Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
eugabesz #106 Igen,neked is igazad van,meg Orion-nak is,meg Pitkiller-nek is...nos akkor egy admin mit tegyen??Az egész szombat délutánom ráment arra,hogy rendbe legyenek a szerverek,erre mikor már játszható lenne,egyesek átmennek a TNT szerverre,mert nem bírják a "lámulást"...semmi baj,mindenki szíve joga ott és akkor játszani ahol és amikor akar.De akkor én mi a fa--szért kínlódtam vele??
Az is igaz,hogy azért futtatunk szervert,áldozunk rá bizonyos összegeket,hogy szeretnénk egy jót játszani.DE...én pl. azért jöttem el a WW-POE szerveréről és mentem a TV2 szerverekre ,mert a sniper sebnzését levették...azért ne essünk a ló másik oldalára,a sniper-nak 5 célzott fejlövés kellett a kill-hez...bocsássatok meg ,de ez nem járható út.
Minden esetre,ha megtalálom a módját,természetesen lejjebb fogom venni a sniper és a milkor sebzését,mert mégis csak az egyik szerver gazda kéri és az számomra szent és sérthetetlen,de érdemes elgondolkodni rajta mennyit fogunk ezzel nyerni.Mert játékosokat biztos nem.Szerintem kb. egyenlő arányban lesznek akik azért fognak feljönni,mert jobban játszható az említett lámák nélkül a játék,élvezhetőbb lesz,de szerintem ugyanolyan arányban lesznek azok,akik pont ezek miatt elpártolnak majd a szervertől.