meg Czilinger Tamást megkérdezni a témában:
[email protected]
-
#157 Na helló!
Nem adjuk fel ilyen könnyen!
Az az egy távirányító ami működik, tudja vezérelni az összes autót (tudsz vele autót váltani)?
Gondolom ezek is Németországból jöttek!
Elolvastam én is a használatit. Nem is tudtam, hogy újratölthető elemmel nem lehet működtetni. Én a Pro-X nél azzal használom!
-
atus21 #156 Köszi az ötleteket,de ezen már túl vagyok.Nekem nem ez a szetttem van,de a lényege ugyanaz.Én egy D124 limitált szériás alapszettből vettem meg csak a wireless részt (1db torony és 3 db irányító).23604 a carrera modellszáma. -
#155 Szia!
Én a számítógéphez elég suta vagyok, így nem tudok linkelni.
Ezt zongorázd végig:
www.carrera-toys.com- Europa - Hungary
Fejléc: Extrák- Kezelési útmutatók- Különleges csomagok Wireless- 10106 Wireless. Magyar nyelven leírják a beállítást. -
atus21 #154 Szia!
Nekem ez a wireless nem akar működni.Elemek a helyükön,rádióvevő az 1-es portba csatlakoztatva,de nem tudom az autókkal összepárosítani.Fogalmam sincs mi lehet a gond.Én is úgy gondolom összedugom és használom.
Én a mytoys.de - n vettem az evo pályát,és utána mindent az ebayről szereztem be.A pit és a körszámláló volt egyedül használt,a többi pályaelemet újonnan vettem. -
#153 Nagyon tetszik a 360°-os kanyar. Kihuzatnám az autót! -
#152 Szia!
Én a leírás alapján raktam össze és nekem működött. Az irányítókba 3db AA-s elem. A rádióvevő csatlakoztatva. Ja, az irányítókat szinkronizálni kell egyesével az autókhoz. Nálam ez mechanikus, de a Digitalnál a gombok nyomogatásával kell ezt elvégezni azt hiszem. Menj fel a carrera-toys honlapra ott vannak erről információk.
Én is a fiamnak vettem a szettet. Legalább is ez ey jó indok. A gyerek még négy sem volt. :-)
Vateráztam egy Viper cup evolution-t, aztán jött a Pro-X.
Ideje is volt. Mire elhoztam az egyik Viper kikönyökölt. :-(
Aztán vettem egy D124-es szettet és lehet, hogy ennél is fogok maradni.
A Wirelesst én a helyedben nem adnám el. Ennek használatával nem kell kuporognotok egymás mellett.
Írj. hogy mire jutottál velük! Működniük kell! -
atus21 #151 Ja elfelejtettem:
1db D132 McLaren Mercedes F1 autó,új alapszettből -
atus21 #150 Eladó Carrera alkatrészek:
1db evo csatlakozósín
1db evo trafo
2db evó irányító
4db egyenes pályaszakasz evo/D124/132
8db 1/60-as kanyar Exl/evo/D124/132
és ha elindul a wireless 2db D132 irányító
A kanyarok és az egyenesek újak,az irányítók közül 1db új,1db használt,de kifogástalan állapotú (karcmentes,teljesen újszerű.Az evo részek kb egy hónapig voltak összerakva,aztán dobozba kerültek.Kb 10-15-ször lettek használva.
Ha érdekel valakit,kérem a [email protected] címre jelezzen.Az árról megegyezünk! -
atus21 #149 egyszeru!
Azt írtad wireless szettet használsz.Én vettem egy D124-es alapszettből egy 3 irányítos cuccost,de nem akar működni.Tudnál tanácsot adni? -
atus21 #148 No ez lett belőle, 21,5 méter hozzávetőleg.A kislányom,bármilyen hihetetlen megőrül tőle.Bár 8 éves kortól ajánlják,de az 5 éves gyöngyszemem rendkívül ügyesen versenyez.Nem elhanyagolható,hogy az édesanyja is szeret játszani,így együtt játszik a család.És ez a legfontosabb!!!! -
atus21 #147
-
atus21 #146 Szia egyszeru!
Osztom a véleményed,óriási élmény ez a játék.Én az 5 éves lányomnak vettem meg karácsonyra az első szettet,Evolution Porsche Challenge,aztán szépen apránként fejlesztettem D132-re.A tegnepi nap folyamán érkezett egy halom cucc,egész délutános program volt az átépítés.Mindjárt dobok fel képeket is.
-
#145 Szia atus21!
Örülök, hogy megtaláltál!
Baró a pályád! Az enyémről is láthatsz képeket a galériámban. Nekem ez a kép feltöltés eléggé kínai.
Na szóval, az én pályám Pro-X, ami a digital elődje. Itt csak négy autó tud versenyezni és szeretném, ha idővel átállhatnék a digitalra. Ezért is érdeklődtem, meg azért is, hogy ide csaljalak a fórumra. Nem nagyon van mozgás hazánkban ez irányban, pedig szerintem hatalmas játék.
Van egy digital 124-es szettem is, de ez még szűz (nem fér el a lakásban így máshol tartom). Úgy olvastam, hogy a 124 és a 132 különbsége csak a táp, minden más kompatibilis egymással (ezért kérdeztem a tápot). Az alap szettben viszont nincs körszámláló és pit stop a pro-x viszont nem kompatibilis. Nekem infrás távirányítóim vannak, ha hat autósra bővítenék akkor lenne szükségem a vezetékesekre. Váratlan események kapcsán egy "kicsit" most jegelem a dolgot, várhatóan elég nagy kiadásaim lesznek a közel jövőben. A telet még minden bizonnyal a Pro-X-el nyomom végig, de már rendetlenkednek az autók és az egyik váltó is.
Azért remélem írogatsz majd ide és megosztod velünk az élményeidet!
Ja!Hírdesd meg itt is a cuccaidat, hátha spórolsz egy kis jutalékot! :-)
Üdv! egyszeru -
atus21 #144 Szia egyszeru!
Amint látod sikerült megtaláljalak.A Vaterán leveleztünk carrera ügyben.Amennyiben érdekes a dolog számodra a [email protected] címen folytathatjuk.
A pályám:
-
#143 Szia FEZ!
Ami azt illeti én sem raktam össze tavasz óta a cuccos.
SCX-ről tapasztalat valakinek? Esetleg összehasonlítás a Carrerával?
-
#142 Hali!
Nyár van. Majd ősszel ismét elő kerül a pálya az ágy aljából : ) Addigra egy váltót és két GT1 vagy LMP autót tervezek beszerezni...
-
#141 Kedves Slotcar rajongók!
Azonnal tessék jelentkezni a fórumon! Különben:
FEZ! Fejlesztettél?
Pookie! Meg vettétek?
Gyerünk-gyerünk, tessék írogatni!
-
#140 Sehol senki? -
funlovin #139 A meghirdetett dolgok elkeltek. -
funlovin #138 Üdv mindenkinek!
Van néhány eladó dolgom Digital 143-hoz (akár Go átalakítására is jó)
1 db trafó, 3 db sebesség szabályzó, 1 db Blackbox
http://www.carrerabolt.hu/?p=productsMore&iProduct=307&sName=Carrera-42001-Digital143-H%E1lozathoz-kapcsolhato-p%E1lyaelem-Blackbox
http://www.carrerabolt.hu/?p=productsMore&iProduct=310&sName=Carrera-42002-Digital-143-Sebess%E9gszab%E1lyzo
http://www.carrerabolt.hu/?p=productsMore&iProduct=394&sName=Carrera-42005-Digital143-Trafo
Minden új, nem használt. Két készletünk van, ezek feleslegesek.
12e Ft az egész.
Esetleg még átforduló elem (8db) 2e Ft
Érd.: voda/703-5öt28
-
#137 Akkor hajrá!
Írj, ha megvettétek és ki próbáltátok! -
#136 Itthon vesszük, rajtam kívül még 3 barátomnak tetszik, közösen vesszük majd meg. -
#135 Ezt, hogy érted?
3-4 barát? Itthon veszitek vagy kintről? -
#134 Még nem tudom, 3an vagy 4en vesszük majd. Csak egy alap pályát és majd később bővítgetjük. -
Zolika2 #133 bejelentkezés : nevelde no skipp -
#132 És tudod már, hogy hol veszed meg? -
#131 3 vagy 4 éve láttam(ki is próbáltam)egy autó kiállításon, egyből beleszerettem. :) -
#130 Igazán nincs mit!
Hidd el nem fogod megbánni! -
#129 Köszi a választ, D132-nél maradunk.:)